.............
Printable View
.............
Yazdığım yazıyı iyice okursan niye yazdığımı anlarsın.Hala anlayamamışsan zaten geçmiş olsun.Ben hiçbir şey demem başta Sayın Bülent Ege'li olmak üzere Kapıdaki Sayın Bayanlara ve bu topiclerde arkamızdan hiçbir şey bilip bilmeden küfür edenlere hakkımı helal ediyorum. Ama herşeyi bildiği halde bunlar olurken tahtada spekülatörcülük oynadığı halde susana hakkımı helal etmiyorum. Hadi bakalım hodri meydan kimin kime ne hakkı geçmiş göreceğiz.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200627-7.htm
Ayakta uyuyorsunuz burada.Bu link varken Sanko yönetimi sıkıştırmak için hisse fiyatını yukarı çekmeliymiş öyle mi?
Bana sorduğunuz hesabı birazda 888 kez enerjiyi 777 kez limanı 666 kez sökeyi bir satmadığı 3 harfliler kalana sorun.Ben konuşursam film olur buradaki biri de başrol olur benim konuşmam da birilerinin yaptığı atmasyonlara benzemez adrese teslim ismen olur.Benden bu kadar tekrar aynı cendereye girmeye hiç niyetim yok.Ben burada herkesi kurtarmaya kalktım hayatımın dersini aldım.
Evet kavga etmeyelim beyler adamların dersi büyük fena bir imtihan veriyorlar ama inancım pozitif, yılmak yok yola devam :))
Vay be Batıçim. 2005 eylulde almıştık seni. Orascom ele gecirir diye. Sonra 2006 aralıkta sattık. Bi de gecen yıl sanırım temmuzda alıp ekimde sattık. 2007 martında biz sattıktan 3 ay içinde cagrı yaptı Orascom bugunun TL si ile 4.35ten. Dolar olarak 3.13 dolar. Yani 179 milyon 952 bin hisse için 3.13 dolar bugun 21.4 mü ne yapıyor. O zaman birileri 1 milyar dolar verseler de satmayık diyorlardı. Yani hisse başı bugün 5.16 dolar. Yani 35.3 TL bugun için. Yani Batıçim. Senden çok iyi case study olur. Başka da bi b.k olmaz. Seni borsaya sokanların kemikleri sızlıyordur. 2007de b grubu için 783.412 milyon TL ddgrr üzerinden yani hisse başına 12.25 yani bugunku hisse adedine gore 4.35 teklif edilmiş. Yuzde 20 daha yukselirsen 13 yıl önceki cagrı fiyatına TL olarak yetişicen. Dolar bazında teklif edilene yukselebilmen için herhalde yecuc mecucu beklemen lazım. 😀 Allah belanı verdi be Batıçim. Ve ilginçtir ki 2006 12 aylık bilançona göre borsanın en sağlam 3-5 şirketinden biriydin. Öptüm. Son söz de arkadaşlara. Umarım bu sefer ciddi anlamda bi yukseliş olur da bir nebze zararınızdan kurtulursunuz. Sadece siz ve diğer ky kurtulsun. Buna sebep olanlar değil. Temennim budur.
katılıyorum ancak malesef oyleydi böyleydi ile peynir gemisi yürümüyor. ''İsterim isterim bir şeyler satılsın isterim.''diye neon ışıklı pankart yaptırıyorum. yolun karşısında ufak bir yer aldım 24 saat yakacağım :) ilgilenen ve benim gibi düşünen arkadaşların pankartlarına ayakları veyeri benden hediye :)
Selamlar,
an itibari ile piyasa değeri;
SÖKE 712 milyon TL
BATI 666 milyon TL
Kurumsal şirket yöneticisi olmaya çalışanlar....
Bir cevabınız var mı?
**söke nin %75 batının olduğunu hesaplama yaparken dikkate alnınız.
ytd.
Saygılar,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/857333
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/856476
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/855089
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/854020
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/853774
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/858884
Tufan Bey, Hisse geri alımı için para yok diyordu.
Paranın ve imanın kimde olduğunu bilemeyiz.
Bu hisse alışları bu kriz ortamında nereden çıktı ?
Genel kurulu ramak kala?
İnsanın aklına bin bir türlü sorular takılıyor?
Hayırlısı bakalım....
ytd.
Saygılar
Aliağa'daki Kyme Antik Kenti sınırları içerisine yapılacak Nemrut Körfezi Limanı imar planı, Çevre Bakanlığı'nca onaylandı.
https://twitter.com/kuzeyormanlari/s...18883772919811
4,15 i gördük hadi hayırlısı
üstünde kalabilirsek iyi
bugün düzeltmesini yapsın bakalım, en azından 4,19 daki gap'ı kapasa bari
Günaydın,
Bu gün GK var.
