Ağam bizimle dalga mı geçiyor... demek istiyorum. Power pc den sonra biraz ruhum dinleniyordu. Şimdi siz 3. dalga deyince aklımla 3. kez dalga geçecekler diye algıladım. Burada esen rüzgar çok şiddetli olunca insan tutunamıyor.
Printable View
Üstadım, bir zamanlar ben de Borsaya fena sarmıştım. O kağıt bu kağıt vs. Tamamen amatör şekilde günlük ya da haftalık al satlar yapıyordum. Sonra tek bir kağıt tuttum elimde, hep yaptığım gibi tepeden aldım indi aşağıya, bekledim 2-3 ayda toparladı, yüzde 23 gibi bir kar ile satıp çıktım borsadan. Hala düşünüyorum ama ben stres yaşamak istemiyorum artık. Üç kuruş maaş alıp onunla borsada işlem yapmak ve izlemek çok yormuştu beni.
O yüzden şu anda bir lira bile yok yatırım hesabımda, kafam rahat, tavsiye ederim.
Bu arada her gün defalarca bakıyorum hisselere :) almıyorum. Bist ne zaman dip yapar, inanırım buna, o zaman düşünebilirim ancak.
Şu başkan bey mb nı bir kendine bağlarsa Doları tutmanın tadına doyulmaz. Ha ! o zaman Ayhan başkanın 5 Tl si bilem çok yavan kalır. Benden sisteme hala 1 cent yok , 500 milyar Doları nerden borç alıp oraya buraya çarçur ettilerse gitsinler yine onlardan alsınlar , karşılığında ne verirler orasıda beni zerre kadar ilgilendirmez. Hurmaları yiyenler hesabı öder.
Dolarda "haydarinna rinna rinna rinanay" formasyonu
Bu saatten sonra dolarda altında iflah olmaz artık tutabilene aşk olsun reis boşuna demiyor yastık altındaki altın ve dolarları getirin diye. Bir daha faiz artırımı da biraz zor artık %20 üzerinde bir faiz artırımı ekonomiyi vurur. Bir çok şirket şirket durma yada kapanma noktasına gelir. Eeee zamlarda güzel başladı devamı yağmur gibi gelecek ekonomi fazla cortlamadan yerel seçimleri de ekim-kasım gibi yapmayı düşünüyorlar. Yani anlayacağınız yerelide alsalar 2019 da ekonomi cortingen😊😊😊