Sayfa 513/1001 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Habere bağımli olmasi olumsuz hala.
    Haber etkisi gectikten sonra ayakta durmali.
    Bu cok onemli.
    Durursa 4 uzeri ciddi ralli yapar.
    Yoksa duzeltmeye

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bakın her şeyi geçtim. oradakilerin küfür etmesi beni baya kızdırdı, o gün londraya gideceğim için çok tepki koyamadım. zaten bu kadar küfürbaz KY nin helak olması kaçınılmazdı.şu an yine gel gel var,eskiler ne dediğimi anlar. Gençlerde yaşayarak öğreniyor. Bist belasından kurtulmak isteyenlar eski borsa kralı Nasrullah AYAN'nın anılarını okusunlar.
    Ustad yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde ne dersin kısa vade için altınmı dolarmı? Sorumluluk bana aittir ytd

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Öyle bir ülke ve piyasa ki, "siyasilerin rüşvet aldığı dillendirildikçe güzelleşiyor"...

Ahlaksızlığın herkese prim olarak döndüğü bir dönem...

Pompei'nin son günleri gibi.

Hepsi cambaz bunların.

Ana muhalefet lideri, elinde bir tomar belge, böylesine kokuşmuş bir toplumda devrim yapacağını zannederek heyecanla koşuşturup duruyor.

Böyle bir toplumun sanalda herşeyi halleden, futbol takımı tutkunu bireyleri olarak günlerimizi mutlu bir şekilde dolduruyoruz.

Seyrederek.

Bir ömür böyle geçti.
    .. Bora amca, hep savunduğum gibi. seçim ve iktidar değişikliği ile çözülecek sorunlar eşiğini çoktan geçtik. sinirlenme, üzülme kendine dilkat et

4.  Alıntı Originally Posted by Aselscioglu Yazıyı Oku
    Ustad yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde ne dersin kısa vade için altınmı dolarmı? Sorumluluk bana aittir ytd
    bana göre 2019 sonuna kadar kesinlikle dolar,YTD. artık bu tarih senin için kısamı uzunmu olur onu bilmem.

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    3.9110 üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    kalamadı.

son grafikler ne der sn.derinlikler.
    Kalmış işte.Günlük sistem benim paylaştığım.1-2 saat altında kalmasında sorun yok.

Şu an durum böyle..Dokunmuş almış yukarı

240 dk ya kadar sarkma olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    3.9110 üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Kalmış işte.Günlük sistem benim paylaştığım.1-2 saat altında kalmasında sorun yok.

Şu an durum böyle..Dokunmuş almış yukarı

240 dk ya kadar sarkma olabilir.

60 Min

Mesela bu arkadaş zaten sat vermiş saatlikte.3.9473 üzerinde kalırsa yeşili yakar

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Analizci dediğin böyle olmalı.

bir saat geçmeden tuş...

Bravo valla...

İzninle sana "üstadı ama muazzam" diyebilir miyim?

lucas'ın da bu konudaki yardımlarına şükran borçluyuz...
    Bu sene ortalarına kadar dolar düştüğünde çok eyleşti bu başlıkta..yok doları dövüyorlar..yok dolar çöp oldu..

Sonra dolar son bir kaç aydır yükseldiğinde ortalardan yok oldu, göremedi kimsecikler..şimdi dolar patinaj yapmaya başladı ya, bulundu geldi..yok dolar geberikmiş felan..maazallah dolar 3.9'un altına düşşe ben dediydim, doları pataklıyorlar , beni takip etseydiniz vb., gırla gidecek..doların şu anki durumunu bir tek kendisi görüyor zannediyor..sanki buradakiler bu işlerden bihaber..

Ha bilgi var mı, yada herhangi bir sebep-sonuç ilişkisi, yok..olamazda zaten, o kısmını taşıması zor..habire doları yamultuyorlar, dolar yan geldi, çamura battı vb..YETER YAHU...

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bu sene ortalarına kadar dolar düştüğünde çok eyleşti bu başlıkta..yok doları dövüyorlar..yok dolar çöp oldu..

Sonra dolar son bir kaç aydır yükseldiğinde ortalardan yok oldu, göremedi kimsecikler..şimdi dolar patinaj yapmaya başladı ya, bulundu geldi..yok dolar geberikmiş felan..maazallah dolar 3.9'un altına düşşe ben dediydim, doları pataklıyorlar , beni takip etseydiniz vb., gırla gidecek..doların şu anki durumunu bir tek kendisi görüyor zannediyor..sanki buradakiler bu işlerden bihaber..

Ha bilgi var mı, yada herhangi bir sebep-sonuç ilişkisi, yok..olamazda zaten, o kısmını taşıması zor..habire doları yamultuyorlar, dolar yan geldi, çamura battı vb..YETER YAHU...
    En son gedikli mudahele etti.
    Artik dolarda dususe oynanmaz dedim.
    Dolar yukselirken gelmem.
    Su an az dolarim var ama cok artmali 5 -6 her turlu işime yarar.
    Dolar da gucsuzluk sezdim geldim.
    Erdogan kelimesi simdilik kurtardi .
    Yoluna devam ederse gelmem. Yoksa mart ayini hatirlarsin sen

Sunu da cok iyi hatirliyorum tr siyaseten copluk bir ulke tl dolar heryere gidebilir ama globalde dolarin isi bitti. Hala ayni varmi değişiklik.globalde dolari hasat ediyorlar

Sayfa 513/1001 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •