Sayfa 509/1005 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Küçük alsatçıları kim ne yapsın..

Iki senedir varlık fonunu ortaya almışlar soyuyorlar. Son dönemlerde bes fonlarını da eklediler..

Hepsi kamu. Hepsi bizim kaynaklar.
    Onlar zaten var. Büyük oyunucların A, B,C, D planları vardır.

EREGL'de yabancı satışını karşılayanlar belki rica etti EREGL geri alım yaptı hisse daha da düştü. O tip durumlar da var bence, geri alımlar ufak oyunculardan ziyade büyük oyunculara destek oluyor.

Bunların dışında gün içi işlem bilgilerinin birileri tarafından okunmadığından emin olmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Kayseri Şeker kooperatiflerinmiş. Fiyatın daha yüksek olmasını isterdik ama bu şekilde belirlenmiş, gelen para şirkete girecek dendi.

Bu halka arz daha düzgün olabilir.

BRSAN a ne diyelim?
    %43 aylıkgetiri ile maşallah.

Sebebini bilmiyoruz, altın, gaz, petrol
    gibi haberleri olabilir, takipte etmedim..
    (PD/DD değeri oldukça düşük.)

Senet dediğin budur.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif deredeki taşla havadaki kuşu vuruyor berkimcans abi dikkat et işcyi vurmasınlar, biliyon bu işler paraynan değil sıraynan
    Haklısın da @*Bozkurt, KK ilk turda seçimi kazanırsa İSCTR alım fırsatı zor verir, tavan giden hisse Pay Vadeli de shortçulara yemyeşil piyasada pişmanlık/mutsuzluk verebilir!

5. O değil de Ereğli alabilecek miyiz bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Haklısın da @*Bozkurt, KK ilk turda seçimi kazanırsa İSCTR alım fırsatı zor verir, tavan giden hisse Pay Vadeli de shortçulara yemyeşil piyasada pişmanlık/mutsuzluk verebilir!
    Böyle düşünenlerin eline vere vere geri sararsa? Çok dikkat edin burası Türkiye.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BRSAN a ne diyelim?
    %43 aylıkgetiri ile maşallah.

Sebebini bilmiyoruz, altın, gaz, petrol
    gibi haberleri olabilir, takipte etmedim..
    (PD/DD değeri oldukça düşük.)

Senet dediğin budur.
    İncelemediğim bir şirket.

Yabancı ortaklı şirketler daha güvenilir oluyor. Mannesman lafını marka olarak biliyordum meğer büyük bir şirketmiş.

Tüm göstergeleri güzel.

%28.6 Borçelik iştiraki de varmış.

https://www.youtube.com/watch?v=GVY0kn9zsEw

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Haklısın da @*Bozkurt, KK ilk turda seçimi kazanırsa İSCTR alım fırsatı zor verir, tavan giden hisse shortçulara yemyeşil piyasada pişmanlık/mutsuzluk verebilir!
    Ben diyimde sonra demedi demesinler. şortcu biçecem derken taktacısının elinde rıfkı kozu kalmasın berkimcans abi
    Koskoca bisttin en ağırabisi kocaoğlan tüpü bile harcadılar zopanın biri bin para
    146 yı gören arclk 92 de
    69 u gören asels 39 da
    9,5 i gören ekgyo 5,4 de
    53 ü gören ereğli 29 da
    51 i gören hekts 22 de
    32 gören kozal 16 da
    25 i gören krdmr 13 de
    21 i gören petkm 11 de

Endekis 30 daki aklıma gelen senetler bunlar.
    Belli mi olur bakarsın pala şüüüle diyenbilür, ulaa millet zopa yerken şu bankalar gülüp duruy, du bi de şunnara biniyim der mi ki diye düşünmeden kendimi alamıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 509/1005 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •