Öncelikle dürüstçe çıktığınızı belirttiğiniz için teşekkürler.
Tekrar görüşeceğiz diye ümit ediyorum ancak ort.maliyetiniz artacakdır muhtemelen.
İnş. yanılmam.
Bol kazançlar.
Printable View
Dün ve bugünkü hareket aynı zamanda son 3 günlük takas gösterdi ki; bu tahtadaki sadece tek grup var. Diğer yan sanayi spekin farklı kişi olmasına rağmen yukaridaki amca ya hizmet ettiği kesin ve net tir. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keko yu ve avanelerını azıcık tanımış ısem erbos ta
şu an düşükten mal toblamak ıcın
hısseyı aşağı basabılme ıhtımallerı çok yüksek
gıt gel lerı
alçalt yukseltlerı çok severler avaneler
acaba bugun bastılar mı yoksa aşgı ya da b azartesı yukarı mı olur
veya bazetersı de 3 kademe aşağı basıb sonra yukarı mı olur
ya yükselecek ya düşecek
ama avaneler mal almak ıstıyorlar ıse sabıt de tutabılır ler sıkılan satısın dıye
anele nın hareketını begendım bugun kabanış şık oldu dunku sılver kabanışı gıbı oldu
yatıtım tavsıyesı degıldır
Sn.knox zaten biliyoruz patrondan habersiz bişey olmaz bu tahtada. Arada canbazlar var. Birinci canbaz geçen sene 2.15 hareketini yapan amca öteki ise düzeltme sonrası 1.5 den itibaren yukarı çeken dayı. Bunların kağıdı yukarı hızlı cekmemelerinin tek nedeni dikkat çekmemek istemeleri. Bence sözün bittiği yerdeyiz. Ben kötü bilanço geleceğini düşünmüyorum. Rakam düşük gelse bile bilanço bozmaz. Altyapı yapıldı. Buradaki soru şu olmali; tamam adam mali kendi hesabina geçiyor diyelim. Buralardan da satmiyor olsun. O zaman niye halka açıklığı artirsin veya o kadar değerli ise diğer ortakların mali almak istememeleri söz konusu olamaz bence. Diğer ihtimal ise bunlar millete mal döşeyecek o zaman. E bunu yaparlarsa zaten bundan sonra yatırımcı bulamazlar. He çok umurlarında mı? Bence bu ara epey umurlarında. Bir de suna dikkat vergi dairesi rakamlarına fazla itibar etmeyin. Herşeyi kullanacaklar. Geçen sene 4.9 milyon 6 aylık bilancoya yüzde 10 düştü. 1.9 12 aylığa yüzde 20 gitti. Bu kağıdı tanımayan yanılır. Soran olursa son 8 sene gün bazında anlatırım. Ytd
erbosu neredeyse bir yıl oldu hiç almadım..şu anda da almayı düşünmüyorum...aldıklarımı zaten burada paylaştım...
neyse dostlar herkese iyi akşamlar diliyorum...p.tesi görüşmek üzere....
Şimdi sn.keko dün sattım dedi. Malım 46500 ve deniz yatırım dedi. Deniz yatırım uzun süredir takasta hareketi yok neredeyse 2 3 aydır 600 700 bin civarı. Dün net 130 140 bin mal satıldı denizden. Sn.keko bu malı aldiysa alalı uzun süre olmalı. Bu oranda mali da olmadığına göre kendi beyanı aynı kurumda tesadüf satış yapıldı. Yada daha fazla mali vardı. Yada dediginiz gibi avanesi var. Ama bu avane işi bağlandı bugün artık. Şubat 2. Yarısına Citi satışları damga vuracak. Yatırım finans satışa geçti. Arada vergi dairesi var. Yabancı satıyor ve vergi dairesi az geldi Şubat 2. Yarısı gündemi olacak. Ayrıca iddianıza istinaden sn.keko nun son 1000 mesajını okudum tek tek. En çok MaşaAllah kelimesi geçiyor. Yani alnı secdeye yakın biri. Tşk. Ytd
ızcı dayı
malı satmış olabılır
eskı borsacılar ıcın bır kural vardır
malı sattılar ıse sayfasında yanı buraya gelıb yazmazlar
kımseyı etkilememek ıcın veya etkı altında bırakmamak ıcın ben malı boşattltım diyemezler
yatıtım tavsıyesı degıldır
Sn.wishwind burası forum burdaki karakterler gerçek değil. Hayal ürünü. Öyle bakın olaya. Hisse net nick name herkese veriyor. Hatta istatistik yayınlasalar olay çıkar. Sn.izci gerçekten satmamıştır kanaatimce birileri kızdıriyor kendisini. Meraklanmayın ay sonu fiyat tavan olmasa bile izlenme oranı tavan olacak. Ytd
tekrar selamlar. bu sılver var ya 2 ileri bir geri yaparak inşallah diyorum ki mart ayı sonunu bulmadan 4.400 fiyatına çabuk geleceğini umut ediyorum. trade yapma zamanı kalmadı gibi trade yapayım derken tradiyi sen yiyorsun ve bir önceki fiyat ın üstünde almak zorunda kalıyorsun o yüzden ben diyorum ki bu tradeyi bırakıp büyükler birbirini yesinler bizler küçük yatırımcılarız o yüzden alacaksın bir hedef biçeceksin kendine geldimi arkana bile bakmadan satıp çıkacaksın . Ama beklenti bu yılın flaş kağıdı olacağını gösteriyor . bakmışsın ki fiyatı 16.000 binde olurmu olurrrrrrrrr. o yüzden biz küçük yatırımcılar trade bize ve bana göre değil ben ağzım çok yandı bu trade yapmaktan o yüzden hisse güzelmi güzel gidermi gider eeeee neden trade yaparak lotumu çoğaltayım derken ya bir önceki lotum kadar alamazsam demi o yüzden ben tradeyi kurtlara bırakayım onlar yesin birbirini. ben almışım 2.740 dan koydum hedef fiyatımı çayımı kahvemi yudumluyorum. eninde sonunda gelecek . geldimi hedef fiyatıma verir geçerim. gidiyor mu daha bırak gitsin ben 2.740 dan almışım örnek olarak 10.000 tl fiyat üstünden satmışım arkasına bile bakma artık ben bu arada güzel kazandımmı kazandım. eeee bırakalımda 10.000 üstünde alanda kazanacam diye girecek elbet gitmezmi gidebilir ya geri gelirse bundan sonra vay 16.000 gibi alanın haline ama biz ne yaptık bu 10.000 tl üstlü fiyattan okuttuk şimdi de artık çay kahve molasını bırakıp birazda artık acıktık demi güzel karın üstüne bir mangal gider mi hemde nasıl gider of of gel keyfim gel. mangal yaparken sen izle kurtlar birbirlerini yesinler of düşüyor olmaz yarın toplar der olmadı ertesi gün gene düşer yok yok yarın çıkar der gene bu böyle olur gider çıkarken 2 ileri bir geri yapar düşerken beş gün on gün düşer arada bir çıkar sende burda kafayı yersin böyle. o yüzden hisseyi zamanında alacaksın bakacaksın keyfine asla kısa süreli düşünmeyeceksin asla kredi çekip oynamayacaksın sana lazım olmayan bir paranla oynayacaksın arkana yaslan hedef fiyatına gelmesini bekle. yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. kendi düşüncemi yazdım . umarım güzel günler yakınnnnn diyorummmmm. asla YTD.
Dostum yazdığın rakamlar örnek olarak mı yazıldı yoksa hedefin o mu
Buda bir yatırım ama trade yapabilenler yapsın derim.. 2.85 den verdiğimizi 2.66 dan yerine koyduk. Yaklaşık 20 kademe guzel kar
ytd.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turquality destek programını yazacaktım ancak sayfada bugün polemik hakim :). Ama olsun oda lazım herkese iyi tatiller
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
hacam şu alnı secdeye yakını bir kenara bırak. benim bir kaynım var geçenlerde cami cemaatı adamı camiden kovdu bir daha bu camiye gelme demişler. adam önüne geleni dolandırıyor ve dini de yaptıgına alet ediyor. fetocuların da alnı secdeye yakın ama para nerede, fetocular oradalar. herkes yaptıgından sorumludur. kimse onların bu davranışını islama fatura etmesin
Iki kelam da ben edeyim.Ben anamın yuduğuyla duruyorum. Anadoluyum, kimsenin cebindeki parayla işim olmadı. Ben kendi cebimdekine baktım. kimseyede kandırıp şunu Al şunu sat deyip Dalavere ile onun cebinde kini dolaylı yoldan almadım.Burada Yeri geliyor 50 100 200 kişi oluyor. Kimse kimseyi tanımıyor Türkiye'nin neresinden ya da yurt dışından ama insanları yazdıklarıyla kandıranlar varsa Sırf başkasının cebindeki ne gözünü dikiyorlar sa Allah belasını versin.Bu kim olursa olsun. Devir Kurt ile avlanan, çakal ile plan yapan sonra da koyunun evine gidip yas tutanların devri olmuş.yazık
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.emekli ironi olarak yazdım. Yoksa hepimiz Müslümanız Elhamdülillah
Belki çok zamanım yok günlük takip etmek için ,... maliyetim 2.40-2.50 arasında takibime izci sayesinde girdi, şunu da ilave etmeden geçemeyeceğim al sat yapabilen becerebilene helal olsun... , burada bir kaç kişi dışında başkasına sözü ile hareket etmeyin, onlarda bu forumun kıdemlileri..., al-sat yapmayı beceremiyorsam kafamı yormam... ancak kendimce eksikliğim almayı öğrendik ancak satmayı öğrenemedim,..sözün bu hissede bekleyebilen para kazandırır ...aksamdan sabaha hiçbir zaman para kazanamadım...her şeyden önce iyi bir şekilde ky olarak teknik analiz öğrenmemiz lazım... ytd...
Bende uzun süredir takipteyim bugün sabah halkyatırım cep mobil ve internet sitesi çalışmıyordu. hafta başında da aynı naneliği yaptılar , bende sinirlendim halkyatırımı kapamak için bütün portföyü açığa satış yaptım.takaslarda halk yatırım çıkışının sebebi bu. Yatırım finansı bilemem o esas oğlan olabilir.
Ya kardeşim izciyi tanımadığın belli...gelmiş burada senaryo yazıyorsun...bu topikde birkaç günden beri seviye çok düştü...hissenin düşüşünü bile bu hisseye bilgi anlamında en çok katkıda bulunan kişilere yükleyenler türedi...izci yazmamakta yerden göğe haklı...hissenette izci kalitesinde kişilerin sayısı maalesef bir elin beş parmağını geçmez...kıymetini bilin...boş boş yazılar yazmayın...hiçbirşey yapamıyorsan sessizce otur...
benim kendi tahminim ve beklentilerim . asla al sat tut tavsiye ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar ben sadece trade yaptım adı üstünde her an tekrardan alınabilecek bir satıştır trade...yoksa biz hisseyi kötülemiyoruz...yaklaşık bir aydır elimdeydi ilk defa trade yaptım ama topikte kıyamet koptu..beni eleştiren arkadaşlara lütfen kendileri son bir ayda kaç defa trade yaptıklarını açıklarlar ise sevinirim...
değer verdiğim hisseler arasında bazen gidip geliyorum yakın zamanda banvitten çıkınca da orda da öyle oldu ama aradan bir süre geçtikten sonra tekrardan sermayenin yarısı ile aldık...tradede de normalde çok da başarılı değilim ,silverline beni yarıyolda bırakıp yukarılara da kaçabilir...eğer başarılı olursam tekrardan almayı düşünüyorum..
normalde kimsenin burda alıp sattığını açıklama zorunluluğu yok ki gördüğüm kadarıyla bir çok kişi de satıp çıkmış ama ben şefaf olmamın gereği olarak kendimi mecbur hissediyorum...dürüstlük benim prensibimdir...geçen günlerde herkes keko sattı deyince ben ortaya çıkıp satmadığımı söyledim ...ama perşembe günü trade amacı ile sattım...geçmişte kilergyoyu kalıcı olarak terk ettiğimde satıyorum ve bir daha da almayacağım demiştim...silverde böyle bir şey yok...sadece trade yaptım diyorum..
ha kötü niyetli olsam ve hissenin düşmesini istesem perşembe günü seans içinde hem de hisseyi kötüleye kötüleye sattığımı söyler ve sonra gerektiğinde aşağıdan yerine koyardım...görüldüğü üzere kimse panik olmasın diye cuma seans kapandıktan sonra söyledim...sattığımı da dün sadece knox dostum biliyordu...dünkü düşüşlerin benim ile alakası yok...kim aldı kim sattı onu da bilmiyorum...
silverline iyidir sadece artan çelik fiyatları vede biten ötv indirimi bir miktar olumsuzluk oluşturarak yurtiçi ciroyu olumsuz etkileyebilir ...yurtiçi satışları da tüm satışların yarısını kapsıyordu...yurtdışı satışların ise artan döviz kurları vede artan euro/dolar paritesi yüzünden vede perşembe günü faaliyet raporundan öğrendiğimiz kadarıyla bu pariteden dolayı çinin rekabet gücünün azalması nedeni ile artan silverline satışlarının olumlu etkileri olacaktır....belki de bu olumlu etki diğer olumsuzlukları da giderebilir...
bu durumda beklenen kar gelebilir....kar ister çok gelsin isterse de az gelsin şirket bir kere doğru yola girmiştir...yeni bir yapılanma içine girip mağazalarını ve cirolarını artırmaya başlamıştır...genel itibari ile şirket iyi yoldadır ve geleceği parlaktır...her an tekrardan alabilecek durumdayım...
Arkadaşlar başka bir konuda şudur...başarılı trade yapanları ben hep alkışlarken neden siz beni taşlıyorsunuz...???
bir dostum da özelden bana bu söylenenleri takma diyor...ben yaklaşık 12 yıldır borsadayım 8 yıldır da topiklerde yazıyorum...bu güne kadar tek nic kullandım...her daim alnım açık oldu...beni ben yapan ky dostlarımdır...her zaman her türlü soruyu cevaplamayı kendime borç bildim..
Şimdi benide bunun üzerine sattı diye düşünebilirler.
Dün Keko arkadaşıma Gerel ile ilgili bir haber gönderip bu habere istinaden alınır mı diye danıştım.
Yorumunu aldım sonra gelişen sohbette trade amaçlı sattığını söyledi ve beraberce seans kapanınca açıklamasının daha doğru olacağına karar verdik.
Ben aralık ayından beri 20 bin lot sabit tutup ara ara 30 binlere çıkıp geri geliyorum ve hala buradayım.
Ancak sn izci ve sn kitapçı konusunda bir bilgim yok ne yazıkki.
Saygılar.
aynen öyleydi dostum...gerel hakkında konuşurken arada silverlineyi de konuştuk...sattığımı ama gün içinde açıklamam mı daha doğru yoksa seans kapandıktan sonra mı diye bende kendisinden fikir danıştım...sonuçta kimsenin panik olmaması için seans kapandıktan sonra açıklamayı uygun buldum...knox dostumuz da dün gereli uygun fiyattan yakalamıştı...sağ olsun bana da haberinin geldiğini söyledi ama önceki pozisyonlarda zararda olduğum için ben alamayacağımı söyledim..
istişare her zaman iyidir...topikler de istişare yerleridir...biri kötü yerinden bakar biri iyi yönünden bakar ,birisi tam objektif bakar ..sonuçta az çok resim belirir...topikler bize çok şey katıyor...yeter ki paylaşımlar düzeyli ve iyi niyetli olsun...
gerelde aylar önce yaptığım bazı yorumların bu gün gerçekleşiyor olmasına sevindim...geçmişte gerelde yerli otomobil işinde gerelinde işin içine girebileceğini teslanın da bu işte katalizör görevi göreceğini söylemiştim..o hisseden bir önceki alışımda %33 lük kar yapmıştım ama en son alışımda da %1 kadar da zararım olmuştu...ama ben sattıktan hemen sonra hisse gün içinde iyi bir kapanış yaptıktan sonra iki gün içinde %35 civarı çıkış yaptı (4,23 ten 5,66 ya kadar ) o hissede küçük bir zamanlama hatası yaptım...
sonuçta borsa ile ilgileniyorken ister istemez takip ettiğiniz bir çok hisse oluyor...bu hisselerin içinde silverlinenin yeri de elbette farklıdır...tamamıyla terk edilecek bir hisse değildir...yeri ve vakti geldiğinde tekrardan almasını biliyoruz...
Keko şu topicte dürüstlük ve samimiyet konusunda aynı zamanda ky nın sırtından geçinmekten ziyade ky nasıl destek olurum diye düşünen Ender insanlardansın ortak olduğumuz çok kağıt oldu ve hepsinde senin yazılarını dikkatlice ve zevkle okudum üzülme bence seni bilen biliyor
Sn izciyi benim gübi merak eden dostlara kendisinin hala haftalık hisse yarışmalarında silveri desteklediği bilgisini verebilirim.Bu hissede olduğu şeklinde yorumlanabilir.
Ayrıca sn kekonun forumun faydaları konusunda söylediklerine yüzde yüz katılıyorum.Herkesi her fikri okuyup ,sorular sorup ortalama bir fikir edinmek gerekiyor.
Sadece izci dedi diye almak keko sattı diye satmak enayiliğin daniskasıdır.
Para herkes içşn önemli ve kolayda kaznılmıyor.
Ytd
Guclu euro, euro/dolar, hammadde fiyatlari, yatirimlar ve kapasite bu yil oncelik verilecek datalar, tabii ki en basta kuresel piyasalar geliyor... Bu arada ayi piyasalarinda( henuz daha ok erken ama) endeks yerine karli, hikaye ve beklentisi olan kagitlarin seciminin kritik onem tasidigi hususunu gozden kacirmamak gerek. 12 aylikta havada ucusan 15 17 gibi degerleri ucuk buldugumu ama 3 ayliktan fazlasiyla umitli oldugumu belirtmek isterim, izin verirseniz. Kar sonrasi hareket de ters kose yaparsa (Mastori Ustad'in orneklerini artirmak mumkun) sasirmamak gerek... Ne gelirse gelsin rekor kar olacak tabii... Tahtayi bilmem ama 2018'in Silverline'in yili olabilir... Bu kagitta trade yapilir arkadaslar hem de alasi yapilir... Yuzde yetmis mal tutmak otuzu (risk alginiza gore bu oran degisir tabii ki) ile trade etmek benim uzun sure tercih ettigim bir yontemdi (Kagidi kaciriyorum korkusu ile zararlarimin katlandigi onca yildan sonra kesfetmistim ve iyi calisiyordu). Zirvelerde trade ise extra dikkat gerektirir, kagidi kacirdim psikolojisinden kurtulmanin yolu ise ana govde mali tutmak, trade ya da kademeli satis yapmaktir... Eger trade etmezseniz 2.65-2.85 hareketini 3 kez yaptiginda ornegin, ic dunyaniz altust olur, satanlara sarmaya baslarsiniz... Ekrani izlemeden hedeflediginiz fiyati beklemek en dogru secenek olarak gozukse de topikteki dostlarimizin bunu basaramayacagi ortada... Bol kazanclar, saygilar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Hisseden çıkmadım, 1 Lot dahi satmadım. İnşallah hedefime gelinceye kadar da beklemeyi düşünüyorum. (hedef fiyatım: 5 LİRA)
Size bahsettiğim gibi artık fazla yazmak istemiyorum, biri gelip laf sokuyor, çileden çıkıyorum. Başka bir neden aramayın arkadaşlar.
ıyı nıyet
nedır borsa da
kâğıt yüzde 2 yukarı yüzde 2 aşağı yabıyor ıse gun ecerısınde ıyı nıyet vardır
ama sılver gıbı sabah gunun en yuksegıne yüzde 4 artışla 2,85 olur sa,,,
daha oğle olmadan eksıye gerçerse ,,,,
ogleden sonra ıse yüzde 4 düşerse,,
daha sonrakı dakıkalar ıse yüzde 7 duşuş ıle 2,63 olursa,,,
gun sonunu ıse yüzde 5 duşuş ıle 2,65 ten kabarsa
husnu zan aramakta zorlanırım ben,,,
goruşler benı bağlar yatıtım tavsıyesı degıldır
ıyı nıyet yüzde 2 yukselış ve yüzde 2 düşüşler de aranır,,,
husnu zanlı olamamam da kı sebeb gun ıcerısınde sabah yüzde 5 artı göstererek 2,85 yab,
sonra ıse ogleden sonra yüzde 7 eksı göstererek 2,63 göster ıyı nıyet ara yalım ((((((
Bu mesaj da kisiye ozel...
Sayin Izci, arastirmaci kisiliginiz, alisilmadik uslubunuz, pozitif ve israrli tutumunuzla topikteki dostlarin gonlunu fethettiniz... Burada yazmak hem de sizi izleyenler varsa, bir kitle sozlerinize deger veriyorsa ve hatta iddialariniz ya da tezleriniz varsa sorumlulugunuz artar fark ettiginiz gibi... Kaldi ki rontgen, teshis ve tedavi icin siz degil miydiniz yetki isteyen?.. O halde topige donun, mesajlariniza devqm edin, sorumlulugunuzu yerine getirin... Sizin konumunuzdaki birinin kusmeye, birakmaya, terketmeye hakki yoktur, en azindan tezlerinizin dogru ya da yanlis oldugu kesin olarak kanitlanana kadar...Bu arada kimse yuzde yuz dogru yercihler yapamaz, aslolan tum durustlugu ve ictenligiyle bildigini paylasmak, muzakere etmektir. Cunku ancak fikirlerin carpismasindan sonra en guzeline ulasmak mumkun olabilecektir. Icten uslubunuz ve iyi niyetinize guvenerek yaziyorum bu satirlari.Umarim surci lisan edip uzmemisimdir...Selamlar, saygilar, tum ortaklara bol kazanclar...
Burada atışmak çok saçma ama bende sizin hiç bir yazınızı iyi niyetli bulmuyorum.
Keko arkamdan yazmayın diyor başlıyprsun yok keko ve avaneleri diye, üstüne ekliyorsun izci dayı sattı diye.
Hoşunuza mı gidiyor ortaya bişey atıp bunun üzerine konuşmak yada bir tartışma yaratıp onun üzerinden gitmek.Can sıkıntısından mı yapıyorsunuz?
Kağıdın hareketlerini kötü niyetli buluyorsanız çıkarsınız bu kadar basit.
alım ve satım yabmak herkesın en doğal hakkı
ama alış yabarkende satış yabarkende kâğıdın ahengını bozan durumları husnu zanlı degerlendırmek mumkun degıl
yukarı gıderken ıyı de aşağı gelınce mı mızıkçılık yabıyorsun sayın wısh dıye sorarsanız
elımde az bır kâğıt var henüz tam alıma geçmedim
halen kâğıdı tanımaya çalışıyorum
ama gun ıcınde ahengı bozan alış ve satış yabanları ıyı nıyetlı olarak degerlendırmem mumkun degıl
gun ıcı rakamlar ne dıyor en yüksek 2,85 en duşuk 2,63
ıyı nıyet arayalım da neresınde arayalum
İnsanlar eleştirecek elbette, herkes wishwind kadar eleştirse buna da razıyım. Bu daha ne ki. Geliyor adam şahsıma küfürler saydırıyor, yok ergenmiş, yok kemik mi atmış mış, ulan geldin bok böceği gibi bok ettin ortalığı.
Arkadaşlar biraz süre, bakarız ileride. Çok zor insanlarla anlaşabilmek.
Saygılarımla,
VArsa öyle iyi niyetli kağıt bende alıyım söyleyinde.
Burada para dönüyor dostum.Kimsede iyi niyet arama.Ama herkeside kötü niyetli sanma.
tahtayı manipüle edecek kişilerden şüpheleniyor ve onlarında kim olduklarını tahmin ediyorsan basarsın isimlerin üzerine hangi kağıda yorum yapmışlar görürsün ve o kağıtlardan uzak durursun.
Yok ben illa silverda durucam ama onlar gitsin diyorsan orasını bilemem.