öyle diyorsun da endeksde ucuz olmayan 2-3 kağıt var alayı ucuz, bence mal topladığı gibi dayar tepeye. olay malı toplamasına bakar. algı müsait bence şuan mal toplamaya, sürdükçe dökülür shortlar millet
Printable View
Hocam bu DOLAR geber veya diğer şekillerde lafla maalesef düşmeyeceği anca ülkemizdeki acil alınacak icraatla düşürülebileceği aşikar ..
çevremizde düşecek diye short yada forekste işlem yapanların bir anda ne olduğunu hep beraber görüyoruz ne olur gerçekleri görüp ona göre işlem yapma taraftarı olalım...
karar_anı nın en büyük silahı oyun teorisi, tr de oyun teorisinin en güçlü bacağı algıların tersine oynamak. algı endeks short, dolar long...
dolar/tl de artık 5.7 altı hayal olduğunu biliyor mb o yüzden fazla düşüremiyorum en azından zamana yayıp enflasyonu da kullanıp dengeye getireyim diye düşünüyor,yani atıyorum bundan 1 sene sonra da 6.5x de tutabilirse kısmen dengeye gelmiş olacaktır........ytd
Belki de ucuzdu pahalıydı kendimizi kandırıyoruz çünkü esnaf a bakıyorum çorba kaynamıyor
bir şekilde önlemlerle sıcak parayı ortada döndürmenin yolu neyse yapılsada bizde DOLAR konuşmayı bıraksak bu durumda biz kısa vadeli grafiklerle borsacılar ortalamalara bakarak direnç destek noktalarını gözetlemek değil mi?
http://i64.tinypic.com/29z944k.jpg