https://www.youtube.com/watch?v=LBuyDk6X1wI ..rastgele karsılastıgım su video o cocuklugumuzu nasıl anlatmıs ..35 yas altı jenarasyonun hatırlayıp bilmeyecegi o gunler ...cocuklugumuz kadıkoy maltepe hattında gecti ..sokak ve mahalle macları iyi buyuduk ..misket oynadık seksek oynadık masum cocuk oyunları...o zamanlarda sahil yolu yoktu simdiki bostancı iskelesinin orolarda halk plajı vardı orolardan az mı denize girerdik ..salcalı domatesli ekmeklerle buyuduk acıkınca ..en buyuk eglencemiz tv ye baglanan ve el atarileri idi ..o gunlerin sarkıları ezbere bilinirdi heleki yıl 95 cok iyi hatırlıyorum CARTEL isimli rap grubu oyle bir cıkmıstiki 7 den 70 de herkes ezbere biliyordu sarkılarını..birde simdiki abuk sabuk sacma sarkılar ..heleki bostancı ve kadıkoyde fun city isimli atari salonları vardı ki cocuklugumuz gencligimiz o salonlarda gecti...tek kanallı o gunlerde sevdigimiz film ve cizgi filmeler cıksın diye gunlerce beklerdik..o zamanın flortleri bile bir baskaydı erkekler kızlar utanırdı kucuk bir kagıt parcasına not ilistirilir okul cıkısı kızın eline kendin ve arkadas yoluyla o kagıdı verirdik...insanların parası pulu yoktu bugunku kadar ama mutlu idiler ..birde simdiki genclige ve gunlerde bakıyorumda ulkenin gelecegini hic iyi gormuyorum ...ulke de genclik azmıs internet ve telefon kolesi olmus parklarda yatıp kalkan uyusturucu bonzai gırla utanma arlanma yok buyuge saygı yok imkanları carcur eden bosa harcayan bir genclik. ...bizim gibi nesiller birdaha gelmez ..yazık diyorum hem simdiki genclige hem ulkeye emanet alacak yeni jenerasyonlara ...