Viop %2.22 eksi gördüm sanki. Biz mi bir þey yaptýk?
Viop %2.22 eksi gördüm sanki. Biz mi bir þey yaptýk?
S&P 500 Futures - Sep 24
5,322.25
+104.75
(+2.01%)
S&P 500 (SPX)
5,294.57
+108.24
(+2.09%)
Gold Futures - Dec 24 (GCZ4)
2,431.40
-13.00
(-0.53%)
Brent Oil Futures - Oct 24
76.56
+0.26
(+0.34%)
þeytan bunlarý görse maþallah çeker![]()
audentes Fortuna iuvat
Ee 2 milyar nüfus varsa ne olmuþ, ..insan hayatýnýn tarladan domates fiyatýndan olduðu coðrafyalar Pakistan ,Bangladeþ bunlar güney Amerika ülkeleri gibidir
Mutad iþler halk ayaklanmalarý ,darbeler vs. ler
Kaptan esas mevzuu bizim güneyimizde kuzeyimizde ,yani Ukrayna –Ortadoðu Birde þimdi Yankilerin oyun planýna Çin –Taywan girdi ..
Oyun oralarda kuruluyor ,dönüyor
Yinede sen bilirsin .,pozisyon alýrken Bankladeþ riskini deðerlendirmelisin o vakit![]()
Yerli ve milli borsamizin adýný deðiþtirelim Bank of un yeri olsun...
Bir gün önce aldýðý milyon lotu bir gün sonra 1 lira aþaðýdan neden ..nasýl satýyor?
Piyasa giderken de düþerken de sadece bu kurum ile oluyor...Bu kurumun iþlemleri araþtýrýlýyor mu? Yoksa ???
Alim yapmýyor senin aldýklarýn ona geciyor
Yani üzülerek söylüyorum ki hisseciler aðýr keriz yerine konuluyorsunuz
Senin parayla aldýðýný o baþkasýna satýp dusuruyor
Aðýr keriz muamelesi baþka tarifi yok
Tr de benim gördüðüm en düþük iq lu kesim borsacilar
Bunu öðretmen camiasýna memurlara hatta emeklilere yap ortalýðý ayaða kaldýrýrlar
Yani dostum adam senin arabani sabah alýyor senden habersiz tüm gün kullanýyor benzini bitiriyor saða sola çarpýyor aksam yerine koyuyor
VÝOP yatýrýmý yapmam ama pastasýný takip ederim, uzun yýllardýr Short lehine böyle bir pasta görmemiþtim.
https://x.com/deli___yurek/status/18...054789/photo/1
![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
10 kontrat alýyorum ayda 2 kere batýyorum geri yerine koyamýyorum bile eksideyim kaç zamandýr, yukarýda milyar TL var borsa nasýl çýksýn longlar naneyi yemiþ..
Yer Ýmleri