Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Yahu cauti abey sen en has reiscisin verdi işde sizin emekliliği. Dedemi istiyon tabi reis ezsin geçsin diye

Biz iyilik olsun diye dioduk ama hakikaten artık demeyecem, alın dedenizi, ben hayatımda 1 tek Ankara belediye seçimini kazandım, hep kaybedene verdik, kaybede kaybede de memleketten gittik, inşallah biz gidince kazanırız ne diyek.
sen de erken yaşta bunama başladı kardeş, hiç bir şeyi hatırlamıyorsun...özelden yazışmalarımızı da hatırlamıyordun...eyt dedin geçen de, ben ne dedim..ben menfaat için ruhumu satmam, değil eyt, milyonları verse oy vermem...para için ruhunu satanlardan olmadık çok şükür.

eyt demek, beyaz yakanın 45 yaş üzerinde ise özellikle, son yıllarını nispeten rahat geçirmesi demek...iş yerine ezilmemesi, çok zorda kalıp işten ayrılırsa aç kalmaması demek...ben son 20 yılda en çok ezilen, horlanan ve mensbu olmaktan gurur duyduğum sınıfın iyiliği için konuşuyorum. yani sende olmayan sınıf bilinci var bende çok şükür...sen ve senin gibiler patron olmaya, köşeye dönmeye özenip, bunu beceremez..ama mensup olduğu sınıfa da nefretle bakarlar. patronların milyar dolarlık avantalarını görmez, beyaz yakanın maaşını kendine dert edinir.