Sayfa 1029/1223 İlkİlk ... 29529929979101910271028102910301031103910791129 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,225 - 8,232 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    piyasa çok sıkışık. oyuncunun filan çözeceği bir şey değil. pala oyuna girerse ancak. belkide yarına kalacak. bana göre al ver ver al ile geçecek bir piyasa
    öyle diyorsun da endeksde ucuz olmayan 2-3 kağıt var alayı ucuz, bence mal topladığı gibi dayar tepeye. olay malı toplamasına bakar. algı müsait bence şuan mal toplamaya, sürdükçe dökülür shortlar millet

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Beter olsunda shortluyoruz merkez paramıza çöküyor bunu ne yapıcaz. .
    Hocam bu DOLAR geber veya diğer şekillerde lafla maalesef düşmeyeceği anca ülkemizdeki acil alınacak icraatla düşürülebileceği aşikar ..

çevremizde düşecek diye short yada forekste işlem yapanların bir anda ne olduğunu hep beraber görüyoruz ne olur gerçekleri görüp ona göre işlem yapma taraftarı olalım...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hocam bu DOLAR geber veya diğer şekillerde lafla maalesef düşmeyeceği anca ülkemizdeki acil alınacak icraatla düşürülebileceği aşikar ..

çevremizde düşecek diye short yada forekste işlem yapanların bir anda ne olduğunu hep beraber görüyoruz ne olur gerçekleri görüp ona göre işlem yapma taraftarı olalım...
    gerçek şu dolar 4 lira iken ucuzdu 6,60 da pahalı. ok?

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    öyle diyorsun da endeksde ucuz olmayan 2-3 kağıt var alayı ucuz, bence mal topladığı gibi dayar tepeye. olay malı toplamasına bakar. algı müsait bence şuan mal toplamaya, sürdükçe dökülür shortlar millet
    sen düşünceni ben düşüncemi yazayım. herşey olabilir ben olayı görülene göre değerlendiriyorum. geçtimi geçmedimi göremiyorum viop direnç 850

karar_anı nın en büyük silahı oyun teorisi, tr de oyun teorisinin en güçlü bacağı algıların tersine oynamak. algı endeks short, dolar long...

6. dolar/tl de artık 5.7 altı hayal olduğunu biliyor mb o yüzden fazla düşüremiyorum en azından zamana yayıp enflasyonu da kullanıp dengeye getireyim diye düşünüyor,yani atıyorum bundan 1 sene sonra da 6.5x de tutabilirse kısmen dengeye gelmiş olacaktır........ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    gerçek şu dolar 4 lira iken ucuzdu 6,60 da pahalı. ok?
    Belki de ucuzdu pahalıydı kendimizi kandırıyoruz çünkü esnaf a bakıyorum çorba kaynamıyor
    bir şekilde önlemlerle sıcak parayı ortada döndürmenin yolu neyse yapılsada bizde DOLAR konuşmayı bıraksak bu durumda biz kısa vadeli grafiklerle borsacılar ortalamalara bakarak direnç destek noktalarını gözetlemek değil mi?

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sen düşünceni ben düşüncemi yazayım. herşey olabilir ben olayı görülene göre değerlendiriyorum. geçtimi geçmedimi göremiyorum viop direnç 850
    viop da ki işlemleri önemsemiyorum ben, spotda ki dirençler daha mühim. bist 100 mal alıp yatma yeri artık, aşağı hareket zor... seçici hisse almaya da gerek yok bence her biri uygun 3-5 kağıt dışında

Sayfa 1029/1223 İlkİlk ... 29529929979101910271028102910301031103910791129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •