Sayfa 1022/1527 İlkİlk ... 225229229721012102010211022102310241032107211221522 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,169 - 8,176 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Petkim tobo var Saatlik te ama başındaki azeriler tam bir fırıldak devlet 2008 satmış ama fabrika değeri çok aşağılarda merhaba azeriler yatırımcıyı çarpıyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ALARK

3.  Alıntı Originally Posted by ERCAN42 Yazıyı Oku
    Petkim tobo var Saatlik te ama başındaki azeriler tam bir fırıldak devlet 2008 satmış ama fabrika değeri çok aşağılarda merhaba azeriler yatırımcıyı çarpıyorlar
    petkm de 2 li tepe formasyonun sancısı vardı bitti artık
    5,50 önemli destek 5,72 ve 5,83 sıralı dirençleri

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    teradan adım gibi eminim citinin bacagı. marbaşın ne haly yediği belli değil.
    citinin elinde yıkıcı etkisi olan mal kalmadığı için tahtanın horozu/kontrolu kendinde olsun istiyor.. adam gibi fonun biri gelse bu satan citiden işlem yapan hıyara 7 lerden malı aldırırdaaaaa. Aklı selim olan fon bu hissenin mevcut konjöktüründe gelmez niye gelsin ki?
    ***%36 rezerv kaybının yaşandığı hisseye,
    ***Sahiplik meselesi çözülemeyen hisseye,
    ***Gubre ile sonuçlanamayan davası ve istinafta olan henüz gübre lehine olan kararın onaylanma süreci olan hisseye
    Genel yönetim giderlerinin arttığı hisseye,
    ***Akın ipeğin bağış göstererek içini boşaltığı ve AKAPE iktidarının atadığı tmsf tarafından yönetim giderlerinin artışının yaşandığı yabamcı tarafından hissenin içi boşaltıldığı algısı edinilen hisseye,
    ***Tağmaç denen .......... birinin bostan korkuluğu olarak konduğu sürekli yurt dışında diye söyletilen hiseseye,
    ***Şirketinin bilançosunda önemli olan marmarisde mükemmel bir otelin yandaşlara peşkeş çekildiği hisseye ve bu yandaş olayı hakkında bilgi alınmak istendiğinde bilgi verilmediği ısrarla hisseye,
    ANCAK BİZ KY GİRERİZ ŞU ORTAMDA FONCU DEĞİL : bir umut satılır umudu ile bekleyen bize yabancı mal taşıtırı kendileri trade ederek çok daha fazlasını kazanır )

deniz bende artılarını söyliyeyim;

en az 200milyon euro sadece bankadaki paradan kozaa ya düşen miktar

200 milyon euroluk otel

565 milyon euroluk kozal hissesi

hissenin şu anki değeri 365 m ilyon euro

ak yatırımın giresun-konaklı için 2012 de yaptığı bir araştırmada 12 milyar dolarlardan bahsediyordu...aslında bu gönderiyi çok ilginç bi şekilde ben kozaa forumunda paylaşmıştım.ama silinmiş

kızdığım nokta,bir süredir yakın takip ediyorum hisseyi,tamam fon gelmesin de,bizim by biraz kafasını ky dolandırmak yerine yatırım yapmaya çalışssa,yada emekl,lik fonları,yabancının sattığı malları almak yerine,ülkemizin değerlerine yatırım yapsa bu hissenin gideceği yer çok daha fazla.....

sadece kozalın elinde 140 ruhsta var, türk,yedeki altın arama ruhsat sayıısnın 300 ler civarında olunca ne kadar potansiyeli olduğu zaten anlaşılır...

koza altından yapılan açıklamada;Türkiye genelinde 3. şahıslara ait potansiyel ruhsat sahalarına yönelik iş geliştirme çalışmalarına devam ettiklerini de açıklayan Koza, önemli gördüğü ruhsat sahalarını bünyesine katmaya yönelik faaliyetlerine devam ettiğini de kamuoyuyla paylaştı.
    bununda gübre fabrikaları ile pazarlıklarının devam ettiği şeklinde yorumladım....

hatırlarsan marmaris angel otel,kozaa ya ait olduğunu bir dizi araştırma sonucu çıkarmıştım.tuğra inşaata kiralandığını da ben öğrenmiştim. bunun kap a bildirilmemsi doğrumu ?
    sonuçta şirketi yöneten kişiler var,bilançolar ve faaliyet raporları gelsin.bakalım. eğer yapılan işlemlerde şüphelerim olursa cimere şikayette bulunacağım.ama bilinmeyen şeyler üstünden şirketin yöneticilerini , bir siyasi partiyi direk zan altında bırakmakta yanlış diye düşünüyorum
    koza altının giresunda sadece sondaj için hazırladığı bir çed raporu var. 2017 de isterseniz bir göz atın. Ülkemizde bazı şeyleri yapmak okadar göründüğü kadar kolay olmadığını anlıyorsunuz
    http://karadenizisyandadir.net/wp-co...7/07/Koza2.pdf

mahkeme sonucuna göre,kayyum heyetinin yerine,bu işlerde uzmanlaşmış isimler geleceğini düşünüyorum. koza gurubu esas atılımıda ozaman yapacak. sadece avod daki olayları izlediyseniz ne demek istediğimi anlarsınız. altın madeni demek rezerv demek.ruhsatların sadece bir kısmının rezerve dönüşmesi ,hisseyi hiç birimizin tahmin edemeyeceği yerlere götürür...

burdan kimse yanlış anlamasın,yarın hisse yukarı çıkar. demek istediğim bu değil.

kozalakların kasasında parası,oteli,resmi rezervleri ve ruhsatları ile potansiyel rezervleri var,ayroca altın üretim maliyeti ile rakiplerinden çok daha cazip maliyetleri var
    Son düzenleme : barbaros_; 22-02-2019 saat: 01:26.

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Bugün mü açıklandı? Yarın Açılıştan 15-20 dk sonra sat kardeş. Beklenti bitmiş demektir.

Sent from my iPhone
    bugün açıklandı

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    buda iyi kar açıklamıştı sözde. Peruklu kolay kolay ekmek yedirmez. Patron hisselerine oldum olası ayar oluyorum.

1,46 kırmadıkça bir cacık olmaz. 1,27 trend desteği. Burası önemli
    Teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    deniz bende artılarını söyliyeyim;

..................Ülkemizde bazı şeyleri yapmak okadar göründüğü kadar kolay olmadığını anlıyorsunuz. Bütün sözlerinize katılıyorum. Bir tek bu hariç Bu ülkede herşeyi yapmak o kadar kolay ki sadece birinin sözüne bakıyor.. rahibi alamazsın, deniz yücel için bu bedende bu ruh olduğu sürece serbest kalamaz, kpss fizik TR 1.cisi mülakatta elenip bir şekilde artık kiminle iltisaklı buldularsa, Darbe sanığı Mehmet Dişli'nin kardeşi Şaban Dişli Lahey büyükelçisi olarak atanması. Bu olaylar silsilesi bir kişinin sözüne bakar. Bu uygulamalara son verin ya da vermeyin bu şekilde devam eder gider... Yurt dışından çekincemeleri olmasaydı emin ol Üstadım bunlar kozalakların üstüne çoktan konararlardı. TR deki sembolik mahkemeleri kim takar Allah aşkına, çay toplayan başkandan tutun ayağa kalkınca düğmesinin ilik yerlerini arayan zatın olduğu kurum başkanların başında olduğu yerlerden kararlar çıkmayacak kozaayla ilgili!!!!! Müjdat gezen için yargı gereğini yapacaktır diyeceksin bunca zaman kozalakların bilirkişi raporunu daha 2 ay önce hazırlayacan mahkemeye sunacan. Bunların birşeyden çekiniyorlar özetle 50 kere bu davadan karar çıkardı bir şekilde. O yüzden TR de herşey kolay BİR KİŞİ İSTESİN YETER Kİ...
    http://karadenizisyandadir.net/wp-co...7/07/Koza2.pdf
    Abi sende bizi çektin siyasete grafik çizmek daha kolay bunları konuşmaktan. Belki de dolu olduğu için insan dillendiriyor

8. gereli seans kapanmaya 1 saat kala birisi sormuştu
    100 günlük ile 200 gümlük arasında sıkıştı kaldı
    200 günlüğü kolay kolay kırmaz yukarı. Kırsa gidecek zaten. Momentum birazdaha olsa kıracak. Tek eksik momentum yeterli değil

Sayfa 1022/1527 İlkİlk ... 225229229721012102010211022102310241032107211221522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •