Sayfa 514/948 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. silverline iyidir sadece artan çelik fiyatları vede biten ötv indirimi bir miktar olumsuzluk oluşturarak yurtiçi ciroyu olumsuz etkileyebilir ...yurtiçi satışları da tüm satışların yarısını kapsıyordu...yurtdışı satışların ise artan döviz kurları vede artan euro/dolar paritesi yüzünden vede perşembe günü faaliyet raporundan öğrendiğimiz kadarıyla bu pariteden dolayı çinin rekabet gücünün azalması nedeni ile artan silverline satışlarının olumlu etkileri olacaktır....belki de bu olumlu etki diğer olumsuzlukları da giderebilir...

bu durumda beklenen kar gelebilir....kar ister çok gelsin isterse de az gelsin şirket bir kere doğru yola girmiştir...yeni bir yapılanma içine girip mağazalarını ve cirolarını artırmaya başlamıştır...genel itibari ile şirket iyi yoldadır ve geleceği parlaktır...her an tekrardan alabilecek durumdayım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Arkadaşlar başka bir konuda şudur...başarılı trade yapanları ben hep alkışlarken neden siz beni taşlıyorsunuz...???

bir dostum da özelden bana bu söylenenleri takma diyor...ben yaklaşık 12 yıldır borsadayım 8 yıldır da topiklerde yazıyorum...bu güne kadar tek nic kullandım...her daim alnım açık oldu...beni ben yapan ky dostlarımdır...her zaman her türlü soruyu cevaplamayı kendime borç bildim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben sadece trade yaptım adı üstünde her an tekrardan alınabilecek bir satıştır trade...yoksa biz hisseyi kötülemiyoruz...yaklaşık bir aydır elimdeydi ilk defa trade yaptım ama topikte kıyamet koptu..beni eleştiren arkadaşlara lütfen kendileri son bir ayda kaç defa trade yaptıklarını açıklarlar ise sevinirim...

değer verdiğim hisseler arasında bazen gidip geliyorum yakın zamanda banvitten çıkınca da orda da öyle oldu ama aradan bir süre geçtikten sonra tekrardan sermayenin yarısı ile aldık...tradede de normalde çok da başarılı değilim ,silverline beni yarıyolda bırakıp yukarılara da kaçabilir...eğer başarılı olursam tekrardan almayı düşünüyorum..

normalde kimsenin burda alıp sattığını açıklama zorunluluğu yok ki gördüğüm kadarıyla bir çok kişi de satıp çıkmış ama ben şefaf olmamın gereği olarak kendimi mecbur hissediyorum...dürüstlük benim prensibimdir...geçen günlerde herkes keko sattı deyince ben ortaya çıkıp satmadığımı söyledim ...ama perşembe günü trade amacı ile sattım...geçmişte kilergyoyu kalıcı olarak terk ettiğimde satıyorum ve bir daha da almayacağım demiştim...silverde böyle bir şey yok...sadece trade yaptım diyorum..

ha kötü niyetli olsam ve hissenin düşmesini istesem perşembe günü seans içinde hem de hisseyi kötüleye kötüleye sattığımı söyler ve sonra gerektiğinde aşağıdan yerine koyardım...görüldüğü üzere kimse panik olmasın diye cuma seans kapandıktan sonra söyledim...sattığımı da dün sadece knox dostum biliyordu...dünkü düşüşlerin benim ile alakası yok...kim aldı kim sattı onu da bilmiyorum...
    Şimdi benide bunun üzerine sattı diye düşünebilirler.
    Dün Keko arkadaşıma Gerel ile ilgili bir haber gönderip bu habere istinaden alınır mı diye danıştım.
    Yorumunu aldım sonra gelişen sohbette trade amaçlı sattığını söyledi ve beraberce seans kapanınca açıklamasının daha doğru olacağına karar verdik.
    Ben aralık ayından beri 20 bin lot sabit tutup ara ara 30 binlere çıkıp geri geliyorum ve hala buradayım.
    Ancak sn izci ve sn kitapçı konusunda bir bilgim yok ne yazıkki.

Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Şimdi benide bunun üzerine sattı diye düşünebilirler.
    Dün Keko arkadaşıma Gerel ile ilgili bir haber gönderip bu habere istinaden alınır mı diye danıştım.
    Yorumunu aldım sonra gelişen sohbette trade amaçlı sattığını söyledi ve beraberce seans kapanınca açıklamasının daha doğru olacağına karar verdik.
    Ben aralık ayından beri 20 bin lot sabit tutup ara ara 30 binlere çıkıp geri geliyorum ve hala buradayım.
    Ancak sn izci ve sn kitapçı konusunda bir bilgim yok ne yazıkki.

Saygılar.
    aynen öyleydi dostum...gerel hakkında konuşurken arada silverlineyi de konuştuk...sattığımı ama gün içinde açıklamam mı daha doğru yoksa seans kapandıktan sonra mı diye bende kendisinden fikir danıştım...sonuçta kimsenin panik olmaması için seans kapandıktan sonra açıklamayı uygun buldum...knox dostumuz da dün gereli uygun fiyattan yakalamıştı...sağ olsun bana da haberinin geldiğini söyledi ama önceki pozisyonlarda zararda olduğum için ben alamayacağımı söyledim..

istişare her zaman iyidir...topikler de istişare yerleridir...biri kötü yerinden bakar biri iyi yönünden bakar ,birisi tam objektif bakar ..sonuçta az çok resim belirir...topikler bize çok şey katıyor...yeter ki paylaşımlar düzeyli ve iyi niyetli olsun...

5. gerelde aylar önce yaptığım bazı yorumların bu gün gerçekleşiyor olmasına sevindim...geçmişte gerelde yerli otomobil işinde gerelinde işin içine girebileceğini teslanın da bu işte katalizör görevi göreceğini söylemiştim..o hisseden bir önceki alışımda %33 lük kar yapmıştım ama en son alışımda da %1 kadar da zararım olmuştu...ama ben sattıktan hemen sonra hisse gün içinde iyi bir kapanış yaptıktan sonra iki gün içinde %35 civarı çıkış yaptı (4,23 ten 5,66 ya kadar ) o hissede küçük bir zamanlama hatası yaptım...

sonuçta borsa ile ilgileniyorken ister istemez takip ettiğiniz bir çok hisse oluyor...bu hisselerin içinde silverlinenin yeri de elbette farklıdır...tamamıyla terk edilecek bir hisse değildir...yeri ve vakti geldiğinde tekrardan almasını biliyoruz...

6. Keko şu topicte dürüstlük ve samimiyet konusunda aynı zamanda ky nın sırtından geçinmekten ziyade ky nasıl destek olurum diye düşünen Ender insanlardansın ortak olduğumuz çok kağıt oldu ve hepsinde senin yazılarını dikkatlice ve zevkle okudum üzülme bence seni bilen biliyor
    ytd deli saçmasıdır

7. Sn izciyi benim gübi merak eden dostlara kendisinin hala haftalık hisse yarışmalarında silveri desteklediği bilgisini verebilirim.Bu hissede olduğu şeklinde yorumlanabilir.
    Ayrıca sn kekonun forumun faydaları konusunda söylediklerine yüzde yüz katılıyorum.Herkesi her fikri okuyup ,sorular sorup ortalama bir fikir edinmek gerekiyor.
    Sadece izci dedi diye almak keko sattı diye satmak enayiliğin daniskasıdır.
    Para herkes içşn önemli ve kolayda kaznılmıyor.
    Ytd

8. Guclu euro, euro/dolar, hammadde fiyatlari, yatirimlar ve kapasite bu yil oncelik verilecek datalar, tabii ki en basta kuresel piyasalar geliyor... Bu arada ayi piyasalarinda( henuz daha ok erken ama) endeks yerine karli, hikaye ve beklentisi olan kagitlarin seciminin kritik onem tasidigi hususunu gozden kacirmamak gerek. 12 aylikta havada ucusan 15 17 gibi degerleri ucuk buldugumu ama 3 ayliktan fazlasiyla umitli oldugumu belirtmek isterim, izin verirseniz. Kar sonrasi hareket de ters kose yaparsa (Mastori Ustad'in orneklerini artirmak mumkun) sasirmamak gerek... Ne gelirse gelsin rekor kar olacak tabii... Tahtayi bilmem ama 2018'in Silverline'in yili olabilir... Bu kagitta trade yapilir arkadaslar hem de alasi yapilir... Yuzde yetmis mal tutmak otuzu (risk alginiza gore bu oran degisir tabii ki) ile trade etmek benim uzun sure tercih ettigim bir yontemdi (Kagidi kaciriyorum korkusu ile zararlarimin katlandigi onca yildan sonra kesfetmistim ve iyi calisiyordu). Zirvelerde trade ise extra dikkat gerektirir, kagidi kacirdim psikolojisinden kurtulmanin yolu ise ana govde mali tutmak, trade ya da kademeli satis yapmaktir... Eger trade etmezseniz 2.65-2.85 hareketini 3 kez yaptiginda ornegin, ic dunyaniz altust olur, satanlara sarmaya baslarsiniz... Ekrani izlemeden hedeflediginiz fiyati beklemek en dogru secenek olarak gozukse de topikteki dostlarimizin bunu basaramayacagi ortada... Bol kazanclar, saygilar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

Sayfa 514/948 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •