Sayfa 1020/1252 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022103010701120 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,153 - 8,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. https://www.youtube.com/watch?v=LBuyDk6X1wI ..rastgele karsılastıgım su video o cocuklugumuzu nasıl anlatmıs ..35 yas altı jenarasyonun hatırlayıp bilmeyecegi o gunler ...cocuklugumuz kadıkoy maltepe hattında gecti ..sokak ve mahalle macları iyi buyuduk ..misket oynadık seksek oynadık masum cocuk oyunları...o zamanlarda sahil yolu yoktu simdiki bostancı iskelesinin orolarda halk plajı vardı orolardan az mı denize girerdik ..salcalı domatesli ekmeklerle buyuduk acıkınca ..en buyuk eglencemiz tv ye baglanan ve el atarileri idi ..o gunlerin sarkıları ezbere bilinirdi heleki yıl 95 cok iyi hatırlıyorum CARTEL isimli rap grubu oyle bir cıkmıstiki 7 den 70 de herkes ezbere biliyordu sarkılarını..birde simdiki abuk sabuk sacma sarkılar ..heleki bostancı ve kadıkoyde fun city isimli atari salonları vardı ki cocuklugumuz gencligimiz o salonlarda gecti...tek kanallı o gunlerde sevdigimiz film ve cizgi filmeler cıksın diye gunlerce beklerdik..o zamanın flortleri bile bir baskaydı erkekler kızlar utanırdı kucuk bir kagıt parcasına not ilistirilir okul cıkısı kızın eline kendin ve arkadas yoluyla o kagıdı verirdik...insanların parası pulu yoktu bugunku kadar ama mutlu idiler ..birde simdiki genclige ve gunlerde bakıyorumda ulkenin gelecegini hic iyi gormuyorum ...ulke de genclik azmıs internet ve telefon kolesi olmus parklarda yatıp kalkan uyusturucu bonzai gırla utanma arlanma yok buyuge saygı yok imkanları carcur eden bosa harcayan bir genclik. ...bizim gibi nesiller birdaha gelmez ..yazık diyorum hem simdiki genclige hem ulkeye emanet alacak yeni jenerasyonlara ...

2. 3 gunde yine dolar yukarı %6 develuasyon daha eklendi ..sirketler bazı kurumlar icerde yerli spekulotor alımları varken karsısında bir arz yokken en ufak alımda hemen yukseliyor...bu arada mb rezervleri haftalık acıklıyordu baktım sayfasına 1 aydır acıklamamıs ..artık aylık acıklamaya falan mı gecildi ki aceba .

3. Banka döviz kurları arasındaki makas fazla. Hali ile yerli yatırımcı bankalardan döviz aldığında ahmaklık olacaktır. Bence dışarıdan bir alım satımı söz konusu

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    QNB Finans Leasing Bono İhracı

57 gün

%26,69 bono oranı

%28,26 mevduat karşılığı.

ytd.

syg,

Talep tarihleri nedir ?

5. Faiz artışı yapmaya direnerek ülke batacak dolar 6.37 oldu Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Faiz artışı yapmaya direnerek ülke batacak dolar 6.37 oldu Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    faiz artışı mı neymiş o ilk kez duyuyorum böyle bir şey ovp yi beklemek lazım

7. pazartesi sabah 6.05-6.10 dan dolar alan vatandas su an 6.25-30 arası satabiliyor 20 kurus kar etmis daha nolsun ..herseyi dıs guc diyerek gecistirmekle olmuyor bu isler....diger gelismekte olan ulkeler ki 3 gunde deger kaybeden en yuksek %6 yla tl ...%1 erle real ve ruble ...sen %5 fazla dusmussun ustelik dolar endekside duserken ...piyasaya dolar arzı yoksa satıcı yoksa naparsan yap dolar boyle yukseliyor iste ..ha devlet eliyle develuasyon olmus ha sirketler kurumlar eliyle ne fark eder sonucta tl cok deger kaybediyor mu ediyor..artık alıstırıldı piyasa ve halka dolar %10 altı artıs yapınca stabilize olmus sayılıyor haber degeri tasımıyor .

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    power.. tamam seni okumayı severiz ederiz de.. şiraze biraz kaymış sanki. kinayeyse de yanlış anlaşılmaya fazla müsait olmuş.
    herkes hayata farklı bakar, ülkeye de farklı bakar. bunun nedeni insanların yaşam içerisinde farklı olaylarla karşılaşmasıdır.. mesela devlet sadece sizin veya sizin gibi 10bin kişinin tapulu evine, bankadaki tüm birikimine el koysun ve ödemesin..!

power dan çok daha kötü şeyler düşünmeye başlarsınız. bu hemen olmaz ama aylar, hatta birkaç yıl geçince kesinlikle bu noktaya gelirsiniz..

insanlar esasen çok farklı değildirler , bana göre hiç farklı değildirler, bu anlamda çok kötü suçlar işleyen insanlarla , çok iyi kimseye zararı dokunmayan insan arasında hiç bir fark yoktur (temelde) hatta suç işleyen insan temelde çok daha iyi bir insan olabilir..

peki bu farklı koşulları , olayları kim yaratıyor? tabi ki İNSAN AKLI insan aklı tanrı aklından kopuş sürecinde ne yapacağını bilmiyor, deli danalar gibi ortalıkta d olaşıyor, kafasına göre kurallar koyuyor ve çoğu zaman kendi koyduğu kurallar ile çelişiyor.

power ne yaşadıysa bilmiyorum böyle davranmasının temelini bu oluşturuyordur.

saygılar,

Sayfa 1020/1252 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022103010701120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •