puahhaha
157bin beklentine ne oldu senin :dvr:
Printable View
119600 ,,,,,,,,,,,,,,118 alınan longlar 118450 verıldı......zararı 200p lık tradelerle azalttım bıraz
Binaleyn Lönkleri mutamadiyen neye istinaden açıyorsunuz esnaf ???? :)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merideki adamlar tecavüze devam ediyor 15 milyon lot oldu garan'da sattıkları yine.
Birmot ta bu fırsat kaçmaz kampanyası varmış
Mesaj geldi demin .
Kaçırmak istemeyen varsa hani :kahkah:
alın size 24 haziran sonucu
adam damadını çaktı gitti çeşme’nin başına.ülkeye bak.yabancı yatırımcıyı salak mı sandılar ? adam bu kadar da olmaz demiştir..
yazık yaaa güzel ülkeme yazık.
bireysel niteliksiz hayaller ve ego’lar yüzünden düştüğümüz duruma bak.
eeee bunu kim istedi.halk istedi.
istemeyenlerin suçu ne ? peki
garanda 14 m vermıs merrı teyze 30dkda
Ne olmuş borsa düştüyse
İlk defa mi düşen borsa görüyorsun hayatında :)
Hem çıksaydı da sana ne , sana yine kaybedecektin muhtemelen :)
Şu düştüğün duruma bak :kahkah:
Bilgisiz niteliksiz soooradaaaaan gomeeeee güççüüük batirimcilar :)
Dostum açıkçası durumun isimlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum. Evet fırsat kaçtı dünya çapında markalar çıkartmaya katma değerimizi artırmaya harcamamız gereken zamanı betonla şunla bunla geçirdik.
Peki sence başka iktidar olsa bu zamanı bu şekilde değerlendirir miydik?
Başımızdaki kişiler doğrusu yanlışı ile sadece siyasetçi. Özünde halkın istek ve beklentilerini iyi kötü yapmaya çalışan insanlar.
Burada herkesin istediği tarzda politikalar uretselerdi bir daha seçilemezlerdi bunu hepimiz biliyoruz bence. Halk sıkıya gelmek istemiyor disiplin kemer sıkma çok çalışma üretme istemiyor.
20 tane yemeksepeti çıktı da adamlar çıkmasın mı dedi? Her türlü arge teşviği yatırım teşviği mevcut. Vergiler şirketi olan için son derece kaçınılabilir seviyede, vergi neredeyse tamamen dolaylı. Buna rağmen çıkmıyor, çıkamıyor. Patronlar vizyonsuz, mühendisler tembel, işçiler kaytarmaya meyilli.
Sn. Selka nin sözü çok güzel, faiz bizim birbirimize attığımız kazıkların bir bileşkesi. Tüm bu halimize bakmadan bir de iphone kullanalım mercedes binelim istiyoruz. Sonuç da bu şekilde malesef ben kimseye kızmıyorum artık.
Hey bozi
Dün tam seans kapanirkene shortlayim dedim yanlışlıkla longa basmisim iyi mi
Sabah bi kalktım
Ooooooo iyi kar ver derken bi girdim hesaba caaarttt kabakagttt
Bi baktım longum
Bu da mı gelecekti başımıza
Şu düştüğüm hale bak :(
bugünki piyasaya göre kazanılacak para tamamen şans olur.. çünki sırtımızı dayayabileceğimiz ne bir destek,
nede şurası geçilirse denilebilecek bir direnç.. mantıklı olanı bugün piyasanın oturmasını beklemektir..
adam makınenın basına gecmıs 300 500 p teptıkce verıyeıı odunu
Dün senin karikatürdeki kutup ayısı beni ziyarete gelmiş meğer :kahkah:
yANİ SİZİN EKONOMİ ÖLÇERİNİZ BORSA VE DOLAR HA ÇOK KOPTUM YAV BORSA DÜŞTÜ DİYE MEMLEKET GİTTİ ÖYLEMİ SEYRET BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER NASIL GEÇECEK. YABANCI ÇEMKİRİ. KAMİKAZİ YAPACAK SIKINTISINDAN KAHRINDAN.81 MİLYONUN KAÇ LİŞİ BORSADA DÜŞMÜŞ ÇIKMIŞ. KİMİN UMURUNDA. HANİ GERİ ALIM YAPAN PATRONLAR VARDI ALSALAR YA ALAMAZLAR. KEDİCİKLERLE GÜNE BAŞLADIK GÜZEL HABERLER GELİYOR GÜZEL. BORSAYI VURAN ADNAN OKTARIN PATRONLARI HEHEHE BUNA DA UYDURDUK Bİ KILIF HEHEHE RELAX RAHAT OL :whistling::whistling::whistling::kalp::kalp::kalp :
Başka bir ölçü birimi yok ki bunlarda
Ya cm yada mm
Halbuki pala metreyle seyettiriyo :kahkah:
BORSA 110 BİN OLAYDI AYNI ŞEYLERİN TERSİNİ SÖYLEYEBİLCEKMİDİN YANİ YENİ SİSTEM SÜPER DAMAT DA REİS DE 10 NUMARA YİNE KÖTÜLEYECEKTİNİZ YANİ BORSA DOLARDAN ZİYADE SİYASİ TEPKİNİZ MUTLAKA OLACAK GISGANIYORSUNUZ HAZMEDEMİYORSUNUZ SOGA İÇİN GARK:whistling::whistling::whistling:
boşuna tartışmayın salın adnan hocanın kediciklerini borsada düzelir ekonomide
ülkede bi sıkıntı yok her şey yolunda veriler sağlam cari açık sıdır enflasyon 1 faizler 1,5 bi tek vatandaş 3,5
La ne meşe herifsin
İnsan bi geçmiş olsun der
Hirt
Yanlışlıkla long a bastım diyorum
15dklık heyecan bıttı 2 cent cıvarından tepkı geldı.....ama satıcı hala aktıf
Troller de işi makaraya vurduğuna göre iş bayağı ciddi.
Heeeee
Boş boş konuşuyorlar işte
Ülkenin düştüğü duruma bakmış
Sen kendi durununa bi baksana sibop
Ülkenin durumu kiiiiiim onu değerlendirmek kiiiiiim sen kimmmmm
Ekranda iki üç hamsoyu dinleyip gelip burada satıyorlar işte
Bunların çoğu alım satım yapmıyor sana diyim
Gelip buraya vikvik leyip duruyorlar
tamam borsa bugün kötü yarın iyi ok
peki ülkede rakam ve kaynakla İYİ GİDEN 3 TEMEL ŞEY SÖYLE bana..
Evet , o beni gozetliyormus meğer
Siz orada huniyle beraber ateşin başında lak lak ederkene ben de ağacın dibinde hurma yiyordum
Bugun tirmaladi işte :kahkah:
ortada V ile başlayan bir şapşal var ona cevap yok..
Doğru diyorsun
Kim short yerine long tuşuna basar ki
Dikkat et Basarım haaaaa
:kahkah:
Dün içime doğmuştu,pala bizi gucaga çekiyor ama caktirmiyor didiydim,günde tek işlem yapan ben, çift işlem az geliyur. ..pala adami sulu dereye götürüp susuz getirir. .donlariniza dikkat edin
muhteşem bir gündü.. bu volatilite harika..
ancak vakit oldu yazmaya.. bazı trollerin ciddi darbe yediği gözüküyor..ama onlar zaten istikrar demişti.. kaybetme istikrarı devam ediyor onlar açısından.. dun akşamdan beri çenelerine vurmasının ve forumu saçma yazılarla flood etmelerinin nedeni demek ki bu kaybetme psikolojisiymişş.
Madem bu memleket battı şu kardemir le erdemiri neden gömmüyorlar ? Bir bilen yazsında biz de bilelim
â€
@Hale_066
Takip ediliyor @Hale_066 adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla Hale TÜRK Retweetledi: Hale TÜRK
Bütün mesele budur.Sizlerden ricam şu ; 2 cent (Kemal Derviş) desteğinde olsun gözünüz.Bu kurla 94.000 ve 94.500 civarı.Aşağı kırar ise kol kesip nakite dönün.Üzerinde kalabilirse ÇILGIN TÜRKLER (Osmanlı'nın torunları) malları devralıyor demektir.Bu oluyorsa HEDEF 106.000 olur...
HASTAYIIM ŞU KADININ YORUMLARINA ONUN SAYESİNDE BÜYÜK ZARARDAN KURTULDUM 100 BİNİ GEÇİNCE UYARMIŞTI BÜYÜK SATIŞ GELİYOR DİYE ISRARLA TWETTERDE GÖRDÜĞÜM VE SÖZÜNÜN ARKASINDA DURAN EFSANE BENCE :) TAKİP EDİN ÜCRET KOMİSYON YOK...
memleket batmadı, ekonomi battı.. yani muhteşem potansiyelini sizin gibilerin desteklediği bir zihniyet nedeniyle gerçekleştiremedi..
cumhuriyet döneminin mirasını yiyen bir mirasyedi gibisiniz..
10 senedir yerinde sayan ve gerileyen bir ülke.. çok sevdiğiniz milli gelir ölçütü 10 senedir yerinde saydı hatta geriledi.
ama sürekli ağladınız, mağduriyet yarattınız her şeyden..
ama hepsi iş bilmez bir kadronun sonucuydu
pala ne kesım yapıyor masallah sut kuzularını ...danaları.......benım gıbı kart bı okuzu bıle goturdu arada
ne diyorduk bir kaşa bir göze, birde güzel söze hastayım:whistling:
el aklıyla gezen başa bin bir türlü hal gelir.. n. ertaş