Originally Posted by reha kaya Kime güldünüz yahu, Sn. Başkanım sever boyle seyleri yemeyi! Ben yerken görmedim bilemem
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Originally Posted by uzay44 Ben yerken görmedim bilemem Hem teklif et, Sn. Başkanım sen yandan yemeyi seversin de, ondan sonra camura yat!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Hem teklif et, Sn. Başkanım sen yandan yemeyi seversin de, ondan sonra camura yat! Emekli olunca belki bir lokanta falan açar meslek edinir diye düşünmüştüm
Originally Posted by uzay44 Emekli olunca belki bir lokanta falan açar meslek edinir diye düşünmüştüm Siz artik veriverin lafi çevirmeyi, Sn. Baskanim bu yazdıklarınızı görünce, defterinizi durup durup!
Originally Posted by reha kaya Siz artik veriverin lafi çevirmeyi, Sn. Baskanim bu yazdıklarınızı görünce, defterinizi durup durup! Yok efendim başkanım öyle ufak şeyler için 9 yıllık dava arkadaşını harcamaz (hissenet'e kaydım 2010 )
Originally Posted by uzay44 Yok efendim başkanım öyle ufak şeyler için 9 yıllık dava arkadaşını harcamaz (hissenet'e kaydım 2010 ) Benim Hisse Net'teki tevellutum kactir sizce, yemeyiz biz boyle ucuz numaralari!
Originally Posted by reha kaya Benim Hisse Net'teki tevellutum kactir sizce, yemeyiz biz boyle ucuz numaralari! M.S. 2000''li yılların başları olabilir tabi sizin aranız daha iyidir bir şey diyemem
Originally Posted by uzay44 Emekli olunca belki bir lokanta falan açar meslek edinir diye düşünmüştüm ky ye borsa lokantası açacam sebzelerden bamya dolmalardan şırdan tatlılardan vezir parmağı
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri