Holding ysnilmiyorsam 7 kusurlardan halka açıldı.Peki mal bukadar değerli olsa niye 7lerden satsinlar.Var bu istede Çapanoğlu.Tren vagon hesabı dikkatCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Holding ysnilmiyorsam 7 kusurlardan halka açıldı.Peki mal bukadar değerli olsa niye 7lerden satsinlar.Var bu istede Çapanoğlu.Tren vagon hesabı dikkatCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi haftalar dostlar; 21-22 15.000 gitti:oleyo: hemde kademelere yazar yazmaz, bilginiz olsun..YTD
O emlak konuttan aldığı dev ihalenin parasını ya burada yada diğer şirketlerinde bedelli ile çıkaracaktır.
Olur ama bu kadarı olmazki[emoji779]Holding halka açılma sonrası tüm şirketlere performans dersi verirken Klgyo dada alçak sürünme yaptırıyor.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya 9 iş günü kaldı. 100K lotum baki, alım satım yapmadım epeydir. Ufaktan ufaktan bilanço hareketine başlaması lazım artık. Bir ara PEGYO ile aynı fiyatta idik, 2.55 oldu orası sen uyudun kaldın zalım spek...:)
Kasada 1.5 milyar TL ye yakın para var, ertelenmiş gelir kısmında yaklaşık 1 milyar Tl, bunun 600 milyon TL si 6 aylıkta kâr kısmına geçecek. Vahitçiğimin holding ve diğer şirketleri resmen para basıyor. Neyi, kimi bekliyorlar anlamadım açıkçası...Bıraksalar piyasa oyuncuları zaten götürecek kağıdı. Bu rasyolarla bu fiyat komedi...Defter değeri 6 aylıkta en az 2.5 Tl olacak netekim...:)
https://i.hizliresim.com/qo7s1kj.png
Bu, A1 Capital deki haysiyetsizler yine elinde olmayan malları satıyor. Daha geçenlerde ceza almışlardı halbuki. Bu kurumu kapatmak lazım, başa çaresi yok.
Şikayet edeceğim...
Daha geçen ay ceza aldılar, hiç umurlarında değil çünkü güç (şimdilik) arkalarında. Halkın iktidarı geldiğinde sadece SPK nın değil tüm Devletin itibarını, saygınlığını perişan eden bu haysiyetsizle elimden gelen mücadeleyi yapacağım. Şimdi ne desek boş ama hepsini not ediyorum, tek tek...
Paraya para demeyecek Vahitçiğim...
Barların boyu agresifleşti. 100 milyon lot opereyşın için hazır ve nazır. Anladın sen onu...:oleyo:
Babası tavan yapıyor, yavrusu oralı bile değil, anca emekliyor, vardır bir bildikleri....
KLGYO da zamanlama her şey, beklenti ile hisse aldığın anda sırtına malı yükleyip bırakırlar, bu tahtada fiyat hareketlerine odaklanmak kanımca daha doğru olur, bilanço beklentisiymiş vs vs bu tahtanın konusu olamaz. Hepsi bir günde makyajlanır ya da mefta edilebilir. Tüm silahlar ellerinde biz de sadece sapan var ama onlar görünür biz görünmeziz, onlar hantal biz çeviğiz kıssadan hisse bu sözler elbette.. beklentisi olanı okur geçerim..
Bilanco açıklama günü ve ertesi muhtemelen iyi gelecek bilanco ile daha çok pozisyon açılır kapanır...
Daha iyi nasıl bilanço olur ki F/K 0.5 mi olsun GÖZDE gibi ki; o da gitmiyor. Bu hissenin bilanço ile gideceğini düşünmek için hiç bir gerekçe göremiyorum. Ayrıca giderse de yüzde 5 yukarıdan girmek için bir fırsat verir herhalde. AL/SAT larla maliyet zaten tahtanın görmediği değerlere kadar düşmüş durumda. Bu tahtalarda bilanço beklentisi ile yatırım yapanlara iyi şanslar dilerim. YTD
1.30 ları anca bilanço ile görür.Pesine ihale,arsa haberi patlatirlar götürürler.
Yabancı bıkanın malını toplamaya başladı,son 11 günde (18-19/07) Citi takasını 11milyondan 38 milyona 27 milyon lota yakın artırmış..Klgyoda geçen yılki aynı dönemin 15-20 katı net kar muhtemelken,tarihi rekor bilançoya 7-8 işgünü kalmışken hala niye satış yaparız? 1,30 ne ki 1 günde aşılır, pala pozisyonu yeterliyse 1,50-1,70 lerde soluklanır.
Sürekli kararlar kararlar acabalar kuşkular korkular ,insan çok yorulur sn tahminci ,bu kadar strese değmez.belli işte bilanço muhteşem gelecek,bence bekleyin muhteşem bilançoya rağmen aşağı basarlarsa götürmezlerse bir sonraki 3 aylıktaki muhteşem bilançoyu bekleriz.Önemli olan muhteşem bilançoların gelmesi,gerisi ayrıntı.
,
Yukarı gidecek olsa bilancoyu şimdiden fiyatlamasi gerekirdi sonuçta herkes iyi geleceğini biliyor demekki bilancoyla artmayacak.
Sağolun sn tahminci,bu arada sizin gibi akıncılar her kağıda lazım,sizin tarzınız speği yola getiren cinsten,kendi gibi günlük haftalık al sat yapanları spekler sevmezler,rahatça at koşturamazlar,sizler kazandıkça ben seviniyorum,sizin kazandığınız her kuruş bu gibi durumlarda genelde speğin parasıdır,o yüzden speğin maliyetini yukarı çekmiş olursunuz,bizim gibi uzun vadeciler için çok iyi bir ortam yaratmış oluyorsunuz.
Bu arada hemen hemen 20 yıldır borsadayımdır ilk acemilik yıllarım dışında hemen hemen hiç para kaybetmedim..Nominal olarak zararda çıktığım kağıt yoktur.Paranın zaman maliyetinden dayak yemişliğimiz olmuştur ama nominal olarak zarar racona ters.Bir hesap yaptıysak bir kağıda bir değer biçtiysek o kararın arkasında dururuz.Zaman önemli değil,bekleme süresi sonsuzdur.Bu kağıt için benim için 1.11 altı mantıksız ,o seviyelerde hep alıcı olurum.Tabi dolar arttı 1.11 değeri yukarı doğru güncellendi.:))))))))
Sn tahminci borsa ve gerçekler arasında korelasyon denince ne bileyim en hafififinden borsa olayına bakışımız çok farklı diyeyim geçeyim.Bu iş bence kumar gibi bir şey spekle karşılıklı aynı masada oturmuşuz oyun oynuyoruz ,bu kağıtdaki oyun planını görmem de sizin bir entry niz neden olmuştu.Bu nedenle farklı konumlanmamıza hayret ediyorum:))))))))))
Mevlüt Mevlüt
Yeni
amcığına koyduğumun sakallı köpekleri..
Misal bu arkdaş investinte sürekli bu şekilde yorumlarda bulunuyor.Haklı mı bence yerden göğe kadar haklı :))))))))))
Sn. Hkm, size daha önce de söylediğim gibi siz KLGYO hissesinden benden çok daha fazla kazanacaksınız ancak benim toplamda 60 günde elde ettiğim yüzde 30 kazanç yerine siz 365 günde yüzde 60 kazanç elde edeceksiniz. Benim 10 ayım başka hisselerde de kazançlarla geçmiş olacağından kümülatif olarak sizin kazancınızı geçmiş olur. Hiç mi kaybetmezsiniz derseniz sadece borsanın günlük açılışta yüzde 5-10 kaybettiği günlerde kaybederim yoksa stoplar çalışır, zararım en fazla yüzde 2 de kalır. Sizi de bir gün akıncı yaparız umarım, speğin dişindeki apse olmak eğlencelidir. YTD
Sn tahminci olay az kazandım çok kazandım meselesi değil kişilik meselesi,siz adrenaline çok dayanıklısınız benden çok daha fazla strese maruz kalıyorsunuz.Ben stresi çok sevmem,az kazanayım önemli değil,sizin olayı ben beceremem
,ama inşallah bir gün sizin tarzınızı da öğrenir ve beceriririm.Yoksa elbet sizin olay daha heyecanlı ve zevkli.
Mantığın bittiği yerde askerlik başlar diye gittik geldik.Cok şükür 20 ay aslanlar gibi(80 ihtilalinde) askerlik yaptık.Borsadada mantığın bittiği yerde Kiler GYO baslar.Bilanco beklentisi ( ihaleler.arsa alımları kur korumali mevduat inşaat sektörüne yine yeniden verilen destek) hiç bunu irgalamiyor.Holding sessiz sedasız hala arz oldu 1 ayda 3 e katladı.Bir arkadaş CİTİ nin yuklece mal topladığını yazmıştı.gorecegiz mal iyimi kötümü.Az sonra[emoji779]
Şu bilanço bir gelsin, rakamlarda herhangi bir abidik gubidik olmazsa hedefe kadar tutarım.
6 aylık bilançolar tamamlandıktan sonra görülecek ki en iyi bilanço KLGYO nun olacak. YTD
Bu bilanço döneminde de GYO lar yıldız olacak.
Favorim OZGYO ve iki günde iyi prim yaptı.
1.30 üzerinde tutunursa KLGYO da da yeniden pozisyon açmayı değerlendireceğim.
Bugün yaptığı hareketler hoşuma gitti. YTD
sn tahminci merhabalar; 2 gün önce 1.27 ye 10.000 lot satış yapacakken alım yapmışım yanlışlıkla. Dün onu 1.30 dan sattım diğerleriyle birlikte, elimde 15.000 lot kaldı sonuç olarak. Sizinle aynı fikirdeyim bende, uzaktan sevmek aşkların en güzeli:whistling:, Artık günlük alım satım yaptığım için hisselerimin çoğu bankalarda ve günlük fonda. Bende barajı daha aşağıda tutuyorum 1,25 ve altı alıcıyım tekrar, nasılsa ölmüş eşek kurttan korkmazmış:Sad:YTD
Bugün 1.30 u kesin aşar ama kalıcı olur mu bilemem? zaten biraz önce 30-31 gösterdi:)