Sayfa 510/1081 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Sacrosant hocam;bjkas için sizin yorum ile Sayın akrep4401 düşünceleri farklı oldu.Mümkünse son bi fikrinizi rica edebilir miyim?sağolunuz.YTD

Alıntı Originally Posted by usedo Yazıyı Oku
    sacrosanct üstad ECİLC değerlendirmenizi rica etsek...

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sacrosant hocam;bjkas için sizin yorum ile Sayın akrep4401 düşünceleri farklı oldu.Mümkünse son bi fikrinizi rica edebilir miyim?sağolunuz.YTD
    Beyler ben sizin yatirim danismaniniz degilim.

Her gun size senet yorumlayamam.

Aliyorum satiyorum.

Surekli fikir beyan edemem.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    işte mesele bu disiplin şart sabah özellikle belirttim 8,42 önemini ve hisse nerde kapandı nokta atışı peki ben ne yaptım gittim 18 kademe yukardan aldım benim için önemli olmayan bir rakamdı ama eğer bunu yüksek lotla yapsaydım yaklaşık 19 kademe kaybım olurdu buda yüzde 2.5 günlükte ciddi bir rakamdır ,işte bu yüzden teknik candır ama herşeyden önemlisi disiplin vede strateji herkese bol kazançlar ve de ii akşamlar acısını sasada çıkardığım için bugün keyfim gıcır))
    Kareli nokta atisi bir rakamdan alacagim ve yukari dondurecegim.

O rakam tutmaz ise bende sizin gibi ilave alim yaparim altlardan.

O rakami burada simdiden yazmiyorum cunku cok sacma olur o zaman ben alamam. Piyasa o rakama gelmeden cevirir.

Ama teknik bilenler icin basit bir tiyo vereyim. 20 gunluk exponential ortalama civari alis noktam. Tepki oradan gelir.

O rakami goren arkadaslar seviye yazmasin lutfen.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Size yazdığım 2.mesajdı.Teşekkür ederim herkese başarılar,bol kazançlar.Ytd

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Yettim üstad... Kusura bakma, biliyorsun. Özel bir sebepten uzun süre ayrı kaldım... Birazcık dinlenip kendime geleyim. Sonrası yola devam...

Bu arada tüm foruma selamlar... Azıcık 2,77 maliyetli KAREL, Karel'den biraz fazlaca miktarda YUNSA ile Orta Vade Hedefe Kadar Disiplinli şekilde bekliyorum... Benim hedefe daha çok var... Zorla disipline olduk...

Yakında görüşmek üzere...
    Hosgeldin dostum bayadir yoktur.

Valla tebrik ediyorum.

Buralara kadar tasimak zor. Ama zorunlu tasidik diyosun.

Herseyin hayirlisi gorusuruz.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Beyler ben sizin yatirim danismaniniz degilim.

Her gun size senet yorumlayamam.

Aliyorum satiyorum.

Surekli fikir beyan edemem.
    Patron; luksk senin ilgini çekebilecek bir kağıtmış gibi duruyor. Yorum değil de takip ettiğiniz bir kağıt mı diye sormak istedim [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Kareli nokta atisi bir rakamdan alacagim ve yukari dondurecegim.

O rakam tutmaz ise bende sizin gibi ilave alim yaparim altlardan.

O rakami burada simdiden yazmiyorum cunku cok sacma olur o zaman ben alamam. Piyasa o rakama gelmeden cevirir.

Ama teknik bilenler icin basit bir tiyo vereyim. 20 gunluk exponential ortalama civari alis noktam. Tepki oradan gelir.

O rakami goren arkadaslar seviye yazmasin lutfen.
    Teşekkürler, bende tam bundan bahsediyorum. Benim amacım. Anlamak öğrenmek. Bu yüzden çok değerlisiniz gözümde. Teşekkürler tekrardan.
    Not: Bu aralar teşvik ile alakalı hisseler hareketli olabilir. Dikkatli olalım.
    Bol kazançlar ...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    forum artık trade formu haline geldi ov-uv formundan çıktı sacro formun adını değiştirmelisin bence ayrıca teknik bilmeyen arkadaşlar ve stop yapamayanlar bu forumdaki yazılar ve hareketler sinirlerinizi ve paranızı yıpratır bilginize ))))
    Oyke diyenler cok sizin gibi.

Ama bence bu sekilde kalmali.

Cunku bu isim ve benim ismim ozdestesti.

Tamam orta vade takilmiyor olabiliriz ama sonucta bu isimle tanidi herkes.

Sayfa 510/1081 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •