Sayfa 408/1001 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu şirket satın alma muhabbeti ile az yukarı gider gibi ama çokda umut bağlamamak lazım 30 lara gelebilir belki. Haberi yeni bir mal pazarlama yöntemi olarak kendileride vermiş olabilir
    Başkan aselsn yoruldu , endeks ağırlığı olan bir tahta bazı bilançolar kalem oynamalı jp morgan bile şaşırmış thy bilançosuna geçen çeyrekten 7 milyar borç yükselmiş ama onları kurcalayan yok teknik olarak yukarda 301 üzerinde kalabilirse 328-330 bölgesi mevcut fonlama ile o bölgeye hareket olabilir .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

hiç haberim yoktu.. yeni öğrendim

THY'nin % 20'si 175 milyon dolara satılır mı ?

hisseciler bunun bi piyasa değerini hesaplasın... (en az bi 10 milyar domar dersiniz )

10'da 1'ine peşkeş çekmişler

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O zaman senin yevmiyeyi bugün çalışana veririz
    Bugün yevmiyeyi doğrulttuk Ayasofya abi, artık yarın oynarız
    Hamdım Piştim Yandım

4. thy bilançosunu katar spor ve yapı krediden işlem yapan son 20 gündür ara ara topa girenler biliyordu takaslara bakarsanız görürsünüz .
    yapı bugun 1.755 milyon satıcılı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu nasıl varlık fonu durmadan borç alıyor...

Türkiye Varlık Fonu, KFH konsorsiyumu ile 600 milyon dolarlık murabaha finansmanı anlaşması imzaladı

5 yıl vadeli işlemle TVF'nin İslami finansmandan sağladığı kaynak 1,8 milyar doları aştı

Anlaşma, Türkiye-Kuveyt finansal işbirliğini ve küresel kaynak çeşitliliğini güçlendirecek
    % kaçı şimdiye kadar satıldı bilen var mı?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. https://www.sozcu.com.tr/pkk-nin-ust...olladi-p203377
    PKK'nın dağ kadroları iktidarı sıkıştırmaya başladı! Üst düzey yöneticisi Bahçeli'ye mesaj yolladı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu nasıl varlık fonu durmadan borç alıyor...

Türkiye Varlık Fonu, KFH konsorsiyumu ile 600 milyon dolarlık murabaha finansmanı anlaşması imzaladı

5 yıl vadeli işlemle TVF'nin İslami finansmandan sağladığı kaynak 1,8 milyar doları aştı

Anlaşma, Türkiye-Kuveyt finansal işbirliğini ve küresel kaynak çeşitliliğini güçlendirecek
    bu borçları ne tür faaliyet amacıyla alıyoru görebileceğimiz bir yer var mı acaba?

8. ülkelerin varlık fonlarından insanlara düşen kişi başı para hesaplanır...

bizim darlık fonundan kişi başı düşen borç hesaplıcaz yakında...

mesela norvec varlık fonunda kişi başı 300 bin dolar birikmişti...

bizimkide durmadan borc alıyor...

yarın bir gün kişi başı brocumuz şu diye cıkarlarsa şaşırmam...

bunlardan herşey beklenir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 408/1001 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •