Viop %2.22 eksi gördüm sanki. Biz mi bir şey yaptık?
Viop %2.22 eksi gördüm sanki. Biz mi bir şey yaptık?
S&P 500 Futures - Sep 24
5,322.25
+104.75
(+2.01%)
S&P 500 (SPX)
5,294.57
+108.24
(+2.09%)
Gold Futures - Dec 24 (GCZ4)
2,431.40
-13.00
(-0.53%)
Brent Oil Futures - Oct 24
76.56
+0.26
(+0.34%)
şeytan bunları görse maşallah çeker![]()
audentes Fortuna iuvat
Ee 2 milyar nüfus varsa ne olmuş, ..insan hayatının tarladan domates fiyatından olduğu coğrafyalar Pakistan ,Bangladeş bunlar güney Amerika ülkeleri gibidir
Mutad işler halk ayaklanmaları ,darbeler vs. ler
Kaptan esas mevzuu bizim güneyimizde kuzeyimizde ,yani Ukrayna –Ortadoğu Birde şimdi Yankilerin oyun planına Çin –Taywan girdi ..
Oyun oralarda kuruluyor ,dönüyor
Yinede sen bilirsin .,pozisyon alırken Bankladeş riskini değerlendirmelisin o vakit![]()
Yerli ve milli borsamizin adını değiştirelim Bank of un yeri olsun...
Bir gün önce aldığı milyon lotu bir gün sonra 1 lira aşağıdan neden ..nasıl satıyor?
Piyasa giderken de düşerken de sadece bu kurum ile oluyor...Bu kurumun işlemleri araştırılıyor mu? Yoksa ???
Alim yapmıyor senin aldıkların ona geciyor
Yani üzülerek söylüyorum ki hisseciler ağır keriz yerine konuluyorsunuz
Senin parayla aldığını o başkasına satıp dusuruyor
Ağır keriz muamelesi başka tarifi yok
Tr de benim gördüğüm en düşük iq lu kesim borsacilar
Bunu öğretmen camiasına memurlara hatta emeklilere yap ortalığı ayağa kaldırırlar
Yani dostum adam senin arabani sabah alıyor senden habersiz tüm gün kullanıyor benzini bitiriyor sağa sola çarpıyor aksam yerine koyuyor
VİOP yatırımı yapmam ama pastasını takip ederim, uzun yıllardır Short lehine böyle bir pasta görmemiştim.
https://x.com/deli___yurek/status/18...054789/photo/1
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
10 kontrat alıyorum ayda 2 kere batıyorum geri yerine koyamıyorum bile eksideyim kaç zamandır, yukarıda milyar TL var borsa nasıl çıksın longlar naneyi yemiş..
Yer İmleri