Sayfa 407/1001 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Hamdolsun,müesser devletler seviyesine ulaşana kadar,nas sana bana ne oluyor,çocuk katili apoyu çıkaracak,al papazı ver papazı,din kardeşlerimiz suriyeliler tabiki kapıları açacaz,katil izrail netanyahu hersey van mınute ile başladı.Türkçesi ormanlar da yanar ardından oteller,ormanlar yanar ardından maden aramalar kolay olur böyle yaz yaz bitmez.şaşırmaya gerek yok sahte diploma ,ulke soymak gayet normal sorsan bal tutan parmağına yalar diye saçma terim var.harbi orjinal olan diploma iptal edilir,tapulu mallara el konur. hamdolsun kendimizi üzmeyelim fakirlik çok güzel cennet garanti tafsiyem zengin olmayalım hatırlatayım.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    benim bir arkadaşım aile zoruyla tıp fakültesine gitti.
    biz daha lisedeyken bilirdik çocuğun elektroniğe ve bilgisayara çok ilgisi vardı.
    kafa da baya basardı.
    tıp fakültesini bitirdi sonra uzman oldu.
    sonra gitti elektronik mühendisliğini de bitirdi.
    falan filan.
    yani hem mühendis hem doktor olmak mümkün. hem avukat hem doktor olan da vardır. 2 mühendislik bitiren de vardır
    fazlasını bilmiyom öyle bir arkadaşım yok

demek ki senin AKP'li bir arkadaşın yokmuş olsaydı olabilir di ya da bilebilirdin değil mi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    ibb’den 85 bin dolar burs alıp amerika’ya giden fatma betül sayan’ın kardeşi ulaştırma bakan yardımcısı ömer fatih sayan'ın 6 fakülte, 2 yüksek lisans, 2 doktora ve 13 sertifika programı bitirdiği ortaya çıkmış.

doğrusu buymuş bende abartmış yahu.

https://eksisozluk.com/6-fakulte-2-y...akpli--8012607

Yutubu de şeytana bunlar pabucunu ters giydirir demişler.

Bencede

Nirvana yaptılar yalanda ve sahtekarlıkda.

Müslümanda olamazlar bence.
    öyle deme onlar seçilmişler.allahın sevgili kulları itina ile aklanmış paklanmışlar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine zamanlama hatalı bir geçiş maliyetlenme anlamında thy için söylüyorum aselsn kanal tepesi diyeli 1.5 hafta oldu 187 üzeri zaten çoklu kapanış yapamadı
    Şu şirket satın alma muhabbeti ile az yukarı gider gibi ama çokda umut bağlamamak lazım 30 lara gelebilir belki. Haberi yeni bir mal pazarlama yöntemi olarak kendileride vermiş olabilir
    bir halt olacağı yok.

5. bu nasıl varlık fonu durmadan borç alıyor...

Türkiye Varlık Fonu, KFH konsorsiyumu ile 600 milyon dolarlık murabaha finansmanı anlaşması imzaladı

5 yıl vadeli işlemle TVF'nin İslami finansmandan sağladığı kaynak 1,8 milyar doları aştı

Anlaşma, Türkiye-Kuveyt finansal işbirliğini ve küresel kaynak çeşitliliğini güçlendirecek
    Yatırım tavsiyesi değildir.

geçen gün birisi ''memur mayışları üçün 100 milyar dolar lazım '' yazmıştı

cevap yazdım... 1 günde 1 trilyon dolar toplama garantili

ama uzun olunca, hissenet offline etti... gönderemedim... bir dahada üşendim yazmaya

orada bu CENGİZ'e peşkeş çekilen aminiyum, bakır madenlerinden falan bahsetmiştim

yılmaz ÖZDİL yazmış... siz tamamını bulup okuyun isterseniz

akşam vaktim olursa; ben yine size 1 trilyon dolar bulacam

127 milyar dolar GARANTİ... onu zaten hepiniz biliyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu nasıl varlık fonu durmadan borç alıyor...

Türkiye Varlık Fonu, KFH konsorsiyumu ile 600 milyon dolarlık murabaha finansmanı anlaşması imzaladı

5 yıl vadeli işlemle TVF'nin İslami finansmandan sağladığı kaynak 1,8 milyar doları aştı

Anlaşma, Türkiye-Kuveyt finansal işbirliğini ve küresel kaynak çeşitliliğini güçlendirecek
    Elmaya kurt düştü bi kere hocam,
    Bakalım vf şirketleri, nasıl the end olacak

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    geçen gün birisi ''memur mayışları üçün 100 milyar dolar lazım '' yazmıştı

cevap yazdım... 1 günde 1 trilyon dolar toplama garantili

ama uzun olunca, hissenet offline etti... gönderemedim... bir dahada üçendim

orada bu CENGİZ'e peşkeş çekilen aminiyum, bakır madenlerinden falan bahsetmiştim

yılmaz ÖZDİL yazmış... siz tamamını bulup okuyun isterseniz

akşam vaktim olursa; ben yine size 1 trilyon dolar bulacam

127 milyar dolar GARANTİ... onu zaten hepiniz biliyorsunuz
    Eşşeğin biri burda, ötekinu unutmuş,
    Tliman, bu da nerdeyse yıllık cirosuna ğitti

Sayfa 407/1001 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz