Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla altın işine benim aklım yattı bugün 1.86 dan daldık.İlk gün zarar yazdı ama ben gelecek yıl değişik bir dünya olacağına inanıyorum.Ekimde fed hele şu dolarları her ay 50 milyar dolar azaltsın,dolar düşmez,eh onsda az bişi şekil yaparsa gramda parayı en azından koruruz gibime geliyor.Benim aklıma gram yattı.Faize gelince ya bir zamanlar ekonomistler tl ye dandik para derlerdi.Sanırım asaf hocanın lafıydı.Hızla o yolda ilerliyoruz .TL dandik,emlak dandik e geriye ne kalıyor dolar zaten var,altından başka alacak bişi bulamadım valla. HAYIRLISI ARTIK.
    Valla allahtan TL den umudu kesmişim.Bu iş artık karanlık.Çarşı baya karışacak o belli oldu.Şu borsa hastalığından da kurtulabilsem.Borsada param olmayınca uyku tutmuyor arkadaşlar .Bilmem aranızda benim gibi olan var mı))))) Gerçi olunca da uyku tutmuyor ya,olay adrenalinde sanırım.Seviyoruz adrenalini valla.

Valla allahtan TL den umudu kesmişim.Bu iş artık karanlık.Çarşı baya karışacak o belli oldu.Şu borsa hastalığından da kurtulabilsem.Borsada param olmayınca uyku tutmuyor arkadaşlar .Bilmem aranızda benim gibi olan var mı))))) Gerçi olunca da uyku tutmuyor ya,olay adrenalinde sanırım.Seviyoruz adrenalini valla.
    eskiden senin gibiydim donsuz yatar malsız yatmazdım
    sonra bigün bi sinirlendim kolu bacağı bi kestim zarara bakmadan. dolara döndüm. ogün bugün kestiğim kol bacak yerine geldi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    eskiden senin gibiydim donsuz yatar malsız yatmazdım
    sonra bigün bi sinirlendim kolu bacağı bi kestim zarara bakmadan. dolara döndüm. ogün bugün kestiğim kol bacak yerine geldi
    Sn ayhan allahtan paranın maksimum üçte biri sınırı koydum.Yoksa malum hep bize üçün biri düşerdi))))))).Allahtan dolar faiz altın falan üç beş borsadaki zararları kurtarıyor.Hastalık işte.

Üstadım, bir zamanlar ben de Borsaya fena sarmıştım. O kağıt bu kağıt vs. Tamamen amatör şekilde günlük ya da haftalık al satlar yapıyordum. Sonra tek bir kağıt tuttum elimde, hep yaptığım gibi tepeden aldım indi aşağıya, bekledim 2-3 ayda toparladı, yüzde 23 gibi bir kar ile satıp çıktım borsadan. Hala düşünüyorum ama ben stres yaşamak istemiyorum artık. Üç kuruş maaş alıp onunla borsada işlem yapmak ve izlemek çok yormuştu beni.
    O yüzden şu anda bir lira bile yok yatırım hesabımda, kafam rahat, tavsiye ederim.
    Bu arada her gün defalarca bakıyorum hisselere almıyorum. Bist ne zaman dip yapar, inanırım buna, o zaman düşünebilirim ancak.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Üstadım, bir zamanlar ben de Borsaya fena sarmıştım. O kağıt bu kağıt vs. Tamamen amatör şekilde günlük ya da haftalık al satlar yapıyordum. Sonra tek bir kağıt tuttum elimde, hep yaptığım gibi tepeden aldım indi aşağıya, bekledim 2-3 ayda toparladı, yüzde 23 gibi bir kar ile satıp çıktım borsadan. Hala düşünüyorum ama ben stres yaşamak istemiyorum artık. Üç kuruş maaş alıp onunla borsada işlem yapmak ve izlemek çok yormuştu beni.
    O yüzden şu anda bir lira bile yok yatırım hesabımda, kafam rahat, tavsiye ederim.
    Bu arada her gün defalarca bakıyorum hisselere almıyorum. Bist ne zaman dip yapar, inanırım buna, o zaman düşünebilirim ancak.
    40 bine düşerse evi arabayı satıp borsaya gireceğim

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    40 bine düşerse evi arabayı satıp borsaya gireceğim
    TL bazında değil dolar bazında bakmak lazım fiyatlara.
    Örneğin 2009 da görülen 22 binler 1,3 dolarmış.
    Eğer öyle bir fiyatlamayı yapacaksa yine doları 5 tl den kabul edersek 65.000 demek...

Bu arada tarihi zirve 5 dolarmış. Yani 250.000!

Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    TL bazında değil dolar bazında bakmak lazım fiyatlara.
    Örneğin 2009 da görülen 22 binler 1,3 dolarmış.
    Eğer öyle bir fiyatlamayı yapacaksa yine doları 5 tl den kabul edersek 65.000 demek...

Bu arada tarihi zirve 5 dolarmış. Yani 250.000!
    65000 bine gelir mi bilmem ama 75 binde ben alırım bir iki hisse yatarım üzerine.
    %70-80 karı gördüğümde de çıkarım yeniden.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •