BofA bugün AKBNK SİSE SAHOL KCHOL YKBNK alıp EKGYO PETKM TOASO HLGYO KOZAL satıyor,
https://i.hizliresim.com/m9ekb1o.PNG
Printable View
BofA bugün AKBNK SİSE SAHOL KCHOL YKBNK alıp EKGYO PETKM TOASO HLGYO KOZAL satıyor,
https://i.hizliresim.com/m9ekb1o.PNG
ZOREN harika görünüyor
Yahu lafı oraya buraya kıvırıp durma
Ben kendimden 3 5 10 yaş küçük kardeşimin hakkını yasa masa hak hukuk ayağına afiyetle yiyicem de.
De abi, de lütfen bunu başka bir şey istemiyorum afiyet bal şeker olsun.
Ayrıca sürekli kişisel sataşıyorsun cevap vermiyorum, esas ben cevap verirsem ağır olur, kendine gel lütfen. Hayatımı açık açık biliyorsun sürecek leke yok, karşılığını alacaksın bundan sonra sataşırsan.
burası gerginleşince şort mu oluyorduk öyle bir totem vardı bir aralar
Sal adamı ya... Yığınla var bundan... Kendi çıkarlarını toplumunkinden öte görüyor işte... Aç... Gözü aç... Ruhu aç... Aç oğlu aç...
Ama farkında değiller... EYT çıkarsa birçok başarılı, zeki gence yurtdışına çıkmak için ek bir sebep verecekler... Yani EYT gelmese belki daha hayırlı olur bu açlar için... Ama aç anlık düşünür, karnını doyurmaya bakar... Yarını umursamaz...
Makarnaya kömüre oy vererek sobayı değil geleceklerini yaktılar... Şimdi EYT için geçerli aynısı...
5.850.50 den 2 parti shortumu açtım
5.855.00 dan 3 parti shortumu açtım
Galiba bankalar tavan, daha da yukarı gitmez algısı var.
Bakalım kapanış nasıl olacak? Heyecanlı bugünkü film :party:
şirketlerin ödenmiş sermayeleri cücük kadar kaldı.
seneye bedelsiz, temettü, temettüyü bedelsiz verip sermaye artırma vs birrrrr kamyon yeni moda başlayacak. malı yıkmanın en kolay yolu.
TAVAN OLMAYAN BANKAYI DÖVÜYORLAR...
https://i.hizliresim.com/j9fl5eh.jpg
Dokunmayın EYT ye..ben de bir eyt liyim...15 yaşından beri çalışıyorum.ANKARA pazarlarında dereotu sattım(onun için hiç sevmem)
33 yıldır çalışıyorum.HAK ETTİK...:)
ZATEN ONU DA VİOB la herife-palaya vereceğiz.:)
Petkim örneğini 'Kaynakların etkin kullanımı'nı anlatmak için verdim.
Teorinin örneği sonraki mesajımda, yapay zekacı ve borsacı örneği.
Teoriyi anlamadığınızı, bu şekilde anladıysanız yanlış anladığınızı düşünüyorum.
Anlasanız da anlamasanız da yanlış anlasanız da önemli bir teoridir.
Zırva demek doğru değildir.
Bilgisizliğin yüceltildiği bu dönemde böyle bir üslup doğru değil, ben temel olarak bu nedenle cevap yazdım.
Eleştiri başka bir şey, beğenmemek başka bir şey. Ona bir şey demem.
Ekonomi öğrencileri vardır forumda, bu teorileri okuyacaklar.
Şu andaki iktidar da bazı ekonomi teorilerine zırva diyor. Ülkeyi getirdikleri yer belli.
Teorinin asıl anlattığı da ''Herkes kendi işini yapsa daha iyi olur.''
Rallide şort açan da ne bilim :) Long açıp oturabilen(ki herkesin oturmakta zorlanacağı sertlikte bir yükseliş geliyor) bence şeytanın bacağını kırabilüiğ
Bankalar sırayla tavanları bozuyor.
Tehlikeli adamsın Big Short :)
Daş atıp kolum yorulmadı sonuçta Emeğe geçenlere teşekkürler iyi akşamlar dilerim
big abim sizin gibi ağır vasıta değil günde 5 posta dönuyor:)..bendenizde çarşamba beklıom bi crash ama ihtimal yuzde 40..şartlar olgunlaşmalı henüz olgunlaşmadı....
Herkesin geçmişte bir batış hikayesi vardır mutlaka.
Benimki de zirve/dip yakalama sevdasından olmuştu. Bu değerleri tahta yapıcı bile bilmiyor. Elindeki malları okutabilme durumuyla ilgili...
Zirve dediğin yeri 10'la çarp, dip dediğin yeri 10 'a böl. Mümkün mü? Sonuna kadar mümkün.
Düşüş düştükçe, yükseliş yükseldikçe teyit edilebilir. Bunun aması, fakatı yok.
Bence Yapı Kredi Yatırım üzerine oynuyor herif, ne zaman borsa peak yapsa Yapı Kredi yatırımdan ortalamalardan şu kadar sigma saptı normal değil vs TV'ye çıkıyor.
Para kazanmak için borsada her zaman olmamak lazım... Sadece ve sadece trend oluştuğunda trend yönünde işlem yapıp beklemek en kesin para kazanma yöntemidir... Bu yöntemde tek gerekli olan trend oluşana kadar borsayla ilgilenmemek ve sadece trendlere oynamaktır...
Vakıf da tavanı bozdu.
İş tatsızlaşıyor bankalarda
Hemen geri aldılar ama tehlikeli..
ben kanunu bilmiyorum da benim etrafımda hayatında 3 5 sene prim yatırmış
bu kanun çıkarsa emekli olacağım diyor bu nasıl iş?
99 dan önce bir siyasi oy almak içün yaş beklemenize gerek yok demiş ise ahali de onu oylamış ise bugün benim kabahatim nedir ?
saatlikler yeniden ala geçti , bakalım fake bir al mı cıkacak,
Kamu dışı Bankaları çözdüler,
https://i.hizliresim.com/hx00lsx.PNG
Bankaları yılsonuna en yüksekte kapatmak istiyor bence, bankaların da işine geliyor, sandık satışı bu sefer olmadı.
Gün sonu fışkırtarak en yüksekten kapanış bekliyorum... Silkelerse Perşembe bir sağlam silkeler bence... O zamana kadar tavam serileri devammmm...