Üstad kendim ve belki burdaki birçok ky sayende bu kurtlar sofrasında para kazandı. Büyük iş yapıyorsun. Allah razı olsun.
Arada çok soru sorup seni yoruyoruz, zorluyoruz farkındayız. hakkını helal et. Sağolasın varolasın.
Printable View
Üstad kendim ve belki burdaki birçok ky sayende bu kurtlar sofrasında para kazandı. Büyük iş yapıyorsun. Allah razı olsun.
Arada çok soru sorup seni yoruyoruz, zorluyoruz farkındayız. hakkını helal et. Sağolasın varolasın.
Gercekten zorlaniyorum.
Cevap vermek.istemiyorum bu seferde biri cikiyor bana.niye cevap yazmiyon diyor.
Tövbe tövbe diyorum.
Bazen bir soru geliyor cevaplamak istiyorum.
Sonrada yanilirim, etkilerim yada tiri viri bir kagit yuzunden fena toslarim diye cevaplamak istemiyorum.
Birde soruyu soran kisiyi taniyor olmam ile o kisinin teknik kapasitesini hissedersem cevap yaziyorum.
Yoksa hic bilmeyen birine cevap yazmak istemiyorum acikcasi.
Sakin yanlis anlamayin kimseyi kucuk gormuyorum ama bana soru soran birisi en azindan birazda olsa borsa bilgisine sahip olmali.
Ya burada alis satis kademesinin ne oldugunu bilmeyen. Devre kesicinin ne oldugunu bilmeyen insanlar var.
Simdi ben bu adama ne diyim.
Bakin akrepe adam biliyor herseyi ben ona ne dersem diyim o gider bildigini yapar.
Ben buranin bu insanlarla dolu olmasini istiyorum kimse yanlis anlamasin.
Yada oyle insanlar yoksada susacak izleyecek. Beni yormayacak.
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Bol kazanclar.
Karel'de son durum tamda destekte kapatmış..
https://invst.ly/6x2md
Sacro üstadım bjk de 5 günlük 20 günlük ussel ortalamayı kuvvetli yukarı kesiyor gbi bu da güçlü bir yükseliş demek doğru olur mu ( öğrenmek içindir ytd.)
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik bana bakıyor ben grafiğe bakıyorum... ama en azından grafiksel kelimelere hakimiyet kazanıyorum... sarco hocam demiş ya “ teknik kapasitesini hissedersem cevap yazıyorum.” Bende teknik meknik yok. Bu yüzden cevap beklemiyorum. Yazılanları yorumları okuyorum. Nerden alıp nerden satacağıma kendim karar veriyorum. Kimseyi de sorumlu tutmam. Kazanınca teşekkür ederim. Benim gibilere tavsiyem bu. Yoksa ustalara sözümüz Yok.
Karelde 9.12 maliyetli bekliyorum. Para kazanmadan çıkmam..
Kısmet... hepimiz kazanalım
————————————————
Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
karel de son bilanço trend i döndürdü bana gçre. 1. çeyreğe kadar vakıt kaybından başka bir şey değil kanımca. sadece tepkiye oynar günlük çıkışlar gelir gider.Ana pivot noktasını kırması için cok ilginç gelişmeler olması gerekir.orta vade potansiyel zayıf.
arkadaşlar bazen Sacro arkadaşa cok yükleniyorsunuz. Dil varsa biraz amazon dan borsa da başarılı olmuş kişilerin kitaplarını alıp okuyun. cidden cok faydası oluyor. Bazen büyük hatalar yaptığımızı görüyoruz. Bizim borsada bazı hisseler öyle hareketler yapıyor ki gel al gel der gibi bu noktaları görmeniz gerek.Ne yazık kı ky yatırımcılarımız dipten almayı tepeden satmayı cok seviyor buna benzer maliyet düşürme hastalığı var. Bu şekilde yatırım plani yapanlar borsada her zaman kaybeder. çünkü düşen hisse daha da düşmek ister yeni tepeler yapan hisse tekrar daha yüksekten tepe yapmak ister. Bu hep böyle olmuştur tarih yalan söylemez.
Sacro arkadaş kusura bakma artık yazımdan dolayı sayfana tecavüz etmek istemedim.
Yarin bunu takibe alacagim.Cok bekletti.Dolar bazinda'da uzun sure geride kalmis .Grafikte bana gore al veriyor. YTD
http://www.borsagundem.com/files/201.../1285846_8.jpg
Birde bu.KV trade icin nisan'a kadar 4 TL primlenebilir. YTD
http://www.borsagundem.com/files/201...1285846_11.jpg
Twitter açtım.
Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir açam bakam dedim.
Herkesi beklerim. Biraz acemiyim bu konularda. Bakalım açtık nolacaksa ahahahah.
@Sacro_trade
@goodbye hoca verdiğin 2 hissede ne yazık kı cok zayıf hisseler. Deva cok sağlıksız 4 tepe yapmış ve hepsinde başarısız hazırlanmış tepeler.cok kısa acele edilmiş çıkışlar sonuç geri gelmiş.migrosa bakmaya bile gerek yok 50 günlüklerin altında trade ediliyor.
https://invst.ly/6x4q1
Arkadaşlar bu grafikte ben hissenin bugün destek noktasında olduğunu görüyorum. MACD kesicecek gibi duruyor. Eğer kesişme gerçekleşirse, bolinger üst bandı olan 9.25'i direnç olarak alabilirmiyim? Düşüşteki hacmin yüksekliği negatif, rsi'nin konumunu nötr görüyorum. sizlerden yorum rica ediyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
Yeni flap adayım brksn...
düşüncelere kurşun işlemez...
Hocam an itibarıyla takipçi sayınız 15, paylaşımlara başlarsanız binleri bulacaktır. Ky dostu olduğunu söyleyen çok üstad var Twitter da, geçen biri 2 saatlik eğitim için 250 TL istedi 😂 eğitim gideri diyor, evde pijamayla yayın yapacak 10 kişi kafalasa 2500 TL ki kafaladığı çok.
Demem o ki, sen sacrosun, temiz bir ky dostusun. Twitter da inşallah senide çileden çıkarmazlar. Para pul işlerine hiç girme hocam.
Aynen.
Ben sadece kaç takipciye ulaşır falan onu merak ettim..
Bide herkes bi twitter falan dedim bende bi bakayım.
Yoksa insanlarla uğraşamam. zor işler.
Bana kaç kişi teklif ediyor hocam para verim eğitim ver.
Ya benim zaten işim başımdan aşkın. Herşey para pul değil.
3 ay gibi zamanı olan arkadaşlara tavsiyem %7.900. Bedelsiz veren YONGA Alın
Gunaydin arkadaslar
4 saatlikte ttkom 7,09 macd kesmek uzere,
60dakikalikta alka4,65 yeni kesmis mi diyelim.Nakiti olupda degerlendirmek isteyenlere.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve Stephan Hawkins
Stwph
Stephan Hawking vefat etmis.
Doların yükselişi bize has sanırım, piyasanın bu fiyatlaması yeni gelişmeye mi gebe?
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 saniye önce gördüm hemen twiter girdim 155.üye olarak kaydedildim...bu ne hız arkadaşlar...bu arada Sacro sana uyup şuana kadar aldığım tek hisse Ekgyo ondada kol gibi zarar yedik bugüne kadar ama sıkıntı yok biz seni para için değil şahsiyet olarak sevdik yemişim Ekgyo zararını Sacronun canı sağolsun...Şerefin yeter kar-zarar kardeştir...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu şekilde diyorsun yani Sacro.. Yalnız bu çizgiye göre bugün ve yarın bence çok önemli.. Özellikle 8.30 seviyesini kırarsa hem trendi aşağı kırıyor hem de günlük MACD sata geçiyor..
https://i.hizliresim.com/YgaJLD.png
Eyvallah dostum tesekkur ederim.
Bu arada ekgyo zarar falan yazmaz eninde sonunda gider.
Benim aklimin mantigimin almadigi konu su bu yabancilar salak.
Neden derseniz.
Yahu endeksi tasimak icin deli gibi thy aliyolar ulan mal. Ekgyo alip endeksi tasisana yukari. Yani ben olsam artik birakirim thy yi alirim ekgyo endeksi onla tasirim haksizmiyim. ?
3.20 den once satilmaz bu tahta.
Rokkkett ahahahha :))
Aynem boyle dostum.
O rakam asagi gelinse bile 8.10 ve 8 de yatay destek var. Zaten roketin basladigi seviyeler oralar.
Buralardan bir yerden illaki tepki gelir.
Onemli olan tepkinin boyutu.
günaydın arkadaşlar,
karel için acele etmeyin bence, seyrine bir bakın hangi değerlere oturacak, yatay seyre girecek, güç toplayacak?
kendi adıma 6.9-7.10 aralığı alım için uygun mesela. gelmezse başka hisselerden köşe oluruz. borsada fırsatlar bitmez.:whistling:
Kolay peynir anca fare kapanında olur finansal yönetimin temel taşlarından biridir bu söz aşağıdakide bunun görselidir...
https://i.hizliresim.com/gODyER.png
Çiftlikbank mağdurları diye de bir dernek var 400 dolar aidat
Eğitiminin olmadığı yerde durmak tarlada korkuluk olmak gibidir Dostlar.... *****
Günaydın ky ler, (ben dahil olmak üzere) ERBOS güzel şeyler yapacak gibi. YTD
Vay be amma kisi varmis hisse.nette
Twitter gece actim. Simdiden 450 takipci olmus :)
Üstadım maşallah sizde iyi tecrübe var :)
SISE ye buradan giremem, aşıp gitsede saatlik çok şişik olunca almıyorum, biraz dinlenirse iyi olabilir tabiki izin verirse, bende de dediğiniz gibi bu tarz zirve aşımındaki hisseler moda oldu, tokat yemeyiz umarım :)
2012 deki bedelsiz furyasında çok gaza gelmiştim bende :)
18 üstünde TKFEN'e bekleriz o zaman üstadım, sert hareketleri vardır :)
Allah gönlünüze göre versin, herşey daha da iyi olur umarım...
YTD.