Sayfa 499/1011 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sen de erken yaşta bunama başladı kardeş, hiç bir şeyi hatırlamıyorsun...özelden yazışmalarımızı da hatırlamıyordun...eyt dedin geçen de, ben ne dedim..ben menfaat için ruhumu satmam, değil eyt, milyonları verse oy vermem...para için ruhunu satanlardan olmadık çok şükür.

eyt demek, beyaz yakanın 45 yaş üzerinde ise özellikle, son yıllarını nispeten rahat geçirmesi demek...iş yerine ezilmemesi, çok zorda kalıp işten ayrılırsa aç kalmaması demek...ben son 20 yılda en çok ezilen, horlanan ve mensbu olmaktan gurur duyduğum sınıfın iyiliği için konuşuyorum. yani sende olmayan sınıf bilincinden...sen ve senin gibiler patron olmaya, köşeye dönmeye özenip, bunu beceremez..ama mensup olduğu sınıfa da nefretle bakarlar. patronların milyar dolarlık avantalarını görmez, beyaz yakanın maaşını kendine dert edinir.
    Yahu 1999 ekim girişli 20 sene fazla çalışacak

Eylül girişli 20 sene erken emekli olup 43 yaşında yatmaya başlayacak

Bu mu sınıf bilinci?

Herkese düzenleme geldi biz mi desteklemedik? Böyle adaletsiz iş olur mu? Yahu şunu ciddi ciddi konuşuyor olamazsın gerçekten.

Nesiller arası ayrımcılıktır bunun adı, adını doğru koyalım!

Bak yukarı yazdım, dayu sen iyi misin diyen haymanalı gibi isyan edicem artık, patronu değil, kendimizi ve yaşıtlarımızı savunuyoruz, biz mezara kadar çalışalım 3 5 yaş büyük olanlar 45 yaşında işi bitirsin böyle dünya var mı böyle adalet var mı ayıp yahu utanmadan yazıyorsunuz...

2. Yargıyı tanımadan fikir üretmek mantıklı değil. Fidan adam Yargıtay'da dosya bakmadan AYM üyesi oldu. Süreçler akp nin tam kucağında.

3. Masada tek vuruşkan shortcu deldirmeyen ben kaldığımı düşünüyorum )))
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Masada tek vuruşkan shortcu deldirmeyen ben kaldığımı düşünüyorum )))
    Endeksten deldirmedim, sasada anektarı masaya koyduk son anda geri verdiler.

Endekse bugün şu havada cord için ne gibi bi emare gördün çok merak ediyorum özel olmazsa

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    La ben haymanalıyım diyom haymanalıyım dayu Hahahaha aklıma geldikçe gülüyorum ya, tam bizim memleketin özeti işte

Dayı sen iyi misin?
    Puhahaha. Tuttum bu gencoyu. Kasinana ağzının payını vermek sevaptır zannımca

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kemal nerelerde bir sorum olacak hükümeti yakından takip eden gazeteciler gibi aslında öyle gözüküp paranın peşinde ,Rakı balık İstanbul çok güzel
    aynen dediğin gibi, yiğit bulut un daha düşük profil hali..kendisiyle 20 yıl önce önce rakı sofrasına oturmuşluğum var...ben o zaman da içmezdim, belki modaya uyup ayrana dönmüştür kendisi..dünya görüşü olarak alakası yoktur, bundan emin olabilirsin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yahu 1999 ekim girişli 20 sene fazla çalışacak

Eylül girişli 20 sene erken emekli olup 43 yaşında yatmaya başlayacak

Bu mu sınıf bilinci?

Herkese düzenleme geldi biz mi desteklemedik? Böyle adaletsiz iş olur mu? Yahu şunu ciddi ciddi konuşuyor olamazsın gerçekten.

Nesiller arası ayrımcılıktır bunun adı, adını doğru koyalım!

Bak yukarı yazdım, dayu sen iyi misin diyen haymanalı gibi isyan edicem artık, patronu değil, kendimizi ve yaşıtlarımızı savunuyoruz, biz mezara kadar çalışalım 3 5 yaş büyük olanlar 45 yaşında işi bitirsin böyle dünya var mı böyle adalet var mı ayıp yahu utanmadan yazıyorsunuz...
    ağır konuşacağım, ama değmez...millet 99 daki yasa öncesi hakkını istiyor...bunu amip kadar beyni olan herkes anlar, ama sen anlamayacağım diyorsun...devam et bu kafayla.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. 99 yılında yasa geldiğinde emeklilik tablosuna göre ornek asagi yukari 30 yaşında ki kadina 45 yaşında 20 yaşında ki kadina ise 56 yaşında emekli olacaksın dendi peki emekli olanlar oldu gitti kimi 43 kimi 48 bunlar olurken sesiniz neden çıkmadı son 10 yıldır. madem öyle o zaman sen 20 sen ise 30 yaşındasın ikiniz de 65 e tabisiniz ya da 60 a tabisiniz denseydi ! gündeme göre konusmayın az analiz yapın 99 da ki kanun da hatalı uygulandı o zaman da bugün hak isteyenlerin hakkı çignendi !!!

Sayfa 499/1011 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •