Sayfa 509/981 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Viop %2.22 eksi gördüm sanki. Biz mi bir şey yaptık?

S&P 500 Futures - Sep 24
    5,322.25
    +104.75
    (+2.01%)

S&P 500 (SPX)
    5,294.57
    +108.24
    (+2.09%)

Gold Futures - Dec 24 (GCZ4)
    2,431.40
    -13.00
    (-0.53%)

Brent Oil Futures - Oct 24
    76.56
    +0.26
    (+0.34%)

şeytan bunları görse maşallah çeker
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bangladeş tekmdeğilli hindistan var o girerse pakistan var toplam 2.1 milyar insan nasıl etkilemez.
    Ee 2 milyar nüfus varsa ne olmuş , ..insan hayatının tarladan domates fiyatından olduğu coğrafyalar Pakistan ,Bangladeş bunlar güney Amerika ülkeleri gibidir
    Mutad işler halk ayaklanmaları ,darbeler vs. ler
    Kaptan esas mevzuu bizim güneyimizde kuzeyimizde ,yani Ukrayna –Ortadoğu Birde şimdi Yankilerin oyun planına Çin –Taywan girdi ..
    Oyun oralarda kuruluyor ,dönüyor
    Yinede sen bilirsin .,pozisyon alırken Bankladeş riskini değerlendirmelisin o vakit

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ee 2 milyar nüfus varsa ne olmuş , ..insan hayatının tarladan domates fiyatından olduğu coğrafyalar Pakistan ,Bangladeş bunlar güney Amerika ülkeleri gibidir
    Mutad işler halk ayaklanmaları ,darbeler vs. ler
    Kaptan esas mevzuu bizim güneyimizde kuzeyimizde ,yani Ukrayna –Ortadoğu Birde şimdi Yankilerin oyun planına Çin –Taywan girdi ..
    Oyun oralarda kuruluyor ,dönüyor
    Yinede sen bilirsin .,pozisyon alırken Bankladeş riskini değerlendirmelisin o vakit
    Şimdi bunların açılımları izahları da varda ..onları yazacak uğraşacak ne vaktim ne de kıvamım var uzun iş

Boşver Ayhan inince al çıkınca sat işte

5. Yerli ve milli borsamizin adını değiştirelim Bank of un yeri olsun...
    Bir gün önce aldığı milyon lotu bir gün sonra 1 lira aşağıdan neden ..nasıl satıyor?
    Piyasa giderken de düşerken de sadece bu kurum ile oluyor...Bu kurumun işlemleri araştırılıyor mu? Yoksa ???

6.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Yerli ve milli borsamizin adını değiştirelim Bank of un yeri olsun...
    Bir gün önce aldığı milyon lotu bir gün sonra 1 lira aşağıdan neden ..nasıl satıyor?
    Piyasa giderken de düşerken de sadece bu kurum ile oluyor...Bu kurumun işlemleri araştırılıyor mu? Yoksa ???
    Alim yapmıyor senin aldıkların ona geciyor
    Yani üzülerek söylüyorum ki hisseciler ağır keriz yerine konuluyorsunuz
    Senin parayla aldığını o başkasına satıp dusuruyor
    Ağır keriz muamelesi başka tarifi yok
    Tr de benim gördüğüm en düşük iq lu kesim borsacilar
    Bunu öğretmen camiasına memurlara hatta emeklilere yap ortalığı ayağa kaldırırlar
    Yani dostum adam senin arabani sabah alıyor senden habersiz tüm gün kullanıyor benzini bitiriyor sağa sola çarpıyor aksam yerine koyuyor

7. VİOP yatırımı yapmam ama pastasını takip ederim, uzun yıllardır Short lehine böyle bir pasta görmemiştim.

https://x.com/deli___yurek/status/18...054789/photo/1

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

8. 10 kontrat alıyorum ayda 2 kere batıyorum geri yerine koyamıyorum bile eksideyim kaç zamandır, yukarıda milyar TL var borsa nasıl çıksın longlar naneyi yemiş..

Sayfa 509/981 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •