Henüz o rakamlara ulaşamadık, sabret akp nin 40.yılında bizim evin fiyatları oralara gelir o zaman oran sorma şansımız olur.Acelen yok demi oran için
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Hıncal da satmıştı kendini ama diğer ikisi kadar da midesiz olmadı bence.
Sırf s*bah gazetesinde beyaz Türk olarak ismi görünsün diye maaşa bağlanan tiplerden oldu A*P döneminde. Yazılarını okuduğumdan değil de diğerlerinin s*çtığı yazılar orada burada habire haber olduğu için, Hıncal'ın masum kaldığını düşünüyorum.
Hıncal'ın en büyük rezilliği Defne Joy için yazdığı yazıydı benim hatırladığım. Diğer ikisinin yediği haltlar ise say say bitmez. Her seferinde yeni zirveye oynuyorlardı rezillikte.
H*şmet hala yaşıyor ve küpünü doldurmaya devam ediyor bu arada.
20 yılın sonunda bu dönemden en karlı çıkanlar küplerini dolduranlar oldu. Tunc*y Özk*n, H*şmet, Barl*s, Nageh*n, Yiğ*t B*lut... kriptosu, açıktan destekleyeni bunların hepsi alıp yürüdü.
Dönüp geriye bakınca asıl akıllı olanlar bunlarmış diye düşünüyorum bazen çünkü hesapta muhalif olan taraf ölüm kalım seçimi diye çıktığı seçimde kendi partisinden 40'a yakın eski A*P'liyi meclise gönderdi.
Bunlar için değer mi mücadele etmek?
En iyisini yapmışlar.
abd tahvil faiz leri tavan , kaçın derim , tl faizleri tiri viri kalır
fon kısmı fonun geçmiş performansından brüt mevduat faizi karşılığına denk verilen kesin olmayan bir oran anlaşılan. geçmiş performans devam ederse totalde yıllık mevduat karşılığı brüt %6 net %4,8 gibi bir yere denk geliyor. yarısını getirisi kesin olmayan fona girmektense %6-7+ düz mevduata tek kalem girmeyi tercih ederdim şahsen.
Yer İmleri