Sayfa 510/692 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Mantığın bittiği yerde askerlik başlar diye gittik geldik.Cok şükür 20 ay aslanlar gibi(80 ihtilalinde) askerlik yaptık.Borsadada mantığın bittiği yerde Kiler GYO baslar.Bilanco beklentisi ( ihaleler.arsa alımları kur korumali mevduat inşaat sektörüne yine yeniden verilen destek) hiç bunu irgalamiyor.Holding sessiz sedasız hala arz oldu 1 ayda 3 e katladı.Bir arkadaş CİTİ nin yuklece mal topladığını yazmıştı.gorecegiz mal iyimi kötümü.Az sonra[emoji779]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şu bilanço bir gelsin, rakamlarda herhangi bir abidik gubidik olmazsa hedefe kadar tutarım.

3. 6 aylık bilançolar tamamlandıktan sonra görülecek ki en iyi bilanço KLGYO nun olacak. YTD

4. Bu bilanço döneminde de GYO lar yıldız olacak.
    Favorim OZGYO ve iki günde iyi prim yaptı.
    1.30 üzerinde tutunursa KLGYO da da yeniden pozisyon açmayı değerlendireceğim.
    Bugün yaptığı hareketler hoşuma gitti. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

5.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bu bilanço döneminde de GYO lar yıldız olacak.
    Favorim OZGYO ve iki günde iyi prim yaptı.
    1.30 üzerinde tutunursa KLGYO da da yeniden pozisyon açmayı değerlendireceğim.
    Bugün yaptığı hareketler hoşuma gitti. YTD
    sn tahminci merhabalar; 2 gün önce 1.27 ye 10.000 lot satış yapacakken alım yapmışım yanlışlıkla. Dün onu 1.30 dan sattım diğerleriyle birlikte, elimde 15.000 lot kaldı sonuç olarak. Sizinle aynı fikirdeyim bende, uzaktan sevmek aşkların en güzeli, Artık günlük alım satım yaptığım için hisselerimin çoğu bankalarda ve günlük fonda. Bende barajı daha aşağıda tutuyorum 1,25 ve altı alıcıyım tekrar, nasılsa ölmüş eşek kurttan korkmazmışYTD

6. Artık size ŞEKERLİ yerine ŞANSLI mı demeliyiz, faydalı bir hata olmuş ama 1.30 üstü kalıcılık sağlarsa ben 1.25 i beklemem i, bakıp görelim YTD
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    sn tahminci merhabalar; 2 gün önce 1.27 ye 10.000 lot satış yapacakken alım yapmışım yanlışlıkla. Dün onu 1.30 dan sattım diğerleriyle birlikte, elimde 15.000 lot kaldı sonuç olarak. Sizinle aynı fikirdeyim bende, uzaktan sevmek aşkların en güzeli, Artık günlük alım satım yaptığım için hisselerimin çoğu bankalarda ve günlük fonda. Bende barajı daha aşağıda tutuyorum 1,25 ve altı alıcıyım tekrar, nasılsa ölmüş eşek kurttan korkmazmışYTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Artık size ŞEKERLİ yerine ŞANSLI mı demeliyiz, faydalı bir hata olmuş ama 1.30 üstü kalıcılık sağlarsa ben 1.25 i beklemem i, bakıp görelim YTD
    Teşekkürler

8. Bugün 1.30 u kesin aşar ama kalıcı olur mu bilemem? zaten biraz önce 30-31 gösterdi

Sayfa 510/692 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •