Sayfa 513/1223 İlkİlk ... 134134635035115125135145155235636131013 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    alın size 24 haziran sonucu
    adam damadını çaktı gitti çeşme’nin başına.ülkeye bak.yabancı yatırımcıyı salak mı sandılar ? adam bu kadar da olmaz demiştir..
    yazık yaaa güzel ülkeme yazık.
    bireysel niteliksiz hayaller ve ego’lar yüzünden düştüğümüz duruma bak.
    eeee bunu kim istedi.halk istedi.
    istemeyenlerin suçu ne ? peki
    yANİ SİZİN EKONOMİ ÖLÇERİNİZ BORSA VE DOLAR HA ÇOK KOPTUM YAV BORSA DÜŞTÜ DİYE MEMLEKET GİTTİ ÖYLEMİ SEYRET BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER NASIL GEÇECEK. YABANCI ÇEMKİRİ. KAMİKAZİ YAPACAK SIKINTISINDAN KAHRINDAN.81 MİLYONUN KAÇ LİŞİ BORSADA DÜŞMÜŞ ÇIKMIŞ. KİMİN UMURUNDA. HANİ GERİ ALIM YAPAN PATRONLAR VARDI ALSALAR YA ALAMAZLAR. KEDİCİKLERLE GÜNE BAŞLADIK GÜZEL HABERLER GELİYOR GÜZEL. BORSAYI VURAN ADNAN OKTARIN PATRONLARI HEHEHE BUNA DA UYDURDUK Bİ KILIF HEHEHE RELAX RAHAT OL
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    yANİ SİZİN EKONOMİ ÖLÇERİNİZ BORSA VE DOLAR HA ÇOK KOPTUM YAV BORSA DÜŞTÜ DİYE MEMLEKET GİTTİ ÖYLEMİ SEYRET BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER NASIL GEÇECEK. YABANCI ÇEMKİRİ. KAMİKAZİ YAPACAK SIKINTISINDAN KAHRINDAN.81 MİLYONUN KAÇ LİŞİ BORSADA DÜŞMÜŞ ÇIKMIŞ. KİMİN UMURUNDA. HANİ GERİ ALIM YAPAN PATRONLAR VARDI ALSALAR YA ALAMAZLAR. KEDİCİKLERLE GÜNE BAŞLADIK GÜZEL HABERLER GELİYOR GÜZEL. BORSAYI VURAN ADNAN OKTARIN PATRONLARI HEHEHE BUNA DA UYDURDUK Bİ KILIF HEHEHE RELAX RAHAT OL
    Başka bir ölçü birimi yok ki bunlarda

Ya cm yada mm

Halbuki pala metreyle seyettiriyo
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    alın size 24 haziran sonucu
    adam damadını çaktı gitti çeşme’nin başına.ülkeye bak.yabancı yatırımcıyı salak mı sandılar ? adam bu kadar da olmaz demiştir..
    yazık yaaa güzel ülkeme yazık.
    bireysel niteliksiz hayaller ve ego’lar yüzünden düştüğümüz duruma bak.
    eeee bunu kim istedi.halk istedi.
    istemeyenlerin suçu ne ? peki
    BORSA 110 BİN OLAYDI AYNI ŞEYLERİN TERSİNİ SÖYLEYEBİLCEKMİDİN YANİ YENİ SİSTEM SÜPER DAMAT DA REİS DE 10 NUMARA YİNE KÖTÜLEYECEKTİNİZ YANİ BORSA DOLARDAN ZİYADE SİYASİ TEPKİNİZ MUTLAKA OLACAK GISGANIYORSUNUZ HAZMEDEMİYORSUNUZ SOGA İÇİN GARK

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    banka almam dediydim ama dayanamadim 7.40 dan garan aldim...birazda biz turşusunu kuralim
    7.50 den kırbaçci arkadaşa iade ettim mallari.an be an yazalimda sey olmasin sonra
    Hamdım Piştim Yandım

boşuna tartışmayın salın adnan hocanın kediciklerini borsada düzelir ekonomide
    ülkede bi sıkıntı yok her şey yolunda veriler sağlam cari açık sıdır enflasyon 1 faizler 1,5 bi tek vatandaş 3,5
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Başka bir ölçü birimi yok ki bunlarda

Ya cm yada mm

Halbuki pala metreyle seyettiriyo
    Halbuki şimdi şortta olaydınız farklı konuşuyor olacaktınız kader dimi madem biliyordunuz ortalığın böyle olacağını donunuza kadar cort olacaktınız kader dimi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    7.50 den kırbaçci arkadaşa iade ettim mallari.an be an yazalimda sey olmasin sonra
    La ne meşe herifsin

İnsan bi geçmiş olsun der

Hirt

Yanlışlıkla long a bastım diyorum

8. 15dklık heyecan bıttı 2 cent cıvarından tepkı geldı.....ama satıcı hala aktıf

Sayfa 513/1223 İlkİlk ... 134134635035115125135145155235636131013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •