Originally Posted by
nosfecagri
Senin genel makro bakışın on numara abey. Ama sana da soyle bir argümanım var, bu coin moin işleri piyasanın dengesini bozdu, anormal para ve pek çok anomaliler var, olmadık hareketler de olabilir bilemiyoruz ben de hiç kıpırdamadan izliyorum tupras da kar %150 ye koşuyor eskiden olsa 20 kere satmıştım kendime sabrı öğretmeye çalışıyorum.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet coin piyasası dengeleri bozdu..artık millet %50 kar için yorulduğuma değmez diyor..Belki de sırf bu nedenle borsaları daha yukarı sürmek kolay oluyor..Zaten bu coin piyasası bir altın-gümüşü vurdu
Öte yandan Tüpraş vs fazla dillendirmeyelim, hemen onu shortlamaya başlayanlar olur
Benim de maliyet 100 tl altı, üstelik 6 ay bile olmadı alalı. Kabak gibi bir trendi var, neden satalım, yabancı da kabak gibi alıyor..temel olarak ucuz, beklentileri iyi vsvs...Ancak abd borsaları göçecek ki satış yesin bu tür kağıtlar (%3-5 lik abd borsa satışı sinek ısırığı olarak kalır).
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri