Sayfa 512/928 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Ben bir gubrf yatırımcısı olarak hayatımda bu kadar bir eziyet bir işkence görmedim....

15 Temmuz 2015 ten beri sürekli düşüş izliyoruz... Bırak yükselmeyi 20 kuruş tepkiye bile çakıyorlar...

Hayatımda böyle adi böyle şereefsz bir hisse görmedim... SPK zaten sürekli tepemizde.. azcık yükselsin hemen açıklama istiyor...

Eee bugün niye sormadan SPK neden düştü Gubrf...durup dururken.....

2. şirket 3 yıldır etmesi gereken karı edemiyor.....en azından 3 haneli karlar görülse hissede kendine gelecek ama kar yok....hissenin suçu yok şirket çalışanlarının suçu var....neden kar yok bunu sormak lazım....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şirket 3 yıldır etmesi gereken karı edemiyor.....en azından 3 haneli karlar görülse hissede kendine gelecek ama kar yok....hissenin suçu yok şirket çalışanlarının suçu var....neden kar yok bunu sormak lazım....
    yapma ortak bistte sadece kar edenler mi yükseliyor.. onca firma var zarar ettiği halde yükselen...

4. Donlarımızı Gübretaş genel merkezine götürüp yöneticilere elden teslim etmemizi istiyorlar.
    Doymadı ********ler.

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Donlarımızı Gübretaş genel merkezine götürüp yöneticilere elden teslim etmemizi istiyorlar.
    Doymadı ********ler.
    Ortak bence teklif edelim bütün müdürlerin maaşını giderlerini biz küçük yatırımcılar karşılasın doğrudan... böyle dolaylı oluyor..

Ne kadar istiyorlarsa toplayıp verelim... en azından ne kadar vereceğimizi biliriz...

6.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak bence teklif edelim bütün müdürlerin maaşını giderlerini biz küçük yatırımcılar karşılasın doğrudan... böyle dolaylı oluyor..

Ne kadar istiyorlarsa toplayıp verelim... en azından ne kadar vereceğimizi biliriz...
    Ortak neler yazdık neler aylarca kimsenin umurumda değil bu şirket herkes kendi menfaati için kafa yoruyor şirkette.
    İbrahim Yumaklı sakal bırakmış terfi alır bu hareketiyle herhalde.
    Bu şirketin borsadan çıkması lazım çünkü yönetim tarzı halka açık bir firma şeffaflığında değil.
    Bizim yatırımımız zaten çöp oldu gitti hırsızlara kaptırdık resmen.
    Bu hırsızlara göz yuman tahtanın sahibi ise Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi bu firma ki Türkiye'nin en eski fabrikalarından bir tanesi ve borsaya açılmış ilk firmalardan birisi.
    Başka söze gerek var mı?

7. Acaba bilançoyu mu fiyatlıyor?

8. 2.20 ler gelebilir

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 512/928 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •