Petkim tobo var Saatlik te ama başındaki azeriler tam bir fırıldak devlet 2008 satmış ama fabrika değeri çok aşağılarda merhaba azeriler yatırımcıyı çarpıyorlar
Printable View
Petkim tobo var Saatlik te ama başındaki azeriler tam bir fırıldak devlet 2008 satmış ama fabrika değeri çok aşağılarda merhaba azeriler yatırımcıyı çarpıyorlar
deniz bende artılarını söyliyeyim;
en az 200milyon euro sadece bankadaki paradan kozaa ya düşen miktar
200 milyon euroluk otel
565 milyon euroluk kozal hissesi
hissenin şu anki değeri 365 m ilyon euro
ak yatırımın giresun-konaklı için 2012 de yaptığı bir araştırmada 12 milyar dolarlardan bahsediyordu...aslında bu gönderiyi çok ilginç bi şekilde ben kozaa forumunda paylaşmıştım.ama silinmiş
kızdığım nokta,bir süredir yakın takip ediyorum hisseyi,tamam fon gelmesin de,bizim by biraz kafasını ky dolandırmak yerine yatırım yapmaya çalışssa,yada emekl,lik fonları,yabancının sattığı malları almak yerine,ülkemizin değerlerine yatırım yapsa bu hissenin gideceği yer çok daha fazla.....
sadece kozalın elinde 140 ruhsta var, türk,yedeki altın arama ruhsat sayıısnın 300 ler civarında olunca ne kadar potansiyeli olduğu zaten anlaşılır...
koza altından yapılan açıklamada;Türkiye genelinde 3. şahıslara ait potansiyel ruhsat sahalarına yönelik iş geliştirme çalışmalarına devam ettiklerini de açıklayan Koza, önemli gördüğü ruhsat sahalarını bünyesine katmaya yönelik faaliyetlerine devam ettiğini de kamuoyuyla paylaştı.
bununda gübre fabrikaları ile pazarlıklarının devam ettiği şeklinde yorumladım....
hatırlarsan marmaris angel otel,kozaa ya ait olduğunu bir dizi araştırma sonucu çıkarmıştım.tuğra inşaata kiralandığını da ben öğrenmiştim. bunun kap a bildirilmemsi doğrumu ?
sonuçta şirketi yöneten kişiler var,bilançolar ve faaliyet raporları gelsin.bakalım. eğer yapılan işlemlerde şüphelerim olursa cimere şikayette bulunacağım.ama bilinmeyen şeyler üstünden şirketin yöneticilerini , bir siyasi partiyi direk zan altında bırakmakta yanlış diye düşünüyorum
koza altının giresunda sadece sondaj için hazırladığı bir çed raporu var. 2017 de isterseniz bir göz atın. Ülkemizde bazı şeyleri yapmak okadar göründüğü kadar kolay olmadığını anlıyorsunuz
http://karadenizisyandadir.net/wp-co...7/07/Koza2.pdf
mahkeme sonucuna göre,kayyum heyetinin yerine,bu işlerde uzmanlaşmış isimler geleceğini düşünüyorum. koza gurubu esas atılımıda ozaman yapacak. sadece avod daki olayları izlediyseniz ne demek istediğimi anlarsınız. altın madeni demek rezerv demek.ruhsatların sadece bir kısmının rezerve dönüşmesi ,hisseyi hiç birimizin tahmin edemeyeceği yerlere götürür...
burdan kimse yanlış anlamasın,yarın hisse yukarı çıkar. demek istediğim bu değil.
kozalakların kasasında parası,oteli,resmi rezervleri ve ruhsatları ile potansiyel rezervleri var,ayroca altın üretim maliyeti ile rakiplerinden çok daha cazip maliyetleri var
bugün açıklhttps://resmim.net/f/xePm1H.jpgandı
gereli seans kapanmaya 1 saat kala birisi sormuştu
100 günlük ile 200 gümlük arasında sıkıştı kaldı
200 günlüğü kolay kolay kırmaz yukarı. Kırsa gidecek zaten. Momentum birazdaha olsa kıracak. Tek eksik momentum yeterli değil
https://resmim.net/f/H2Dk7K.png