SPOT kapanış, son dakikalarda BofA gene -600 den -241 e düştü,
https://i.hizliresim.com/iqauyil.PNG
Printable View
SPOT kapanış, son dakikalarda BofA gene -600 den -241 e düştü,
https://i.hizliresim.com/iqauyil.PNG
SAYIN ABONEMIZ,xxxxx NOLU SOZLESME HESABINIZA AIT 22/05/2023 SON ODEME TARIHLI xxxx TL TUTARLI DOGAL GAZ TUKETIM FATURANIZ CUMHURBASKANLIGI DUZENLEMELERI CERCEVESINDE DEVLET TARAFINDAN KARSILANMISTIR.KARADENIZ GAZIMIZ HAYIRLI OLSUN B002
Telefonuma mesaj gelmiş. Karadeniz gazı hayırlı olsun diyo. Ben vanayı açtım kokladım Rus gazına benziyor
Amiralin onu açık bence. Önüne geçmeyin yane :oleyo:
Altincilar ne diyonuz ons böyle bir günde gotun gotun gidiyor. Hayra mi yormak lazım?
Sırf KKM farkı ödememek için banka kurunu iyi tutuyolar ama.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi çağında şu yalanlara inanan bir kitle var... Ve asıl sıkıntı şu ki, Tayyar gitsefe bu kitle hala kalacak ve asıl bu kitleyi dönüştürmek önemli olan Tayyar ı göndermek değil.
Şeytan diyor ki Tayyar kazansın, ülke tarrağı iyice yesin ki tam olarak dibi görelim ve bu tayfa akıllansın...
bunların hangisi gerçek ya...
hamurumu farklı mayadan pişmiş...
birisi pofuduk diğeri kabarmamış...
https://i.hizliresim.com/cxhun2p.png
YArından itibaren bazı kurumlar teminatları tekrar arttırmış..
iş yapmamızı istemiyorlar.. kısmen haklılar
Spot da açığa satış olsaydı bugün İSCTR nin tavana yakın kapatma olasılığı yüksek olacaktı, demekki Pay Vadelisinde shortçu yakaladılar, Spot da da yüklü açıkcı yakalasalardı ki bu hafta iyi prim yaptı, burada açıkcının cesareti fazla olurdu! shortçu-açıkcı için kaçınılmaz batma formasyonunu devreye koyarlardı! Bu durumda piyasaları pozitif etkilerdi! Sonuç; normalleşen piyasalarda açığa satışın yükselişe katkısı vardır!
Herif deredeki taşla havadaki kuşu vuruyor berkimcans abi dikkat et işcyi vurmasınlar, biliyon bu işler paraynan değil sıraynan :kahkah:
İhracatçılar sıkıntılı blanço açıklamış..
Seçim iki arada olursa
Sorumlusu da olmaz..
Ara bir develasyon istiyor çoğu.
Zenginler seçimi ikinci tura taşırsalar
Kendileri için iyi olacaktır..
Zaten enflasyonu önden yüklediler....
Olmazsa adamları vardır.
YSK ya itiraz ederler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kılıçdaroğlu : Borsa manipülatörleri, sizin gözünüzün yaşına bakmayacağım. Yemin billah olsun ki bakmayacağım!
toaktçı ve vicdanı karakemal kolayın kendinizi
Çok korkmuşsun tohatlu rahat ol bir şey olmaz
AKFYE..
Bir ay önce 9.80 halka arz
23.78e çıkar...
Bugün 9.90 almayanı kalmasın arzı..
Borsa dışında yarıya düşen başka ne var acaba?
Kk önce akfen grubundan başlamalı..
Komplo teorilerime göre küçük oyuncular işartlenmiş durumda, birikme olunca daha büyük oyuncu elindeki bilgiye güvenerek işlem yapıyor.
Küçük alsatçıları kim ne yapsın..
Iki senedir varlık fonunu ortaya almışlar soyuyorlar. Son dönemlerde bes fonlarını da eklediler..
Hepsi kamu. Hepsi bizim kaynaklar.
Onlar zaten var. Büyük oyunucların A, B,C, D planları vardır.
EREGL'de yabancı satışını karşılayanlar belki rica etti EREGL geri alım yaptı hisse daha da düştü. O tip durumlar da var bence, geri alımlar ufak oyunculardan ziyade büyük oyunculara destek oluyor.
Bunların dışında gün içi işlem bilgilerinin birileri tarafından okunmadığından emin olmak lazım.
Kayseri Şeker kooperatiflerinmiş. Fiyatın daha yüksek olmasını isterdik ama bu şekilde belirlenmiş, gelen para şirkete girecek dendi.
Bu halka arz daha düzgün olabilir.
BRSAN a ne diyelim?
%43 aylıkgetiri ile maşallah.
Sebebini bilmiyoruz, altın, gaz, petrol
gibi haberleri olabilir, takipte etmedim..
(PD/DD değeri oldukça düşük.)
Senet dediğin budur.
O değil de Ereğli alabilecek miyiz bakalım.
İncelemediğim bir şirket.
Yabancı ortaklı şirketler daha güvenilir oluyor. Mannesman lafını marka olarak biliyordum meğer büyük bir şirketmiş.
Tüm göstergeleri güzel.
%28.6 Borçelik iştiraki de varmış.
https://www.youtube.com/watch?v=GVY0kn9zsEw
https://i.hizliresim.com/m8ca7vg.jpg
Ben diyimde sonra demedi demesinler. şortcu biçecem derken taktacısının elinde rıfkı kozu kalmasın berkimcans abi
Koskoca bisttin en ağırabisi kocaoğlan tüpü bile harcadılar zopanın biri bin para
146 yı gören arclk 92 de
69 u gören asels 39 da
9,5 i gören ekgyo 5,4 de
53 ü gören ereğli 29 da
51 i gören hekts 22 de
32 gören kozal 16 da
25 i gören krdmr 13 de
21 i gören petkm 11 de
Endekis 30 daki aklıma gelen senetler bunlar.
Belli mi olur bakarsın pala şüüüle diyenbilür, ulaa millet zopa yerken şu bankalar gülüp duruy, du bi de şunnara biniyim der mi ki diye düşünmeden kendimi alamıyorum :kahkah:
@*Bozkurt, @nosfecagri, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tura kalırsa zaten malı eline alan orta/uzun vade yatırımcı olacak, millet zopa yemeye gönüllü devam edecektir, Yeni gelen yatırımcılara gel-gel yapılarak güzel harçlıklar verildi, şimdi onların servetlerine çökme niyetinde olacaklardır!
Kılıçdaroğlu, Wall Street Journal'a konuştu: Seçilirsem Rusya'ya yönelik yaptırımlara uyacağım; Putin de bilir ki Türkiye, Batı ittifakı üyesidir..
Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin NATO'daki "kilit ülke" rolünü güçlendireceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu ayrıca, Türkiye'nin donuk halde olan Avrupa Birliği üyelik sürecini de hayata döndürmek istediğini bir kez daha vurguladı.
Boru işi böyledir özellikle spiral tarafta güzel proje yakalarsan yürü ya kulum der. Hrc fiyatı yüksek olduğu için pandemi zamanı cogu altyapı projesi ertelendi şimdi Hrc çakılınca bir anda yığılma oldu Borucuların işleri uçtu. Boru işinde %15 ebitda çok iyi rakamdır. Bunun üzeri sürdürülemez. Brsan bilançosunu detaylı incelemedim marjlara bakmadım ama buna göre değerlendirebilirsiniz