sizmisiniz benim açtığım topice laf atan
![]()
sizmisiniz benim açtığım topice laf atan
![]()
Bu sene ınsıder senesi dedik içerden alıyorlar haberleri geçen haftadan beri banka satıp fonlayıp kuş,aselsn,bım alıyorlar kim alıyor aynı ekip badem spor.Ama bakıyorsun geçen hafta ondan önceki hafta yabancı banka raporları çıkıyortahtalara arsı trade ile borsa yapılıyor.İzleyelim bakalım 2.72 bandı benim için önemli
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yabancı gelecek olsa bin tane hileye başvurup yerliyi sisteme sokma çabası olur muydu yahu..hala yabancı diyenlerin kulağını çekin..
ee 40 kat çıkmış hisseye yerli gelir mi..gelmez..eee borsa nasıl düşmeyecek de yatırımcı bulacak..%15 stopaj ile bu mümkün mü
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
stopajı %50 yapsan vallahi gene gelmez..borsayı 7000 e düşürse dahi %50 gelme ihtimali var..seçim ile güven tazelenmeden bu iş olmaz..biraz agrasif oldu ama gerçekler bu
Karaduman yine çıktın piyasaya… yeni rekor göstereyim sana iki üç ay içinde de bağ bahçeye devam ediver. Herkes bildiği işi yapsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuanda onsdaki dalgaya göre %15 stopaj uygulandı..doları baskılayıp altına kaçanları onsun dalgasına göre cezalandıracak güya..ons düzeltmesini yaptığında %100 altın yapacam..7000 leri bekleyecem..
5 yıllık trendi hala anlamayan var...YABANCI OLMADAN YERLİYİ GÜTME POLİTİKASI İLE OLDU BU RALLİ..bu bitti..kağıtlar aşırı pahalı halde ve bunun dibi yaşanmadı..bu olmadan tekrar yerliyi sisteme sokman imkansız..
Yer İmleri