3.69 ila 4.31 arası gittim geldim
4.31 diyorum
Printable View
5 diyorum.
coincilere niye çakmışlar...
altın varaklı kapılar kan olmuş...
https://i.hizliresim.com/fjw646b.png
buda cuma yaptığım 2 yönlü formasyonlar mavi gerçekleşti oradan tepki geldi .
sarı 2. bölge beyaz çizgi altı kaldığı sürece formasyon hedefine gider
Stopaj artışı ppf ye girmiş parayı orada kilitledi, amaçlanan da buydu sanırım. PPF ye stopajsız dönemde girenler ve/veya stopaj %10 iken girenler hareketsiz şekilde kalırlar gibi görünüyor. Oradan borsaya para gelir beklentisi bence şuan için boşa düştü.
Gunaydın cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ocak enflasyonu % 5.03
Türkiye, otomobil sahiplik oranında Avrupa sonuncusu oldu.
7000 ler gelse alıma başlarım ama seçim olana kadar fullemem..
açılış %2-
ve ben şort açtım :ok:
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Sabah sabah bu ne sopa Maacit abi herif sana mı kızdı :whistling:
2.72 altı kapanışlarda günlük graf bozulmaya başlar.
yara derinleşir.
sizmisiniz benim açtığım topice laf atan:he:
:drunk:
Bu sene ınsıder senesi dedik içerden alıyorlar haberleri geçen haftadan beri banka satıp fonlayıp kuş,aselsn,bım alıyorlar kim alıyor aynı ekip badem spor.Ama bakıyorsun geçen hafta ondan önceki hafta yabancı banka raporları çıkıyor:)tahtalara arsı trade ile borsa yapılıyor.İzleyelim bakalım 2.72 bandı benim için önemli
Yabancı gelecek olsa bin tane hileye başvurup yerliyi sisteme sokma çabası olur muydu yahu..hala yabancı diyenlerin kulağını çekin..
ee 40 kat çıkmış hisseye yerli gelir mi..gelmez..eee borsa nasıl düşmeyecek de yatırımcı bulacak..%15 stopaj ile bu mümkün mü
stopajı %50 yapsan vallahi gene gelmez..borsayı 7000 e düşürse dahi %50 gelme ihtimali var..seçim ile güven tazelenmeden bu iş olmaz..biraz agrasif oldu ama gerçekler bu
Karaduman yine çıktın piyasaya… yeni rekor göstereyim sana iki üç ay içinde de bağ bahçeye devam ediver. Herkes bildiği işi yapsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuanda onsdaki dalgaya göre %15 stopaj uygulandı..doları baskılayıp altına kaçanları onsun dalgasına göre cezalandıracak güya..ons düzeltmesini yaptığında %100 altın yapacam..7000 leri bekleyecem..
5 yıllık trendi hala anlamayan var...YABANCI OLMADAN YERLİYİ GÜTME POLİTİKASI İLE OLDU BU RALLİ..bu bitti..kağıtlar aşırı pahalı halde ve bunun dibi yaşanmadı..bu olmadan tekrar yerliyi sisteme sokman imkansız..
işlemsiz ocak ayını bitirdik...
bakalım şubatta döncekmiyiz sahalara...
bu yıl para ulasım sigorta ve bankada onun dısı belki cimento digerleri geri kalan 500 hisse at çöpe gitsin hep dedim 2025 2024 un kopyası olacak
İris Cibre
@iriscibre
·
1 sa
Trump: "İngiltere çizgiyi aştı. Ancak Avrupa Birliği gerçekten çizgiyi aştı. İngiltere çizgiyi aştı ancak bunun çözülebileceğini düşünüyorum.
Avrupa Birliği, yaptıkları bir vahşet."
Ab'ye de yakında tarife geliyor belli ki
GARAN -5.38
BIMAS -0,37 ... bu kadar fark olmamalıydı..BANKALAR abarttı ...
Insıder Trump herkese ateş ediyor:)
bankalar tabana gidiyor, stopaj piyasayı çökertti :)