Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
tamamda buraya yazdýðýn gibiyse maliyetlerin hep ters pozisyonlar ,
187 tepe dedim teknik olarak daha karpuz kesicez dedin nereye gidiyorsun diye msj attýn.
deddim arkadaþlarý uyaralým 176-177 bölgesine kadar formasyon var burada paylaþtým.
bu bölgeden döndü bugun 187 gördü biz tradercýlar için çok güzel hareketler ha sende trade ediyorsan tamam ama aldým unuttum diyorsan bir daha düþün kýsa vade.Þahsi düþüncem tahta motor yakarak 210 seviyesi yaparmý yapar arkasýnda olanlar belli , yalnýz dinlenerek daha üst bantlar varsa hesaplarýnda çünkü endeks aðýrlýðý yüksek oldu artýk 2-3 hafta dinlenme ve düzeltme yapmasý daha iyi bakalým hangisini seçicekler.
Evet aynen öyle abi, hanki hisseyi alýrsam alýyým hisse zýnk diye durur ve gitmez. Hatýrlarsan kchol de de karpuz kesmiþtik, arada sýrada hep demiþimdir, hisse aldýk battýk endekis vob yabtýk paralarý katladýk deye
Hep endekis vobdan para kazanmýþýmdýr, hissede þansým olmuy ama bu sefer karpuzu kestirmiycem![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ÝSO Baþkaný Bahçývan: Sanayi için alarm zilleri çok güçlü biçimde çalýyor
Ýstanbul Sanayi Odasý (ÝSO) Baþkaný Erdal Bahçývan, gerilemeye devam eden PMI verilerinin ardýndan yaptýðý açýklamada sanayici için durumun çok ciddi olduðunu belirtti.
Daha beter olun.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri