RezaZarrab: "Aynı dönemde Ziraat Bankası ve Vakıfbank da İran işine dahil olmak istedi"
-Dönemin başbakanı kimdi?
Zarrab: Recep Tayyip Erdoğan
Son sanslar bunlara da tepki veremezse yuhhh
Printable View
RezaZarrab: "Aynı dönemde Ziraat Bankası ve Vakıfbank da İran işine dahil olmak istedi"
-Dönemin başbakanı kimdi?
Zarrab: Recep Tayyip Erdoğan
Son sanslar bunlara da tepki veremezse yuhhh
perşembe gecesi fx te 3 günlük swap gecesi.
bu tür hareketleri genelde yapar.
yarın da düşmeye devam ederse farklı senaryoları değerlendirmeye alabiliriz.
bi kaç gun öncede bu seviyelerdeydi.
gecen seneki zirve hareketi anlık bir olaydı, şimdi neredeyse 1 aydır 3.85 ve üzerindeyiz.
Dönemin başbakanı cemal gürsel olacak değil ya ..hakimde soru sormuş
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kademeli emirler ile girmeliydiniz. bam diye almak hiç doğru olmamış. aşağı doğru 1000$ kademeler ile 3 emirim daha var,ilk dün 39500 de gerçekleşti.
kademelerim,
39500
35500
31600
27650
şeklindedir,bu btc işi beni sardı yıllardır ÇÖP Bist yüzünden borsalardan uzak kalmıştık.
zarrab: sayın başbakan(recep tayyip erdoğan) bu ticaretin başlatılması için onay ve talimat verdi.
kaynak:
https://twitter.com/KlasfeldReports/...66412213112833
an itibarı ile 3.9350 oldu $
son tepik DOW'da..yine rekor kırdı..:)
https://i.hizliresim.com/NOBWpO.png
ASELS için 47 olduğu gün başlığında uyarmıştım ve çok küfür yemiştim. dedim bakın bu iş EGHOL'e dönüyor kimse dinlemedi ve şapa oturdular.Bana göre ASELS'in gideceği yer 18-19 civarıdır,bu benim düşüncemdir kimseyi bağlamaz.şu an o hissede kamu alımları yoğun,kapitalizmin hiç bir kuralına uymayan bu davranışlar yine dönüp dolaşıp biz vergi verenlere girecek. malıda yabancılar götürecek.şu an KY nin ve biz vergi verenlerin parası yurtdışında para baronlarının kasasında duruyor. YAZIK.
düdüklü tencere gibi.
bakın her şeyi geçtim. oradakilerin küfür etmesi beni baya kızdırdı, o gün londraya gideceğim için çok tepki koyamadım. zaten bu kadar küfürbaz KY nin helak olması kaçınılmazdı.şu an yine gel gel var,eskiler ne dediğimi anlar. Gençlerde yaşayarak öğreniyor. Bist belasından kurtulmak isteyenlar eski borsa kralı Nasrullah AYAN'nın anılarını okusunlar.
Habere bağımli olmasi olumsuz hala.
Haber etkisi gectikten sonra ayakta durmali.
Bu cok onemli.
Durursa 4 uzeri ciddi ralli yapar.
Yoksa duzeltmeye
Kalmış işte.Günlük sistem benim paylaştığım.1-2 saat altında kalmasında sorun yok.
Şu an durum böyle..Dokunmuş almış yukarı :)
240 dk ya kadar sarkma olabilir.
https://i.hizliresim.com/nJ6mYM.png
60 Min
Mesela bu arkadaş zaten sat vermiş saatlikte.3.9473 üzerinde kalırsa yeşili yakar :)
https://i.hizliresim.com/qJk8YB.png
Bu sene ortalarına kadar dolar düştüğünde çok eyleşti bu başlıkta..yok doları dövüyorlar..yok dolar çöp oldu..
Sonra dolar son bir kaç aydır yükseldiğinde ortalardan yok oldu, göremedi kimsecikler..şimdi dolar patinaj yapmaya başladı ya, bulundu geldi..yok dolar geberikmiş felan..maazallah dolar 3.9'un altına düşşe ben dediydim, doları pataklıyorlar , beni takip etseydiniz vb., gırla gidecek..doların şu anki durumunu bir tek kendisi görüyor zannediyor..sanki buradakiler bu işlerden bihaber..:)
Ha bilgi var mı, yada herhangi bir sebep-sonuç ilişkisi, yok..olamazda zaten, o kısmını taşıması zor..habire doları yamultuyorlar, dolar yan geldi, çamura battı vb..YETER YAHU...:(
En son gedikli mudahele etti.
Artik dolarda dususe oynanmaz dedim.
Dolar yukselirken gelmem.
Su an az dolarim var ama cok artmali 5 -6 her turlu işime yarar.
Dolar da gucsuzluk sezdim geldim.
Erdogan kelimesi simdilik kurtardi .
Yoluna devam ederse gelmem. Yoksa mart ayini hatirlarsin sen :)
Sunu da cok iyi hatirliyorum tr siyaseten copluk bir ulke tl dolar heryere gidebilir ama globalde dolarin isi bitti. Hala ayni varmi değişiklik.globalde dolari hasat ediyorlar
Bitcoin bugun %20 deger kaybetti , umarım sinirlerin saglamdir , eger dusus trendi baslarsa gecmis olsun simdiden . (Not : yazan bu yıl bitcoinden ℅60 kazanan biri)
TA-1024 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw arkadaş dolarda güçsüzlüğü bir tek sen mi seziyorsun.. bir tek akıllı senmisin yahu..
''3.9'un altında beni takip etseydiniz'' diyeceksin..daha önce dedin de ondan biilyorum..bu nasıl bir psikopatlıktır anlamak zor..:)
Ha bilgi, şu bu paylaşırsın ayrı konu..yazdıklarının bir kıymeti harbiyesi olsun..başka istediğimiz bir şey yok..
Gene aynı muhabbet doları haşat ediyorlar, ağzını burnunu kırıyorlar..bumudur yaniiii tüm bildiğin..:)
Okuduğumdan anladığım rüşvet almamış ki. siz rüşvet olduğunu nasıl anladınız.
yarı yarıya ortak diyor.
Haklı olabilirsin ancak global likidite, ''risk on'' devam ediyor..dolayısıyla dolar çok güçlü durmuyor globalde..piyasalar geçen günkü K.Kore füzesini iplemediler bile..oysa K.Kore artık ABD'nin heryanına ulaşabilirim demişti..Benim anladığım böyle bir ortamda korkarak pozisyonunu bozan, bozduğuyla kalabiliyor..
16 nisan öncesi dolar 3.70 euro 3.90
Simdi dolar 3.90 euro 4.70
Ezim ezim bocek ezer gibi ezmis.
Anca masal anlat. Tabelaya bakcan
sn vincente
kırıcı olmak için yazmadığını düşünüyorum
ama tarzın biraz tribündeki taraftardan sert.
böyle olunca da biraz tepki alman bence de normal.
ama yine siz bilirsiniz..
fakat hakını yemeyeyim en az 8-9 aydır euro nun dolar karşısında daha şanslı olduğunu hep belirttin..
lütfen tarzına biraz ayar ver..
Altına bakınca dolar çıkmalı,Euroya bakınca dolar düşmeli,siyasete bakınca dolar çıkmalı,BIST'e bakınca dolar düşmeli,grafiklere bakınca dolar çıkmalı,diğer para birimlerine bakınca dolar düşmeli,FED'e bakınca dolar çıkmalı.Kasırgayı başlatacak türbülans gibi.Kişisel tahminim 30 Kasım start verilmiş olup 40 gün 40 gece sürer