Tamamdır, imzayı yapıştırdım
Printable View
Tamamdır, imzayı yapıştırdım
2021 başlarken 2021 projeksiyonunda bist100 1650 üst hedef demiştim. Hala twitter da ana sayfada duruyor..Ekim başından itibaren de 1550-1650 arası ideal dönüş yeri dedim. Zaman olarak da Şükran günü demiştik.
12-13 gün kaldı bence. Artık nereye kadar gider bilmem. Bir yerden dönecek ama sert döner, bu yılın zirvesi Kasım ayı içinde görülür beklentim var. Falcılık yapmadan, dönüşe dair emareleri beklemek lazım.
(Benim paylaştığım seviyeler bir çeşit projeksiyon, yani 1650 görüldü malı mülkü sat short yap değil. EW ci gibi kendimden çok emin değilim yani:))
Yonca hızlanırsa işin rengi dünkü gibi yine değişir
Erken yapistirdin reis. Bak bu vade 1869 u gormus bir zamanlar. Bence hedef orasi. Bide altta 1638 var. Nasil bir fantezi olacak aralik ayinda bilemezsin. 10 binlik hareketler geliyor. Teminati ayarlaymayan batar. Dereede yuzmeye benzemez acik denizlerdeyiz artik.
Tahta 1800 e gelmiş... Karşıda cort yok... direnç yok... Tahtada poz yok abey... yüklemiş ülkenin tüm ky sını sırtına, karşıda dur diyen yok, sürdükçe sürüyor.
Poz kapatırsam düşer diyor şu an itibarı ile. Girmedim abey giremedim girmem naparsa yapsın işi bitsin biz öyle girelim.
Bence dünden beri hareket abartı bu arada... ama kime ne anlatıyorsun itşe...
O lafı ben kendime söylüyorum..Yoksa kimseye enayi dediğimiz yok. Desperado nun dediği gibi, kimisi hisse portföyünü hedge ediyordur..kimisi şansını deniyordur, kimisi poz aldıktan sonra stop olup terse dönüyordur. Kimisi bir abisinden tüyo almıştır, kimisi EW analizi yapıyordur vsvs.
Yani, dediğin gibi, her koyun kendi bacağından asılır. Ama sonra çıkıp da borsa kumardır, burada para kazanılmaz demesin o kişi. Belki de o kişi kumar oynuyordur, ya da o kişi para kazanamıyordur. Para kazanan ve bunu 10-15 yıl vadede istikrarla beceren kişi zaten bu işi doğru yapıyor demektir.
Olsun Karax abi, imzamı pala görür mesajı alır.
Kolayınan imza atmam, attımmı da kalır orda üüülece
Senin genel makro bakışın on numara abey. Ama sana da soyle bir argümanım var, bu coin moin işleri piyasanın dengesini bozdu, anormal para ve pek çok anomaliler var, olmadık hareketler de olabilir bilemiyoruz ben de hiç kıpırdamadan izliyorum tupras da kar %150 ye koşuyor eskiden olsa 20 kere satmıştım kendime sabrı öğretmeye çalışıyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11.11 kampanya beklenti nedenim...
https://i.hizliresim.com/obobbsh.jpg
endeks 1,67 cent ocak ilk haftasına yani yılbaşı değerine ulaşması için %25 gibi bir seviye daha çıkması gerekiyor...
buda dolar sabit kalırsa 200,000 gibi bir rakama denk geliyor...
fakat bu ayda yapılacak faiz indirimiyle %25 çıkmasıda yetmeyebilir...
endeksin sene başı değerine ulaşması için...
https://i.hizliresim.com/qbjkjvt.jpg
Karsida short olmaz olur mu? Ilk 5 e takilma. Onlara takilacak olursan credite pandemide etek giydirdiler deriz. En son elinde kalan 20 bin kontratin maliyeti 2 milyondu. Tabi 6 sifir atilmadan once. O kadar shortu ky tasiyacak degil ya. Ky maksimum 30 bin kontrat tasiyordur. Bu iblislerin karsisinda kucuk yatirimci 300 bin kontrat tasisin varya u 30 da tavan olmadik hisse birakmazlar. Hergun tavan gider.
Evet coin piyasası dengeleri bozdu..artık millet %50 kar için yorulduğuma değmez diyor..Belki de sırf bu nedenle borsaları daha yukarı sürmek kolay oluyor..Zaten bu coin piyasası bir altın-gümüşü vurdu:)
Öte yandan Tüpraş vs fazla dillendirmeyelim, hemen onu shortlamaya başlayanlar olur:) Benim de maliyet 100 tl altı, üstelik 6 ay bile olmadı alalı. Kabak gibi bir trendi var, neden satalım, yabancı da kabak gibi alıyor..temel olarak ucuz, beklentileri iyi vsvs...Ancak abd borsaları göçecek ki satış yesin bu tür kağıtlar (%3-5 lik abd borsa satışı sinek ısırığı olarak kalır).
Bursa'da dün akşam oldukça zengin birini duydum..
Bankadaki dolarları elden çıkartıp, gayrimenkul ve borsaya yatırmaktaymış..
Düşünceleri, bankadaki DTH lara el koymaları.. 3 vakte kadar..
180.100 ve 180.175 te 1/10 cort pasif emrim bekler. gelirse 3/10 cort olacam. stop 181.000 üstü manuel olur...bol şanslar...
Nereye el koyuyor yok öyle bi dolar..
Bunu 2018 den beri çok duyduk..
Fiziki olsa el koysa anlarım..
Daa fiziki bişiyok..
Bi rakamdan ibaret sadece o..
Bundan hiç bir fayda sağlanmaz ekonomi adına..
Haa dolar almaya kısıtlama gelebilir..
Bankadan çekmeye (fiziki tabi) kısıtlama gelebilir..
Bu tuhaf coşku için 90 lı yıllarda öğrendiğim sahibini hatırlamadığım bir özdeyiş.
<<Siz haklı olabilirsiniz ama piyasa zannettiğinizden çok daha uzun süre İRRASYONEL olabilir>>
Diyorum ya size burası indikatör..
Kademelerin gerçek resmi duygusu bu forum [emoji8][emoji8][emoji8]
Öpüyorum shortcuları..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zindremed hoca candır..
Verge zindremed..
Aklı olana çok şey diyorlar da işte ne diyelim..
Seviliyorsunuz..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günümüz kapitalist dünyasında herşey güvene dayalı..
300 Milyon dolar gibi bir parası çekene kadar yok..
Kağıt üstünde..
Dediğim gibi çekmeye yasak gelebilir..
Böyle bişi bile borsayı o gün tabana yapıştırır..
Bu arada beklediğim sinyaller geliyor yavaş yavaş..
Bakalım daha ne kadar sürecek..
Bu dediğimiz de yanlış anlaşıldık..
Ulen çimento kilosu 3 lira iken hissesi 1 lira etmeyen firmalar vardı..
Verdiğim örnek sallamasyon ama yaşanılan enflasyonun hisse fiyatlarına yansımayacağını düşünmek aptallık..
Mal kitleme yan tahtalarda oldu zaten..
Uyanın gençler BIST 30 da bu hareket..
Şunu anlayamadılar .
İlk emare de veririm malı olur biter..
Durum buM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önce yazmıştım...senede 2 kere RESETLEME OLAYI OLUR..BU SENE martta ve kasımda oldu..
5 ay kazanılır ve güven oluşur..6. ayda trente ters paçalla iş biter.
Aşırı ısındı, bugün akşama doğru aşağı salınıp hatta hafif eksi gösterip boğa piyasasına can vermesi lazım.
nerden LONG açarsan aç,kazanıyorsun oyunu devam ediyor..
iyide zaten zorunlu karşılıkla ufak ufak el koymaya başladı... :)
minik minik artırıyor...
farenin kulağa üfürüp uyuşturdugu gibi... :)
birde brut rezervi artmış olacak...
bunlar seçimi kaybedeceğini anlarsa işler sarpa sarabilir...
benimkiler o yüzden kiralık kasada...
bu satten sonra bankaya hiç güvenmem devlet bankasına hele hele hiç güvenmem...
erken seçime bet etmiş birileri sanki fragman onu gösteriyor.
Seans açıkken Bahçeli çıksa erken seçim dese neler olur, kafasında senaryoyu kuran oldu mu ?
alanlar iyi kurumlar
Hacım da yüksek
https://i.hizliresim.com/hbqysgp.png
1804 ten short açayım mı?:)
1802 oldu.
40 gündür ilk defa short diyesim geldi (vade farkı gapi hariç)