Vay be Trump ın gelişi bizim şirketlerin bilançolarını düzelticek , ekonomi bir zamanlar birilerinin dediği gibi uçucak demekkidün birkaç yorumcu dinledim son 25 baz puan fed faiz indirir sonra yeniden yükselte bilir diyorlar 2025 de
Vay be Trump ın gelişi bizim şirketlerin bilançolarını düzelticek , ekonomi bir zamanlar birilerinin dediği gibi uçucak demekkidün birkaç yorumcu dinledim son 25 baz puan fed faiz indirir sonra yeniden yükselte bilir diyorlar 2025 de
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bence ELON MUSK olayı en cok alt coinlere yarayacak ethereum onderliginde
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yılmaz Özdil bugün döktürmüş... Çok olumlu karşılandı ahalimiz tarafından
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
parayı makinası olanlar kazanır yada doğru tahtada trade edenler böyle zamanlarda ben hisseciyim yüklü pozisyonlarda vıop tarafını hedge amaçlı kullandırırım bunuda kendim yapmam profösönelden yardım alırım .Keş para alıyorum piyasa fonundan kafam ağrımıyor ben düzeltmenin yavaş yavaşta olsa devam edeceğini düşünüyorum , varmı hikayen borsayı yukarı götürecek çok düştük diyor malda olan bende kime göre diyorum sonuç olarak herkes kendi tarafından haklıdır böyle dönemlerde sen beni düşünme kendini düşün hesabını doğru yap gerçek yükseliş başladığında![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İndirim gelirse ver çoşkuyu olur yaw,
Sarı gacıya acıyom, fena kayacak lar
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri