Yok nerdeee!!?? Maliyet yukarıda olunca kımıldama şanşı fazla olmuyor... Yoksa gözün yaşına bakmazdım...
Bile bile lades olduk yani....
Printable View
Kimin maliyeti düşük ki bu lanet hissede... Kırılmaz denilen bütün destekleri kırdı...
Sürekli dip arayışında... çıkarken en arkada düşerken hep en önde *ok çuvalı....
Alıp bekleyen bu hissede hep zararda... yani UV hissesi değil...
Al karı görünce yapıştır gitsin.... 10 yıldır kimse kazanamamış.... Ne döviz bazında ne TL bazında...
***GUBRF*** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***GUBRF*** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
27.08.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin sırası ile 08.07.2015, 14.04.2016, 04.08.2016 ve 23.02.2018 tarihli KAP duyurularında • İran'daki Razi Petrochemical Co.'nun (Razi) hisselerinin satın alınmasında konsorsiyum ortağımız olan Tabosan'ın İran İslam Cumhuriyeti Özelleştirme İdaresi'ne (İPO) olan özelleştirme borcunun tamamı için şirketimiz ve diğer konsorsiyum üyelerinin birbirlerine müteselsil kefil oldukları ve yine Şirketimizin, Tabosan'ın özelleştirme peşinatı için Türkiye'deki bankalardan kullandığı peşinat kredisinin de müşterek borçlusu ve müteselsil kefili olduğu, • 2011 yılı Mart ayında konsorsiyum üyelerinden Tabosan aleyhinde verilen iflas kararının 2013 yılının Mart ayında hukuken kesinleştiği, • Tabosan'ın İPO'ya ödenecek taksitli özelleştirme borçlarının Tabosan payına da şirketimiz müşterek borçlu ve müteselsil kefil olduğundan, Müflis Tabosan'ın İPO'ya ödemediği taksit borçlarının 42.694.783,76-TL'lik kısmının kefil sıfatıyla şirketimiz tarafından Tabosan adına Türkiye'deki bankalara ve İPO'ya ödendiği, • 5.439.672,28-Euro karşılığı olan alacağımızın (iflas tarihi itibariyle 12.102.126,13-TL), Tabosan'ın Razi nezdindeki %1,31'lik hissesinin şirketimize devrini talep ettiğimiz davamıza konu edildiği, • Hisse devri talepli davamıza konu alacağımız dışındaki bakiye alacağımız olan 30.592.657,63-TL için İflas İdaresine alacak kaydı talebinde bulunulduğu ve 08.07.2015 tarihinde bu tutarın 25.278.225-TL'sinin tahsil edildiği, • Hisse devri davasında yerel mahkemenin şirketimiz aleyhine vermiş olduğu red kararı, Yargıtay tarafından aynı gerekçelerle şirketimiz aleyhine onanmış olup Şirketimiz tarafından Yargıtay ilamına karşı yasal süre içerisinde karar düzeltme başvurusunun yapıldığı ve bu hali ile hukuki sürecin devam ettiği, • Yukarıda bahsi geçen 25.278.225 TL'lik tutara ek olarak 04.08.2016 tarihinde 5.548.879,78 TL'lik bakiye alacağımızın İflas İdaresi tarafından hesaplarımıza yatırıldığı ve bakiye alacağımızla ilgili tahsilat sürecinin devam ettiği, • Şirketimiz tarafından hisse devri davasına ilişkin Yargıtay ilamına karşı yapılan karar düzeltme başvurusunun Yargıtayca reddedildiği ve bunun üzerine şirketimizin, hisse devri davasına konu olan tutarı tahsil etmek üzere, alacak olarak iflas masasına kaydettirmek için gerekli başvuruda bulunduğu, kamuoyunun bilgisine sunulmuştu. Süreç ile ilgili olarak son altmış günlük süre içerisinde herhangi bir gelişme olmamıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/716019
BIST
(26/10/2018 - 19:30:37)
Akılı biri yorum yapsın Altın madenini Koza yamı vermişler.
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende düşünemez oldum ondan sordum
Bu yönetimi sosyal medyadan nerden bulursak cumhurbaşkanına şikayet kampanyası başlatıyorum hadi hayırlı olsun bunların yaptıklarını artık birilerinin kulaklarına üflemek lazım
Sn taner yapalım da kimi kme şikayet edicez
Sn zeybekci ekonomi bakanı iken fosfat yatırımını Gübretaş ın Tunus da yapması lazım dedi senelik 600 milyon dolar para veriyoruz dedi müdürler acık lama yaptı böyle bir calışm yok diye adamlar bakan eziyo Recep başkan umurunda değil eski AKP lileri müdür diye yolluyor onlarda yatıyo. Müdürler olumsuz yaz engeli yersin. Cakma hesabımızı bile engel koydular
Ben bir gubrf yatırımcısı olarak hayatımda bu kadar bir eziyet bir işkence görmedim....
15 Temmuz 2015 ten beri sürekli düşüş izliyoruz... Bırak yükselmeyi 20 kuruş tepkiye bile çakıyorlar...
Hayatımda böyle adi böyle şereefsz bir hisse görmedim... SPK zaten sürekli tepemizde.. azcık yükselsin hemen açıklama istiyor...
Eee bugün niye sormadan SPK neden düştü Gubrf...durup dururken.....
şirket 3 yıldır etmesi gereken karı edemiyor.....en azından 3 haneli karlar görülse hissede kendine gelecek ama kar yok....hissenin suçu yok şirket çalışanlarının suçu var....neden kar yok bunu sormak lazım....
Donlarımızı Gübretaş genel merkezine götürüp yöneticilere elden teslim etmemizi istiyorlar.
Doymadı ********ler.
Ortak neler yazdık neler aylarca kimsenin umurumda değil bu şirket herkes kendi menfaati için kafa yoruyor şirkette.
İbrahim Yumaklı sakal bırakmış terfi alır bu hareketiyle herhalde.
Bu şirketin borsadan çıkması lazım çünkü yönetim tarzı halka açık bir firma şeffaflığında değil.
Bizim yatırımımız zaten çöp oldu gitti hırsızlara kaptırdık resmen.
Bu hırsızlara göz yuman tahtanın sahibi ise Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi bu firma ki Türkiye'nin en eski fabrikalarından bir tanesi ve borsaya açılmış ilk firmalardan birisi.
Başka söze gerek var mı?
Acaba bilançoyu mu fiyatlıyor?
2.20 ler gelebilir
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 bin lot vardı bende 3.60 sattım.. Başka hisseler de kazandım şimdi 80 bin lot alabiliyorum ama halen korkuyorum
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***KOZAL* *GUBRF*** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***KOZAL******GUBRF*** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [KOZAL]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
14.09.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin sırası ile 17.04.2015, 07.09.2015, 06.11.2015, 29.12.2015, 13.10.2016, 17.11.2016 tarihli KAP duyurularında
Maden işletim ruhsat hakları şirketimize ait olan Bilecik ili Söğüt ilçesi Kızılsaray köyünde bulunan maden sahamızın 02.07.2007 tarihli rödovans sözleşmesi ile Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'ye devredildiği, geçen süreçte Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin sözleşmedeki yükümlülüklerini ifa etmediği, sözleşmeye aykırı eylem ve işlemler sergilediği, şirketimizin menfaatlerinin korunması amacıyla, maden ruhsatının şirketimizce geri alınabilmesi için sözleşmenin feshi ve bu konuda dava açılması dâhil gerekli hukuki süreçlerin başlatılması hususunda yönetim kurulumuzun idaremize yetki verilmesine karar verdiği, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. ile aramızdaki sözleşmenin 07.09.2015 tarihinde şirketimizce tek taraflı ve haklı nedenlerle feshedildiği ve fesih bildiriminin noter vasıtasıyla ilgili şirkete gönderildiği, Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin 02.10.2015 tarihli cevabi ihtarnamesi ile fesih gerekçelerimize itiraz ettiği ve taleplerimizin gereğini yerine getirmeyeceğini bildirdiği, şirketimiz tarafından 30.10.2015 tarihinde yeniden gönderilen ihtarname ile fesih ihtarnamemizdeki taleplerimizin yerine getirilmesi ve konunun yargıya intikaline mahal verilmemesi talep edildiği, Aradan geçen zamana karşın bu konuda idari anlamda bir çözüm üretilemediği dikkate alınarak, 29.12.2015 itibari ile yetkili yer Mahkemesinde maden sahasına ilişkin işletme ruhsatlarının devirlerinin iptali ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü nezdinde tekrar Şirketimiz adına tesciline, Maden işletme sahalarından davalı Koza Altın işletmeleri A.Ş.'nin tahliyesi ile Şirketimize teslimine yönelik dava açıldığı, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. firmasının 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında TMSF'ye (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) devredilmesi sonrası şirketimizce dava konusu taleplerimizin hakkında tekrar TMSF'den talepte bulunulduğu, TMSF tarafından şirketimize gönderilen cevabi yazıda, her türlü hak ve alacak taleplerinde muhatap olarak Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'nin alınması hususunda şirketimizi bilgilendirdiği, Ayrıca Koza Altın İşletmeleri A.Ş. ile ilgili dava sürecimizin devam ettiği,
Kamuoyunun bilgisine sunulmuştu.
Dava sürecine ilişkin duruşma bugün gerçekleşmiş olup, bir sonraki duruşma tarihi olarak 27/12/2018 tarihi belirlenmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/717025
BIST
(01/11/2018 - 17:13:13)
Açıklama gayet net olduğu halde bu dava neden uzar?? Maden sahasını Gubrf kapatmış .. İşletmesi için kozal grubuna vermiş... Kozal sözleşme gereğini yapmıyorsa neden hala mahkeme uzuyor ilginç ...ytd
Totocular her yeri sarmış adalet yok...
Hayret ilk defa dava tarihi yazıyor...daha 60 gün bişey yok deyip kapatırlardı....2015 ten belli 7.60 maliyetle hissedeyim ogünden belli yazılan tüm yorumları okudum...burda yazmakla güç yetmez...memur olduğum için hiçbir yere yazamadım...bence büyük bi tezgah var....hisseyi bilinçli düşürüyorlar...bakan fosfat dedi susturdular...2 gün hareket etti borsa niye gidiyor dedi...tehlikeli bi el var hisse üzerinde ...bunlar hissenin çoğunluğunu ele geçirmeden nefes dahi aldırmazlar....ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaya sabahtan basmaya başladılar. KAP a haber 15 dk. önce düştü.. Birileri her zamanki gibi erken duyum almış oldu...
Herhangi bir maden sahasına talip olduğunuzda gider maden işleri genel müd. Ne Sahanın koordinatlarını verir saha açıksa kendi adınıza kapatırsınız... Sahanın kullanım hakkı size geçtiğinden ister kendiniz işletme ruhsatı alır isterseniz kiralama ile başkasına devredersiniz .... Ytd
Bunların bi tuzağı varsa Allahın da tuzağı var...elbet mazlumun ahını alanları Allah ta görüyor ..biliyor...işitiyot...
Bu yazılanda anlaşılan saha Gubrf ... İşletmesi için kozal A veriyor ., kozal da madenin üstüne yatıyor gibi bir görünüm var ... Bu iş eninde sonunda aklı selim çözülür diye düşünüyorum ... Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ...
Kozalı kim alırsa madenide ona vermek için kılıf uydurulur merak etmeyin siz....bükemediğimiz eli öpüyoruz...ytd
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Sizler hâla bu ülkede fetö ile mücadele edildiğini mi düşünüyorsunuz? Alın size fetö işte!! Bugün Koza grubunda yükseliş ve gübrede satış bu ülkede hâla fetönün ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Gübre siyasi arpalık haline gelmiş içler acınası duruma düşmüş sahibi olmayan bir şirket konumundadır. O yönetim kurulu başkanı olacak zat Fahrettin Poyrazın şirketin haklarını savunduğuna dair bir açıklaması oldu mu? İşte milletin malı böyle göz göre göre bağıra çağıra peşkeş çekilir. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Bu şirket ne zaman bu başımızdaki siyasi güç gider o zaman düzelir. Devletin sahibi yok sahibi. Ama satmıyorum işte onun bunun evlatları. İstediğiniz dümeni tezgahı çevirin Allahtan bir mani olmadıkça satmayacağım. Bu adiler düşürdükçe de alacağım.
Sn xxtrader ... Dava sürecinin uzaması Ortada bir problem var demekki çözüm yolu aranıyor diye düşünüyorum ... Bu saha bedava peşkeş çekilecek olsa neden dava açsın Gubrf ... Ytd
http://666kb.com/i/dybx7nokzs6bxkgmu.jpg
Gedik => Yatırıma
Garanti => Gediğe
Gedik => Gediğe .............. uğraşamazsın bunlarla.... en donanımlı nitelikli borsa çetesi......
Ambargodan muafiyet gelirse nasıl etkiler bu önemli...ytd
Ambargo biterse bence en kötüyü fiyatlamış olur...hisse üzerindeki en kötü durum ambargo bence önü açılır...ytd
durup dururken dün ne oldu da düştü o zaman...
ben sölim mahkeme ertelendi... eğer mahkeme sonuçlansaydı verecekler miydi madeni...!!!
kozal eski fetö şirketi... birsürü hakim savcı (tespit edilebilen) ihraç edildi...
vermek isteselerdi dün bu iş bitmezmiydi... 3 yılda bir dava neden sonuçlanmaz.. ortada cinayet yok araştırılması gereken bir durum yok... sözleşmeler ve anlaşmalar var onlar incelenip karar verilecek o kadar....
Maden olayında ben senden daha kötümserim ama bugüne kadar 60 günde bişey olmadı diye açıklama gelirdi..ilk defa benim gördüğüm mahkeme tarihi açıklandı..şirket mahkeme açtıktan sonra kozaya kayyum atandı...devlet büyüklerimiz henüz karar veremedi gibi...en iyisi gubre fabrikasını satmak o da zor...ytd