İran israel e dalacak ABD iran a dalacak falan 3. dünya savaşı deniyor her fırsatta birileri altında satış kamyonunu yaslıyor. 2300 2400 lerde aşırı tıkandı. Gözü toprağa bakar halde yine.
Printable View
İran israel e dalacak ABD iran a dalacak falan 3. dünya savaşı deniyor her fırsatta birileri altında satış kamyonunu yaslıyor. 2300 2400 lerde aşırı tıkandı. Gözü toprağa bakar halde yine.
Conflict
@ConflictTR
·
1d
#SONDAKİKA
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta alçak uçuş gerçekleştiriyor.
Haberin Olsun
@_haberimolsun
·
5d
Mustafa Sarıgül:
"Instagram'ı kapattınız, borsayı kapattınız, ne istiyorsunuz bizden Allah aşkına!"
bizim herifin acelesi yok. yurtdışı ralliye hazırlanıyor. yakında işaretler gelmeye başlar.
şu ortamda tüm olumsuz haberler palaya yarar.
artık sabah akşam felaket senaryosu hazırlarlar.
dövizde kontrolsüz bir hareket bundan sonra zor olur gibi geliyor bana. (çok beklenmeyen durumlar olmazsa)
insanların aklı birkaç sene öncesinde takılı kaldı travma gibi.
Şu an Merkez Bankası öyle ya da böyle rezervlerde ciddi bir toparlama sağladı müdahale gücü var.
50 puan faiz var ve gerekirse daha yukarısı da olabilir bu silahı da var.
bazı videolar izledim lübnan eskiden gerçekten harika biryermiş.
ortadoğunun parisi diye anılıyorken geldiği duruma bak..
bir çürük elma bir satılık kişi.. bir ülkeyi mahvetmeye yetiyorda artıyor.
:drunk::drunk:
blcyt şu düşüşte zınk demedi dikkatimi çekiyor.
:drunk:
savaş başlasa ne olur üzerine yapın hesaplarınızı...
bomba düşse israile insanların topluca öldürülse ne oluru düşünün...
Batık hisselere yukarı yönlü bir düzeltme ihtiyacı gorunuyor.
60 70 bin shortu var malum partinin tayfasının istisnasız hergun 1.5 2 milyar aciga basıyor 3 ayi aşkındır.
Aşırı satildı kagitlar İran işinden ekstrem durum çıkmazsa yukarı yönlü sert Düzeltme kacinilmaz
Kulaklarım söyle salakça söyle ahmakça söyle beyinsizce birsey duyuyordu
Borsayı hükumet tutuyor düşmesine izin vermez.
Ne aptalca birseydi bu
belki ağustos vadede biraz daha longçu doğrayabilir. bunu yaparken de thy satıp devamında da tüm piyasayı kaldırdığı gibi bir hareket yapabilir.
bu bim olabilir. bende çok var ama maalesef en yakın aday bim veya isctr.
saddam devrildikten sonra ortadoğuda arap devletlerinin hükmü kalmadı. ve maalesef baas ideolojisi tarihe gömüldü. detaylarını yazmaya gerek yok.
iran da bir şey yapamaz. oralardan bir şey çıkma ihtimali çok az.
Is yatirim icinden gecmis Viopun bugun
Viop %2.22 eksi gördüm sanki. Biz mi bir şey yaptık?
S&P 500 Futures - Sep 24
5,322.25
+104.75
(+2.01%)
S&P 500 (SPX)
5,294.57
+108.24
(+2.09%)
Gold Futures - Dec 24 (GCZ4)
2,431.40
-13.00
(-0.53%)
Brent Oil Futures - Oct 24
76.56
+0.26
(+0.34%)
şeytan bunları görse maşallah çeker :drunk:
Ee 2 milyar nüfus varsa ne olmuş :) , ..insan hayatının tarladan domates fiyatından olduğu coğrafyalar Pakistan ,Bangladeş bunlar güney Amerika ülkeleri gibidir
Mutad işler halk ayaklanmaları ,darbeler vs. ler
Kaptan esas mevzuu bizim güneyimizde kuzeyimizde ,yani Ukrayna –Ortadoğu Birde şimdi Yankilerin oyun planına Çin –Taywan girdi ..
Oyun oralarda kuruluyor ,dönüyor
Yinede sen bilirsin .,pozisyon alırken Bankladeş riskini değerlendirmelisin o vakit :)
Yerli ve milli borsamizin adını değiştirelim Bank of un yeri olsun...
Bir gün önce aldığı milyon lotu bir gün sonra 1 lira aşağıdan neden ..nasıl satıyor?
Piyasa giderken de düşerken de sadece bu kurum ile oluyor...Bu kurumun işlemleri araştırılıyor mu? Yoksa ???
Alim yapmıyor senin aldıkların ona geciyor
Yani üzülerek söylüyorum ki hisseciler ağır keriz yerine konuluyorsunuz
Senin parayla aldığını o başkasına satıp dusuruyor
Ağır keriz muamelesi başka tarifi yok
Tr de benim gördüğüm en düşük iq lu kesim borsacilar
Bunu öğretmen camiasına memurlara hatta emeklilere yap ortalığı ayağa kaldırırlar
Yani dostum adam senin arabani sabah alıyor senden habersiz tüm gün kullanıyor benzini bitiriyor sağa sola çarpıyor aksam yerine koyuyor
VİOP yatırımı yapmam ama pastasını takip ederim, uzun yıllardır Short lehine böyle bir pasta görmemiştim.
https://x.com/deli___yurek/status/18...054789/photo/1
https://pbs.twimg.com/media/GUT3Vr7X...jpg&name=large
10 kontrat alıyorum ayda 2 kere batıyorum geri yerine koyamıyorum bile eksideyim kaç zamandır, yukarıda milyar TL var borsa nasıl çıksın longlar naneyi yemiş..
Long tarafın bir planı yoksa paralarının sıfırlanması gerekir ,birde halka arzlar gelmeye başlasa endekse faydası oluyordu furya devam ederken endekste düşmüyordu çok rahat long tarafta günlük harçlığı alıyordum.
Reisim hünkârım yok Petkim den dolayısıyla mi canı sıkkın. Viob da başına bir şey mi geldi reisim hünkârıma.
Madem bugün dava yiyesim var, bari hakkını vereyim: TAYYİP NOLUR BIRAK YAKAMIZI. KAÇ PARAN VARSA AL GİT, RAZIYIZ, ELLEŞMEYECEĞİZ ONLARA. GİT KRALLAR GİBİ YAŞA YURTDIŞINDA. AZICIK ALLAH'IN VARSA RAHAT BIRAK BİZİ. 22 SENE NEDİR YETTİN ARTIK 22 SENE OLUM 22 SENE.
https://x.com/msikkofield/status/182...U2oR47S3A&s=19
İsyan eden, edene [emoji846]
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen vade hatırlayan vardır
Bu Ensar yine yüklü shorttadi
Eski müdürü çıkıp vergi lafı etti Ensari shortlara büyük para kazandırdı
Sonra o vergi ne olcak ne kdr olcak belirsizliği ile ilgili günlerce laf etmediler tüm eleştirilere rağmen
Ta ki bankof Ensar shortlari kapattı erteledik dedi eski müdürü
Instagramda da aynı belirsizlik yaşanıyor birebir kopya
Ensar yine yüklü shortta
Gereksiz bir kriz çıkar açıklamayı hergun ertele Ensar parayı vursun
Bankofensar Short kapatınca instagram krizi cozulur
Garan endeksi yakalayıp geçtiği an tehlikeli sular başlamıştı. 100 endeks en son genel seçimde temas ettiği günlükte 200 lük ortalamayı isteyebilir. Şu an 9280 civarlarında. Oraya gelirse bir daha bakmak icap eder tutup tutmayacağına.
Son bir ralli daha gelebilir mi şahsi düşüncem çok zor olsa da olabilir olmaz diye bir şey yok. Ama mal almak için kriter mutlaka son zirve olmalı. Onun üzerinde alınıp, ora stoplu mala girilebilir eğer illaki girilecekse. Yoksa buralardan taşıma amaçlı mal almak pek akıl karı değil. Ha daytrade her an yapılır. Vob zati çift taraflı her dakika oynanır bu kumar.
Ama işin bitmiş olma ihtimali şahsen çok yüksek.
https://tr.investing.com/indices/indices-futures
bu kadar tatava niyeydi? :wu:
İstanbul Portföy den Turgay Ozaner’in Blombergdeki sabah mülakatının videosu izlenirse faydalı olabilir
Piyasalarda son birkaç günde olan biteni kısa net rasyonel açıklamalarla anlattı adam