Sayfa 500/998 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    CHP'li Özkan, Erdoğan'ın sözlerini alıntıladığı paylaşımında, Seni gidi züppe seni! Sarayda otur, tahta kurul, dolarlar, milyarlar oyuncağın olsun, israflık, müsriflik yoldaşın, zenginler senin arkadaşın bize mi diyorsun gösteriş müptelası diye? 13 uçak sende.

Lüks hayat sende. Konvoylar dolusu otomobil yurt içinde yurt dışında sende. 22 yılda milleti fakir fukara koyup zenginlerin partisi olmak sende. Fakirle fukarayla dalga geçen partili sende. Dolar milyarderleri sende. Zindanlar bizim, saraylar senin, gösterişli olan biz öyle mi? Kıskandın mı? Seni sarayın züppesi seni! Erken seçim istiyoruz. Hodri meydan! ifadelerine yer verdi.

https://www.mynet.com/chp-li-tuncay-...a-110107185521
    Cumhurbaşkanı, Ozkan'a " cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 250 bin liralık tazminat davası açtı.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Çok şükür bistteki portföy çok fazla değil. Oradan kazandıklarım orada devam. Tabi böyle güvensiz olması yüzünden portföy az. Ben bu sene sarı gacıdayım.
    Ben olsam bu sari gaciyi bosaltip bu fiyatlardan hisse alirdim.

Iki hisse var benim kafamda, bu fiyatlardan alinirsa, iki sene icinde cok daha fazla altin ya da dolar kazandiracaktir.

Ancak bu hisseleri burada yazmam dogru olmaz.

Fikrimiz bu.

3. Bu donem dikkat edilmesi gereken iki nokta var.

1.Ulkenin kronik problemi olan doviz ve enerji ile isi olmayan sirketler.
    2.Bu yuksek faiz ortaminda artan nakit talebini karsilayacak sirketler ile dolar kazanci artarak surecek olan sirketler.

Eger bazi sirketler icin, bu hisse bu fiyata olurmu cok dustu dediginiz hisseleri bu iki kritere gore teste tabi tutun.

Ornek olarak, KCHOL, TUPRS, EREGL gibi hisselerin cok uyugun fiyatlarda oldugunu herkes goruyor ama bu hisselere para girmiyor ve girmeyecek.

Bunun gibi.

Bunlarda beklemek yerine, yukardaki kriterler uygun hisselere gecmenizi oneririm.

Böyle yalancı bir herifle nasıl baş edilir?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Döviz, Faiz, borsa.. üçlüsü ,,

Döviz..Ucuz mu, hayır, Faizin bugüne kadar getirdiklerine bakarsanız.. Pahalı.

Faiz. Şu an çok yukarda ama geçmişinde, Tl de duranları rezil etmiş. Nas politikası.

Borsa, bol ve karşılıksız para ile balonlaştırılmış ve Yabancı bu balonun değerini bilmiş çıkmış. Halk kitleleri aldatılmış.

Dengeler tamamen dağılmış.

Bu döviz ile üretim ve turizm batakda.

Artırsan, enerjiden, ilaçtan ve gıdadan batakta.

Tarım," mumy i nı da al git" politikası ile bitirilmiş.

"Yap işlet devret" in aslı ortaya çıkmış. "Yap işlet hüplet"

Nereden baksanız.. bir hoca lazım kulağına üfleyecek "Sen öldün aslanım " diyecek.
    Son düzenleme : izmirli_hoca; 26-08-2024 saat: 15:33.

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

Nereden baksanız.. bir hoca lazım kulağına üfleyecek "Sen öldün aslanım " diyecek.
    Hocam, siz üfleseniz hayrına.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben olsam bu sari gaciyi bosaltip bu fiyatlardan hisse alirdim.

Iki hisse var benim kafamda, bu fiyatlardan alinirsa, iki sene icinde cok daha fazla altin ya da dolar kazandiracaktir.

Ancak bu hisseleri burada yazmam dogru olmaz.

Fikrimiz bu.
    Abi ben aslında trade ederim. Al satçıyım. Yine eregl ucuz kara geçti altın madeni buldu deyip uzuncu oloverdik. Bence sarı gacı bir 3000 dolara göz kırpıyor o zaman tekrar borsalara kalan paramla gireceğim inşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hocam, siz üfleseniz hayrına.
    Ah , O gücüm olsa, saniye sektirmem..

Sayfa 500/998 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •