Milyonlar sırada beklerken 7. kez hacı oldu
Milyonlarca vatandaş, kontenjana takılıp yıllarca hacca gidemiyor. Ancak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşâ€™ın eşi Seher Erbaşâ€™ın “Özel Vize’ ile 7. kez hacı olduğu ortaya çıktı.
Printable View
Milyonlar sırada beklerken 7. kez hacı oldu
Milyonlarca vatandaş, kontenjana takılıp yıllarca hacca gidemiyor. Ancak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşâ€™ın eşi Seher Erbaşâ€™ın “Özel Vize’ ile 7. kez hacı olduğu ortaya çıktı.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
Ahmet Hakan: Özlem Çerçioğlu transferi, AK Parti’ye büyük moral olur. Düşünsenize, yıllardır 'Topuklu Efe' diye el üstünde tutulan CHP’li kadın belediye başkanı, partinize geliyor. Keyifler yerine gelmez mi?
düştükleri duruma bak.:)
Gülermisin ağlarmısın hapı yuttu.!!!
Eğitimin öneminin kanıtı.!!!!
Çöküş dönemi.!!!
https://x.com/mirayhayat25/status/19...881793423?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Hasan Mezarcı'dan Ahmet Hakan'a: "Ahmet Hakan gibi saray soytarılarına derim ki 'Su içmek sağlık açısından zorunluluktur, orucu bozmaz; ancak devleti milleti soyup yandaş yalakaya peşkeş çekmek, dîni, îmanı bozar, insanlığı bozar!"
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/Bsp2-ByC...g&name=360x360
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/C86Z-2dW...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
İşte bende buna kızıyorum adamı görevden almıyorlar muhalefet ise hemen cezaevine bunu dile getirince de saygı göster derler sen adamın hayatını karartmışsın ailesi dağılmış sen doğru söze bile rahatsız oluyorsun seninde farkın ne o zaman herkes öyle değilmiş karşı gelmeyen aynısıdır
Damlaya damlaya fakir kalacaksın
İnşallah damlamaz
O deliği hemen bul kapat yoksa
Şimdi iki seçenek var
Ky abanmış ise çok beklerler
Ama millet ses çıkarırsa
Göklerden bir emir gelir azıcık gaz alırlar
İkinci ekgyo faciası bence
bu ev alma işinde eminevim gibi fuzul ev gibi reklamlar görüyorum.
bunların sistem nasıl kullanan oldu mu hiç
3 artı 1 için kaç sertifika gerekiyordu
https://i.hizliresim.com/iby43ua.png
bozkurt tezgah bu kamu üzerinden alımlardan başka birşey yok .
tv şişirdiklerine bakma
Kullanmayı bir ara düşünmüştüm ama mantıklı gelmedi bana
Onlara para vereceğine git kumbaraya at yada bankada faizde kalsın daha mantıklı
Peşinat alıyorlar
Taksidin ne kadar yüksek ise kurada ön sıralara alıyorlar vs
Şöyle diyelim
Bir milyona araba alacaksın
100-200 peşinat yatırıyorsun
Bir taksit seçiyorsun
Ayda 20 ödeyeceksen 1-2 sene beklersin
Arada kura diyorlar ama sana sıra gelmez
100 yatır öne alıyorlar seni
Ama diyelim 6 ay geçti senin alacağın araba 1200 oldu sen 1 milyon alıyorsun ve komisyon cüzzi de olsa veriyorsun
Bu şekilde demişti ler bana
Ama siz yine de danışın alanlara eksik olmasın
* Sanki buralara aylık taksit ödüyormuş gibi her ay ödeme tutarı kadar gram altın almak,
* Böylece toplam ödeyeceğin tutar üzerinden % 7 oranında hesaplanan organizasyon bedeli adı altında örtülü faizden kurtulmak,
* Hem de paranı toplu halde alacağın güne kadar vadesiz TL riski almamak,
gibi çeşitli faydaları vardır bu tip organizasyonlara katılmamanın!
İki tip üyelik var. Her ikisinde de hem % 7 organizasyon bedeli hem de TL kalınarak alınan kur riski var.
1.yol kura usulü;
* Belirli bir para için örneğin 2 milyon TL katılım sağlıyorsun, kurada ne zaman çıkarsa, örneğin 12.ayda çıktı, 12 ay sonra alacağın 2 milyon TL ile ne alabilirsen artık.
2.yol belirli bir peşinat;
* 2 milyon TL'nin belirli bir kısmını peşin olarak öder ve diyelim ki 6 aylık taksitlerle 2 milyonun yaklaşık % 40-45'ini ödemiş olursan 2 milyonu bu koşullarda "daha erken" alabiliyorsun.
her iki yöntemde de baştan organizasyon bedeli denilen tutarı ödüyorsun önce. kredi kartına taksit yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
ben kullanmadım ama aylık ortalama PPF getirisine göre kendim biriktirsen nasıl olur diye hesaplamıştım. Veya gram altın alınarak olası kur riskinden de korunulabilir.
Şuanda grafikte emekliyor 1 dk da sonra 5 dk, saatlik , 120 dk 240 dk , günkük derken öyle ele avuca hemen gelmez.
çocuk erken doğum :)biraz mama takviyesi beslenmesi gerek yukarda belirttiğim süreçte
hisse shortları kapamaya başladım.. az karla ..bunların düşeceği yok. bir aydır aynı yerde.
yukarı bi fışkırtma olmadan düşüş beklemiyom
:drunk::drunk:
asels tepeden % 10 düştü.. bozkurt sağolsun voliyi vurduk oradan :he:
:drunk:
Başkan Karahan bu anlattıklarınızın hiç bir önemi yok hepsi kitaplar üzerinde kalan gün kurtarma verileri neden bu ülkede sandalyenin bir bacağı iç siyasete döndüyse bu verilerden çok iç siyasetin verileri önemli diyelim 15 eylülde karar olumsuz olursa 11 eylülde siz hangi veriye göre faiz indiriceksiniz çünkü siyasette 2 .faz hareketler başlayacakdır muhalefette
proje güzel gözüksün diye başakşehir demişler bunlar kadar ali cengiz oyunu yapan yok... :)
la bildiğin cebeci mahallesi sultancifliği nasıl basaksehir orası... :)
15 temmuzda çöktükleri askeri alana yapacaklar...
banker bilodaki münih diye bıraktıkları yer aklıma geldi...
https://i.hizliresim.com/alwngtm.png
herif gene aldı...
ne longda ne shortta hayır yok.. al sat yaban kazanıyoru.