Baktılar dolar çıldırdı,bankaların açıklaması geldi,tl likide akışı devam ediyor diye.
Printable View
Baktılar dolar çıldırdı,bankaların açıklaması geldi,tl likide akışı devam ediyor diye.
Az once sihhiyede abdi ipekci parkından gectim. Eskiden 2-3sergide eski elbise mont tişört oantolon akliniza gelebilecek her turlu giysi satan 100 e yakin tezgah vardi. Her tazgahin basinda 7-8 kisi vardi. 1 tl ile25 tl arasindaki kullanılmış eski giyeceklerin fiyatini soruyor ustlerine deniyorpazarlik yapiyorlardi. Caktarmadan fotolarini cektim yok olmaz bu ulkede varlik kuyruklari var diyenin gozune sokacam
Ankarada 70 yıllarımın gençliği geçmişti,oraları ve daha ötesini çok iyi bilirim,içişleri, eski afetçi ve imarcı olarak,zaten mevkim Sihhiye cıvarı idi...neyse sen esas İstanbuldaki Dolapdere bit pazarını görsen aklın şaşar,halkın çoğu giyimini oradan temin ediyor,fiatları 1 tl ile 5 tl arası,markalıların ise fiatı biraz yüksek,viski bile var 30 tl cıvarı,ama günenilirmi bilemiyorum...İskitler caddesindede vardı bit pazarı,orasınında dolapdereden farkı olacağını sanmam.
Ben cikiyorum, hayinnere goz actirmayin, gelince icaplarina bakarım.:bravo:
*trump: Opec'in petrol akışını artırması çok önemli. Dünya piyasaları kırılgan, petrol fiyatları çok yukarı gidiyor"
Swap 1200 den 50 ye inmiş
Ne oldu şimdi bu borsaya,üstelik dolarlan kanka olmuş olup beraber gidiyorlar:notr:
Erdoğan: Türkiye ekonomisinden ben sorumluyum
Erdoğan: Seçimden sonra bu tür saldırılara karşı ekonomimizi daha güçlü hale getirecek reformları süratle hayata geçireceğiz
Tahmin kurulu : Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün futbolcusu Mansur Çalar'ın rakip takım futbolcusuna yönelik saldırıları nedeniyle FDT'nin 4/2, 44/1-a. ve 35/4. maddeleri uyarınca 4 yıl müsabakadan men ve 25.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, 3 yılı aşan ceza bakımından FDT'nin 95/1. maddesi uyarınca sürekli hak mahrumiyeti cezasının; 20 resmi müsabakadan men ve 25.000,00 TL para cezası şekilde PFDK kararının düzeltilerek onanmasına oyçokluğu ile karar verilmiştir
Cds 459 .
Dun Sabah palavrası dolar kurundaki düşüş sürüyor deye haber yapmis, bugun ise ne ses var ne de görüntü var...
Doların düşüşü hızlandı
Cuma günü gece saatlerinde 5.84 seviyelerine kadar çıkan dolar dün peş peşe Merkez Bankası tarafından atılan adımlar ve açıklamalarla birlikte düşüşe geçerek 5,38'e geriledi. Dolar şu an 5,40 seviyesinde.
Emme anlikta, dogru yazmislar 5.56 diyor!:oleyo:
https://i.hizliresim.com/grJyVL.jpg
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sert dusmedikce, benim ki ne oldugunu yazmayayim...
Ayhan başkanım TV8'de Şırdan yapıyorlar:oleyo:
https://harbiyiyorum.com/wp-content/...rdan-nedir.jpg
Tam da Sn. Baskanimiza layik, bol bol yesin!:kahkah:
:he::he::he:
[QUOTE=reha kaya;3325225]Doların düşüşü hızlandı
Cuma günü gece saatlerinde 5.84 seviyelerine kadar çıkan dolar dün peş peşe Merkez Bankası tarafından atılan adımlar ve açıklamalarla birlikte düşüşe geçerek 5,38'e geriledi. Dolar şu an 5,40 seviyesinde.
Emme anlikta, dogru yazmislar 5.56 diyor!:oleyo:[/QUOT
Sanırım bunlar merkezi aracı kurum yapmışlar,merkeze müdahale yaptırıp yukarıdan satıyorlar:oleyo:
https://youtu.be/FFXHN-URsGY
Şemsiye uçmuş
Nerede bu başkan yahu :notr:
Bunlar piyasa ile maşak geçiyor galiba,1800 puan çıkan borsa -200 puan yaptı:p