Kartal sepet sepet yumurta sakýn beni unutma polhosepet darmadaðýn teminat caðrýlarý patlayan hesaplar hep dedim çok açýlanýn sonu bu .kafam rahat kartal sen düþün.polho
Kartal sepet sepet yumurta sakýn beni unutma polhosepet darmadaðýn teminat caðrýlarý patlayan hesaplar hep dedim çok açýlanýn sonu bu .kafam rahat kartal sen düþün.polho
Reis rahat ol milyonlar polde biz %500 koymusuz %100 insede farketmez kazanamayan deðiþikler ne yapcaðini þasiriyo hisse istediler verdik o zamanlarý sende biliyosun bunlar böyle yapcak bisey yok herkesten de özür dileriz burda böyle muhabbet boþ gectigi için 2 kiþi hariç onlarda gördünuz boþ iste
Günaydýn ortaklar. Tartýþmayý býrakalým herkes kendi STRATEJÝ siyle hareket etsin, kimse millete bir daha yön vermeye kalkmasýn bilmiþlik taslamasin ben baþka bir þey istemiyorum. Bilgi paylasmayan insanlara burada deðer vermeyin milyonlarca lotum var diyene Gül'ün geçin ama benim bir bilgim var yada bir fikrim var diyeni önemseyin. Ben yedirirmiyim kimseye burada ki bizi takip edenleri, stratejimiz dogrultusunda ilerlemeye devam
***Saydým karanlýktan attýðýnýz son kurþundu!
O kurþunda, aydýnlýk hedefte kayboldu.***
Son düzenleme : temel analizci; 14-09-2022 saat: 11:46.
Piyasada düzeltmeye girdi 2900 bist diyorlar tam bizimkinin havasý .
Tmm iyi olur.
Þirketin boya gurubunda bulunan yagli boya ünitesinde 80 çalisandan 50 kiþinin çýkartilip burasi kapatilacagi söyleniyo holding içinde tasaron sayisida artýyo güvenlik ve.saglik gruplari tasarona verilmis olup tasarufa gidilmiþ hayýrlisý diyelim yatýrim tavsiyesi degildir .
Dap yapý pendik bölgesindeki projeler için kelebek mobilyayla anlaþma yapmis.yatýrim tavsiyesi degildir .
Yer Ýmleri