https://resmim.net/cdn/2024/11/06/DjlfbG.png geldi yeşile dayandı yine, zopanın buyuğu gelirmi
Printable View
https://resmim.net/cdn/2024/11/06/DjlfbG.png geldi yeşile dayandı yine, zopanın buyuğu gelirmi
zabaaaa kadar film sezunu açtım.. bugünlük borsa bana çok bile.
herkese iyi geceler.
:drunk:
"Paris has fallen" - "Paris Düştü".
https://www.imdb.com/title/tt33184638/
Dizi. Öneririm...
DXY (+%1,6)
EUR/USD (-%1,8)
USDTRY (-%0,2)
Maşallah...
"Onların Doları varsa bizim de Allah ımız var " söyleminden çıktık demek ki..
Dolares de yaprak kıpırdamıyor..
Bakalım carry trade ne kadar devam edecek?
Emre abi hos geldin:)
Günaydın bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trump: Türkiye belirlediğim sınırların dışına çıkarsa ekonomisini mahvederim
Trump'tan Erdoğan'a mektup: Aptallık etme, gel anlaşalım, seni sonra arayacağım
eskilerden anımsadıklarım
Trump abi hoşgeldin :)
adam eğlenceli
sabah sabah tekrar LONG açtım 10177................ortalama ile ....................
Bakalım aptal sepeği ne kadar tırtılayacaz.........hadi bakalım......
ONS ALTIN sanırım mayıs ayına dek yatayda kalabilir ülke de faizler de az inse borsaya talep gelebilir .... su sıra bence balinalar ufaktan hisse almaya baslamıstır 2019 tarzı bir yükselis gelebilir ama yine diyorum 550 kagıt varsa yine 50 sı dısında kar edemezsin spekulatifler haric
Bilançodaki zarar sonrası PETKİM'e azıcık dokunacaklar gibi duruyor.
borsalar PATLAK
sadece BİTKOLİN KAZIM'da ki momentumun bitmesini bekleyoruz
yukarı doğru 1 hamle var
oda 1014xx veya 1015xx ten gelir
Selo selooo, Allah belanı versin looo
O kadar doları napıcN Selo
Günaydın millet.
Makasla oynamayı bir bıraksa da rahatlasak, 300 puan aşağıdan işlem görüyoruz. Longçu vatan evlatları elbet çıkıp bu yecüc-mecüc ekibini çuvala sokar.
Vay be Trump ın gelişi bizim şirketlerin bilançolarını düzelticek , ekonomi bir zamanlar birilerinin dediği gibi uçucak demekki :) dün birkaç yorumcu dinledim son 25 baz puan fed faiz indirir sonra yeniden yükselte bilir diyorlar 2025 de
bence ELON MUSK olayı en cok alt coinlere yarayacak ethereum onderliginde
Yılmaz Özdil bugün döktürmüş... Çok olumlu karşılandı ahalimiz tarafından:):)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
parayı makinası olanlar kazanır yada doğru tahtada trade edenler böyle zamanlarda ben hisseciyim yüklü pozisyonlarda vıop tarafını hedge amaçlı kullandırırım bunuda kendim yapmam profösönelden yardım alırım .Keş para alıyorum piyasa fonundan kafam ağrımıyor ben düzeltmenin yavaş yavaşta olsa devam edeceğini düşünüyorum , varmı hikayen borsayı yukarı götürecek çok düştük diyor malda olan bende kime göre diyorum sonuç olarak herkes kendi tarafından haklıdır böyle dönemlerde sen beni düşünme kendini düşün hesabını doğru yap gerçek yükseliş başladığında :wave:
İndirim gelirse ver çoşkuyu olur yaw,
Sarı gacıya acıyom, fena kayacak lar
Millet anketlerde Kamala çıkıyordu falan yazıyor acap hangi ankete bakıyorlar.
Trump ın büyük ihtimal kazanacağını bizdeki bazı gazeteciler bile söylüyordu. Faltaylı lgültekin misal bunlar direkt söylediler.
Yani pek süprüzlü bir sonuç değil...
Aslında bizim için pek pek de sonuçları değiştirecek bir durum mu bana göre değil...
bizim kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım da laf oraya bir türlü gelemiya.
yok bişey yapmadım bir gram para sokmadım...
yıllardır yapmadıgım gelirken bloomberg dinledim arabada içim karardı...
bilançolar açıklanmış şunun karı düştü bunun zarar etti..fvök bitik kurdan zarar yazdı firmaların hepsi nanay...
düşüş trendindeyiz kabul edelim...
petkm ile sahol finansalları borsa istanbulun geleceği hakkında çok güzel ışık tutuyor...
la la lla keyifler yerindedir umarım......spek bugün tırtıklama için son hızla devam.........
trend oyuncuları verebilir
ama biz traderlara olmaz o komisyon... onunla oynayamazsın
10 puvana işlem yapan 15 puvan kaybeder..