Şimdi gir,dolar sudan ucuz,ithalatçı,ihracatçı 50 tl cıvarından işlem yapıyor...eğer ara makas farkı çok dersen eurobond ve altın fonu al bir kenara koy,borsa sert düşersede gidecek hisseleri takip et onlardan al o kadar basit.
Printable View
Sn.Turan COMEZ anlatiyor.
Deprem bolgelerinde susan sim kart sayisi 400.000.
Bunu sordum, bana bu bir ticari sirdir diye cevap verdiler.
Depremde kayip sayimizi sakliyorlar.
Cok aci, cok.
Eyvah eyvah maaliye mufettisi geldi.
Sokak roportajinda 14 yasindaki bir genc, lutfen bu ulkeyi seven kisiler yonetsin diyor, iyi mi.
O gencecik dunyasinda kimin bu memleketi sevmedigini anlamis.
Bir cibiliyetsiz daha yetisiyor.
Brent % 2,5 yukarıda.
Yarın veya en geç Çarşamba, pompayı ittirebilirler.
Depomuza Depomuza
Markette gormus, 60 yasinda gayet duzgun kiyafetli bir amca, 1 ekmek bir sana yag almis, o arada gizlice bir kucuk kasar peyniri yan cebine atmis.
Goren, bana cok dokundu, orada yere cokup aglayacaktim diyor.
2024'ün ilk çeyreğinde Gürcistan Ekonomisi
Reel Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) 2024 yılının ilk çeyreğinde yıllık bazda %8,4
oranında artarken, GSYH deflatörü yüzde değişimi %3,1 olarak gerçekleşmiştir.
Yıllık enflasyon ilk çeyrekte yüzde 0 ila 1 aralığında seyretmiştir.
https://www.pashabank.com.tr/tr/imag...rek-gur-tr.pdf
Merak eden olur diye kopyaladim.
Ekonomi striptiz yapıyor.!!
Şirketler Zombi.!!!
BİST de ızmarit dağıtıyorlar.!!!
Sistem küçük yatırımcıyı soymak.!!!
Üzere dizayn edilmiş.!!!
İnsider trader.!!!!
Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Ahlat'taki sarayin onune 1.2 Milyon degerinde tekne baglamislar, 40 Milyon TL.
Emekli ac, asgari ucretli ac.
Kimin umurunda.
Aile hekimi bu soruyu bilemiyor ohaaa
Turkiyede hicbir doktora guvenim yok artik
https://x.com/benneizledim/status/18...o3aWS3jlg&s=08
Market alış verişlerinde vatandaşın acınacak halini gödükçe kahır oluyorum,en fazlada bimde,ucuz diye giriyorlar pahallı diye alamıyorlar,bana denk gelirse yardımcı oluyorum,ama hangisine yardımcı olacaksınızki,bir defasında yaşlı bir kadını gördüm peynire baktı çok pahallı alamıyorum dedi tam çıkmak üzereyken dur teyze dedim peyniri aldım verdim,kadıncağızın gözleri doldu of ulen of,bu halkımızı bu hale getirenlere lanet okunmazmı.
Örneklerden biri :one:
https://www.youtube.com/watch?v=t6ttNC2j9j0
Halktv.com.tr den Dinçer Gökçe bu haberin ayrıntılarını 19 Ağustos ta yazdı. Kayıtlar, polis memuru Gökhan Uçar ın sistematik rüşvet aldığını, Kalamış taki bir restoranda iki eski polisi öldüren Fuat Çakır ile sıkı ilişki içinde olduğunu ortaya koydu. İşte bu dinlemede polis memuru tutuklanan avukattan bahsediyor ve yargıya müdahale eden kişiden bahsediyor. Dinlemede birçok konuşmaya yer verilmiş.
Gökhan Uçar, oda arkadaşı Cihan Ünal ile konuşmasının birinde, nasıl rüşvet aldığını ise şöyle anlatıyor: Ya benim yaptığım şey ne biliyor musun... Adam beni arıyor. Diyor ki ‘şunun aranmasına bakar mısın’ bu.
Aranma kaydını sorgulattığı birkaç kişiyi sıralayan ve her birinden 1000 er TL aldığını söyleyen Gökhan Uçar, Aylık 5 bin TL gelirim var. Sabit yani. Hiçbir şey yapmadan ekrana bakıyorum diyor. Uçar, aldığı parayı, sorgulamayı yapan kişiyle yarı yarıya bölüştüklerini söylüyor. “Seninle çalıştığım süre boyunca hiç yollamadıysam 100 milyar lira gönderdim ona†ifadelerini kullanıyor. Anladığım kadarıyla 100 bin lira demek istiyor.
Bu görüşmenin devamında Uçar, kendisini, suç örgütleri ile ilişki konusunda uyaran oda arkadaşı Ünal a Polislik hayatım boyunca kazanacağım parayı ben bu işler sayesinde kazandım. Emekliliğe kadar yapmayacağım mal varlığımı bu işler sayesinde yaptım†diyor.
Bakın tamamen resmi belgede yer alan konuşmalar bunlar. Şimdi bu kişiye para gönderen hesaplar tespit edilmiş. Para gönderenlerden biri B.A. Yani bütün organizasyonu kuran Y.A’nın eşi. Ancak bu kişiler araştırılmamış ya da ben dosyada göremedim. Kimdir necidir neden para göndermiş. Y.A adlı kişi de M.K’nin iş ortağı. Cemaat bağlantısı bile var.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa
Fahiş ücretlere kapılarını açan özel okulların istediği ek ücretler velileri kızdırdı: Kitap seti 50 bin TL
Yabancı ders kitaplarına uçuk paralar veren veliler, Bunun karşılığı nedir? Neden pahalı kitapların fotokopileri kullanılmıyor? diyerek tepki gösterdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/egitim...ource=Anasayfa
bu zata hiç kimse sen ankaralıların o parka gömdüğün 800 milyon doların hesabını sen ve o kral abin verecek bu gariban insanların paraları geri alınacak istanbul belediyesinin projelerine imza vermeyerek engellediğiniz hainliğin hesabı sorulacak demeyi akıl edemiyor onlar olsa bunu sizin ve milletin gözüne sokarlar
Sn Batman nerelerde acaba?
Epeydir yazmıyor.
Çok uzun bir tatil yapıyor herhalde
Sn Batman koooooş,
Özledik.
[emoji3]
Türkiyenin borsası sanki küçük yatırımcının üzerine yıkılmış gibi görünüyor basılan sahte paralarla borsa bankalarla şişirildi küçük yatırmcı gelince sonra satışlar başladı yabacı yatırımcı Türkiyeyi çok iyi tanıdığı için satıp bekliyor şimdi yabancılar yine gelip alsınlar diye borsa düşürülüyor açığa satışlar yapılıp küçük yatırımcı panikleyip zararına satışa geçiyor inşallah intihar eden olmaz bazı borçlu şirketler batabilir Türkiye arap ümmetçileriyle fedailerinden kurtulmadıkça asla bu krizden çıkamaz zaten yabancılar bunu çok iyi biliyorlar vurkaççı yabancılar için Türkiye bir cennet küçük yatırımcı bankalarda olmadığı için bankalar düşmüyor
Ben de "insider trading mevzuunda rüzgar dönüyor tarafın dayım."
Oturulacak sandalye kalmayınca, ayakta kalmamak lazım diye düşünüyorum.
Haklisin.
Versinler 50.000'i alsinlar kitaplari diyecegim de bir gulme geliyor.
Adamin generali para karsiligi suriyeli kaciriyor, biz kitap fotokopisi cekmeyelim, suc.
Sinirdan kacak gecersen suc degil, kirmizi isikta gecersen suc.
Gercekten dunyanin en komik ulkesi.