Bir de bir ara yok İSMAİL TARMAN yok SANKO ,Feyyaz Bey'e ben güveniyorum diyenler vardı...
Bak İsmail TARMAN'IN ve diğer çimento şirketleri tavan tavan gidiyor...
Gezi olayın mazeretine sığınan yönetim ,Bu kez de CORANA ya sığınacak her halde...
Ama ne hikmetse sanki diğer şirketler uzayda yaşıyor?
Ne GEZİ dinlemişlerdi; şimdi de CORANA ' yı dinlemiyorlar....
ytd.
Saygılar...
Genel kurulda yatirimcilarin yuzune nasil bakacaklar bu mirasyediler...
Hisse fiyatından ziyade şirketin ne kadar kötü bir faaliyet gösterdiği herkes görüyor,
Hadi bize giren iğnede, diğer sermaye sahipleri bu konulara ne diyor????
Küçük pay sahibi A GRUBU hissedarların küçük küçük paylarını lamaya devam ediyorlar...
Senaryo belli...
Mısırlı şirket işlere dalmadan önce de böyleydi...şimdi de böyle...Mısırlı şirket işlerini bir bozdu...
olan SÖKE nin paralarına oldu (%4 batı hissesi kaç usd vermişleri hatırlayan hatırlar)
ytd.
Saygılar...
Koltuğu sağlamlamışlar...tüm akraba-i taallukat grup şirketlerinde çalışıyor...hem maaş hem çeşitli imkanlardan yararlanma...bir nevi çoğunluk a grubu hissesini elinde bulunduranların iktisadi teşekkülü haline gelmiş....sorsan halka açık anonim şirket peki yıllardır küçük yatırımcıya ne verdin...koskoca bir hiç...KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER...
bugüne not düşün elinizdeki hisseleri bugün bucim ile değiştirin 3 haftada %100 kazanırsınız :) tavsiye değil hakikat
Buçim bu ay %60 artmış, batıçim bu ay %26 armış...değişim yapacak bunu göz ardı etmemeleriinde fayda var.....
İZMİRLİ HOCAMIZ dan anladığımız bilgiler sayesinde tersini yapmak daha mantıklı...matematiksel olarak...
(yok ikisinin bir birinde farkı.....)
Ytd.
Saygılar....
Bende bu arkadaş gibi BATIYI düşündüm. GK katıldım.
Söylentilere göre daha dün sadece limanına 100 milyon usd gerçek alıcı gelmiş. Satılmasa bile şakır şakır para basıyor.
3 tane HES takır takır çalışıyor
BATI SÖKE yep yeni fabrika yapılış.. Kapasite süper...ölü Türkiye pazarında ihracat tam gaz devam ediyor.
Kendi limanından yüklüyor.
22 tane beton tesisi var...
Bornova' da eski fabrika tam bir CEVHER....
Sabırla beklemeye devam...
düşerse alırız... istediğimiz fiyatlara gelirse veririz.
Fazla düşünmeye gerek yok....
Bu fiyatların olmayacağını ben gayet iyi biliyorum....
Bilmeyenler kendi aralarında alıp sata dursunlar....
BATI ŞU AN PİYASA DEĞER, 100 MİLYON USD....=SADECE LİMANIN FİYATI KADAR....ytd.
ytd..
Saygılar...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/861770
5.madde verilen teminat tutarlarına bakar mısınız.
Bankalar salak her herhalde şirketin borsa değerinin kat ve kat üzerinde kefalet olarak kabul etmişler.
Birde 5.madde son kefalet beton tesisi ile ilgi kefalet tutarı neden yazmıyor. kurumsal şirket?
Sanko tüm GK maddelerine red kullandı.
Gerekli mesaj verilmiş ve alınmıştır umarım...
Yoksa seneye yapılacak GK ya da OLAĞAN ÜSTÜ GK lara hazırlıklı olsunlar derim...
Çeşmeye erkenden kaçamazsınız sonra...
şirket hisse darı yada şirket yönetimi ile ilişkili kaç kişi çalışmakta toplam çalışana oranı nedir. toplam ücretlerin içinde aldıkları pay oranı nedir gibi nice zor sorularla
karşı karşıya kalacaklardır.
Hele ki söke ye aldırılan BATI HİSSLERİN den BATISÖKE bugün itibariyele
kaç USD zarar etmiştir.?
ytd.
Saygılar
Kalan malları almak isteyenler...piyasanın bozuk olduğu anlarda yaparsın +%8;+%9 malını alırsın...
yoksa endeks düşerken basarsan ;bu kağıt ucuz kaldığı sürece aldıklarının bir kısmını sürekli kaptırırsın...
Hisseyi biraz primli satmasına izin verilmediği sürece beklemeye mecburlar...
En iyi çıkış fırsatı piyasa bozukken primli alacaksın ki iki tarafta hedefine ulaşsın. kazan & kazan yani,
Çünkü elinde tutanlar... hisse değerinin bu olmadığını çok çok iyi biliyorlar....
Ne dediysek çıktı...Euro 8 TL geçti ,bu saatten sonra bu cenazeyi ya SANKO kaldırır yada BANKALAR...
Hayırlı işler.... #[U]bırakmam seni batı [/U]bu fiyatlara tabi ki... olması gereken makul bir fiyata geldiğinde tabi ki vereceğiz.
sonuçta nikahlı eşimiz değil.
En güçlü silahımız sabır ve kredisiz işlem yapmak...
Yeni alacaklara asla kredili işlem yapılmaya uygun değildir...
GK tutanaklarından SANKO nun her şeye red oy kullanması onunda memnun
olmadığının net göstergesidir. Bu kadar basit yani...
ytd.
Saygılar
forumda da kimse kalmamış...çalı arkasından izleyenler hariç...
Ayni fikirdeyim sayin CARİ...bu cenazeyi ya Sanko ya da bankalar kaldiracak...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
* * ADESE.E, AGYO.E, ALCAR.E, BRYAT.E, BTCIM.E, CMBTN.E, CMENT.E ve
PEGYO.E paylarında 19 Ağusto seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak.
* * BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
* * "Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite
Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ADESE.E, AGYO.E, ALCAR.E,
BRYAT.E, BTCIM.E, CMBTN.E, CMENT.E ve PEGYO.E paylarında 05/08/2020* tarihli işlemlerden* (seans başından) 19/08/2020 tarihli işlemlere
(seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
* * Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler* pazar değişimi ve diğer* nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından* ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir."
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/864723
Feyyaz Bey'i de icrada görevden almış olarak görüyorum.
Ne oldu bu KOÇ ÜNİVERSİTESİ vs. öven arkadaşlar...
süperdi şöyleydi böyleydi...
biz ne de dik Euro 8TL üzerine çıkarsa şimdi satmaya kıyamadıkları varlıkları, başkaları zorla satacaktır.
Ya BANKALAR ; ya SANKO artık batı eski batı değil....işler çok değişmiş görünüyor...
Eskilerden ümit bekliyorlar...İnşallah işleri yoluna koyarlar...dileğimiz bu ....
ama eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye bir tabir vardır. aklıma takılıyor..
Bu tip şirketlerin en kötü hastalığı şirket körlüğüdür.
Önündeki iyileştirmeyi yeniliği avantajı göremezler...
Sürekli aynı işleri aynı yöntemlerle yaptıklarından yeniliklere açık ve adapte olmaları zordur...
Artık SAKO ile el sıkışmak en iyi seçeneklerden biri olarak masada....
ytd.
Saygılar
Sanko niye el sıkışsın ki kucagina alir hoplatir bunlari...kazan kazan devri bitti cunku bir taraf kaybetmek uzere...
ilk GK' larda ve sonraki GK lada ; SANKO ' nun yüzüne bile bakmıyorlardı.
ama son GK da ufaktan ufaktan hepsi SANKO' ya aman bizi kurtar modundaydı.
SANKO dikkatli olsun bunca yıl küçük yatırımcıyı kandırdı, SANKO yu da ayakta uyutmasınlar...
Satmaya kıyamadıkları LİMAN yüzünden başlarına neler geldi... (Euro=8,32)
Söke yatırımından sonra Euro % kaç artmış toplam bor ne kadar çoğalmış.
artık SÖKE nin bu borcu çevirmesi imkansız gibi duruyor.
E bunca küçük yatırımcının içinden helal süt emiş birinin ahı elbet tutacaktır....
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Sanko'nun yapacağı hareket beli. izliyoruz...
ytd.
Saygılar
Hisse Brüt e düşmüş.. Ne demek bu ?
bir bilen var mı ?
Kim neden yapmış ?
"3. Nesil sadece SATMAYI bilir" diye yazmışlardı..:thumbdown:
İstisna olmayacak yani...
https://i.hizliresim.com/tERt8U.jpg
an itibariyle BATI da durum....
valbuena=Necip Bey ya da Mutlu Can bey
ve diğerleri=batı fabrika, batı söke, batı enerji, batı beton , yönetim, sanko, küçük yatırımcılar...
:):):):):):)
Mazhar Zorlu Basmane cukurunda gomuldu bunlar da bornova cukurunda gomulecekler...yakindir insaallah...
Bucim icin de kar garantisi vermistiniz bu sayfada...