https://twitter.com/profbilgeyilmaz/...jVyDeLD1bqGYBA
Hocam vazgeçmemiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/profbilgeyilmaz/...jVyDeLD1bqGYBA
Hocam vazgeçmemiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yahu ne istiyorsunun şu Milli Eğitimden be...
Yeni gelenin derdi ; kız öğrenciler ile erkek öğrencilerin birarada / karma eğitim görmesi...
.......
"Karma eğitim zorunlu değil" diyen Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanı oldu
Yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin oldu. Tekin’in 10 Aralık 2014 yılında gerici Yeni Akit'e verdiği röportajda "Karma eğitimi zorunlu değil" dediği açıklaması gündeme geldi.
https://www.birgun.net/haber/karma-e...ni-oldu-442653
..............
Şu KK ve ekibinin saçma sapan seçimde propaganda yöntemi ...
Taraflardan biri daha önce tutmuş halkı korkutmayı ,
diğeri biz geleceğiz her yer adeta cennete dönecek , hem de sana söz veriyoruz..
akşener'in seçimin hemen başında güveni paramparça etmesi...
iyi iyi...
teşekkürler bir 5 sene daha ...
Mehmet Şimşek:
"Önümüzdeki dönemde hedefimize ulaşmamızda uluslararası normlara uygunluk temel ilkemiz olacaktır.
Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır."
6 ay kullanırlar memo başkanı
Tüm yetki ve hareket sende dediler
Biz susup seni takip edeceğiz dediler
Sonra yerel seçimler öncesi yollarlar işin bitti bu kadardı diyerek
Seçimin kaybedilmesinde en büyük sorumluluk K.K. dır.
Sağ seçmenin sosyolojini bilmeden kendini zorla aday yaptırdığı yetmiyormuş gibi.
Söylemlerinde Kavala ve Demirtaş için hapisten çıkmalı demesi RTE ye altın tepside seçimi vermiştir.
Sağ seçmen okumayı sevmez kültürü ve bilgisi kıttır.
Sorgulama yetisi gelişmemiştir.
Ona vatan bölünmez ezan dinmez diye konuş onun için olay bitmiştir.
Karnı doyacak kadar nafakasını ver yeter.
Sol seçmenin kitap okuma tercihi vardır.
Eğitimi bilgisi kültürü daha gelişmiştir.
İyi yada kötü sorgular.
İşçinin ve emekçinin hakkını savunur
ama o emekçi gider patronuna oy verir.
O yüzden salak durumuna çok düşer.:)
Bu seçimi RTE kazanmamıştır.
K.K kendi elleriyle hediye etmiştir.
Allahtan doğal seleksiyon var.
2028 de bunlardan bir şekilde kurtulacağız.
Tabi biz hayatta kalırsak :)
Bu hafta bakalım Mehmet Şimşek etkisi fiyatlamasi bitecekmi ?
Devalüasyon arkasından faiz artışı geliir .
Faizinizi alin .bosverin.sizi dusunen varmi hayatta.sizde dusunmeyin.gelirinizi arttirin.hersey palavra.
Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır.
Arjantin peso mevduat faizi %97 gayet rasyonel.
bizde min.bu kadar rasyonalite isteruz
Yeni şafak, hafize’yi haber yapmış bile yağlayıp ballandırarak şurda şunu okumuş şunu başarmış vs vs vs
Akpnin 1 numaralı haber yayın organlarından bu gazete, bu kimsenin adını bile duymadığı tanımadığı birini manşet yaptıysa dedikodular gerçeğe dönüşüyor demek yanlış olmaz gibi
Demek ki ihale şimşek mcqueen ile hafizeye yıkılıp ben yapmadım mikiler yaptı gibi ortam oluşmaya ısınmaya başladı ufaktan ufaktan
bir boğaziçiliden bu devlete hayır geldiğini görmedim ,yanılmıyorsam. Tansu ,ecevit ilk aklıma gelenler...
Ecevit, üniversite mezunu olsaydı 2000 yılında Ahmet Necdet Sezer yerine kendini Cumhurbaşkanı seçtirirdi.
O dönemde Başbakandı.
Okuduğu okul bir yana Ecevitten devlete hayır gelmedi diye bir yorum da bence çok isabetsiz olmuş. Türkiyedeki ana sol akımın Ecevit çizgisinden sapıp Anadolu ile bağlarını kopararak umarsız elitist bir çizgiye gelmesiyle birlikte başımıza gelenleri görüyoruz yıllardır. Şimdi bunun üzerine bir 5 yıl daha eklendi
Yolun açık olsun büyük başkan 😔
Çok kara kışlar gördün baskı yedin uykusuz geceler geçirdin ama
faizleri yine de 0 yapmadın
Gerektiğinde masaya yumruğunu balyoz gibi vurarak sabit bıraktın politika faizini
Senin kıymetini bilemedi bu millet bizi affet
Odasını toplamış diyorlar Şahap başkanımız
https://twitter.com/sobamaxxing/stat...3XZGDAcP9MY3eg
Nebati ve Şahap ikilisi
Komedi ve korku filmi gibiydi.
yüzlerine bakınca
biri güldürüyor öteki korkutuyordu.
Ecevitin ABD pasaportu varmıydı ?
Ecevetin Yalısı varmıydı ?
Ecevitin çiftliği varmıydı?
halen birisi yalısında kahvesini yudumluyor
ghfjgjggff
ecevit robert koleji mezunudur , bitirdikten sonra üniversite ye teşrif etmeyip gazetecilik mesleğine soyunmus tur
Yeni dönemde yapılacak (olası) faiz artışına tl mevduatçılar olarak çok fazla da sevinmeyelim.Şuan politika faizi 8,50 bankalar ne veriyor 40% üzeri mevduat verdi tl kkm de aynı şekilde 40 % gördü.Abartı bir artış olmayacaktır faizi 25-30 yapsalar (bu kadar yükseltirler mi emin değilim) bankalara bir talimat gider hoop mevduat faizleri de politika faizinin sınırına çekilir (muhtemelen öyle olacaktır).Günün sonunda resmi olmayan enflasyon 70-80 mevduat faizi 25-30 %.Yani her türlü kaybeden yine tl mevduatçılar olacak.Umarım yanılırım.
Lise mezunu diye dalga geçilen adamın okuduğu lise, faal haldeki üniversitelerin 90%'ından daha iyi eğitim veriyor. Bu liseden mezun olan vatandaşların çoğu fikirleri ile ülke gündemine yön veriyorlar ve lise mezunu halleri ile bir sürü iş teklifi alıyorlar.
Robert mezunlarını çelikçomak lisesi mezunları ile karıştırmamak lazım. Ecevit'i sadece son dönemleri ile hatırlayanlar nasıl yabancı dil konuştuğunu falan bilmezler.
https://www.youtube.com/watch?v=HGi6sv1f-tM
Bugün A*P kabinesinde olup hesapta çok iyi konuşuyor diye övülen adamların konuştuğu İngilizce Ecevit'inkinin yanında tarzanca gibi kalıyor.
yeni dönemin
yani londralı finansç memo paşa ve ekibinin ,
ilk günü bugün bakalım bankalarda muudiler yönünde realleşmeye doğru adımlar gelecek mi ?
Bizim dönemimiz de ilkokul ve ortaokulda aldığımız eğitim ve ahlaki değerler şimdi çoğu lise ve üniversiteye on basar.
Çok güzel çok idealist öğretmenlerimiz vardı.İlkokulu köyümde okudum.Öğretmenimin kendi maaşından sınıfa kitaplık yaptırdığı ve rafları türk-dünya klasikleriyle doldurduğu günler dün gibi aklımda.Deli kitap okuturdu bize okulun arka bahçesinde taşlara,çimenlere oturtur hayallerinizi çizin derdi sonra çizdiklerimiz üzerine sohbet ederdik.JUles Verne'nin tüm kitaplarını 4-5 kez okuduğumu hatırlıyorum.İki öğretmenim oldu ilkokulda ikisi de harika öğretmenlerdi.Kışın elektirikler gider bazen 10-15 gün gelmezdi evde lambanın altında ders yapmak mümkün olmuyor kendisi gidip tüp lambası aldı akşam üstü bizi kendi evinde toplar lamba altında ödevleri yaptırırdı.Matematik dersleri hala aklımda kara tahtaya yazılan sorular çözüm şekilleri hala gözümün önünde.Şimdi dönüp bakıyorum da empati,sevgi,arkadaşlık,çalışmak,disiplin,doğayı sevmek,adalet,hakkını savunmak,haklının yanında durmak,başarı,ahlaklı ve erdemli olmak vs bu değerlerin/duyguların çoğunu ilkokulda öğrenmiş ortaokulda pekiştirmişim.Şimdi biri kız biri erkek iki çocuk babasıyım aynı değerleri çocuklarıma aktarmaya gayret ediyorum.
150bin usd ddkkm yapildi. 3aylik %2.5 net prim vade sonunda tl olarak. Denizbank
Dün dündü, bugün bugün.
Olmuş ile ölmüşe çare yoktur.
ytd
Haziran ayında ki Mb toplantısın da faizlerin 650 baz puan artırılacağı konuşuluyor mevduatı da çekerler 20'e el ele baş başa kalırız.Böyle daha iyiydi politika faizi 8.50 mevduat faizi 40 %
Batıyoz bitiyoz diye korkup paralarını yastık altına çekenler 30-40% ballı fayisi kaçırmışlar mı yine? Yine mi batıp bitemedik? :kahkah:
"İyimserler zengin olur, kötümserler haklı çıkar."
ytd
Boğaziçi un. Yanılmıyorsam Robert kolejinden türemişti. Tansu çiller de odtu mezunu olması gerekiyor. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada doviz kurunda piyasa tcmb marjı kapandı gibi. Secim öncesi kur koruma yapanlar marjdan %5 kafadan aldılar. Konuşulmuştu bu. İlk seçim öncesi persembe 19.57, cuma 19.60 dolar kuru vardı. Şimdi 21.23 son açıklanan kur.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.