Arama sonucu : 4774 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    350 kez görüntülenme yapýlmýþ...itibarý bu kadar yani...
    Bu Þirketi bu kadar kur farký ve zararýna uðratýp Çeþmeye tatile gidebiliyorsa ...Helal olsun...
    Kim milyoner olmak istiyor ,yarýþmasýndaki "uzmana sor da ki ARDA"

+1 de benden olsun sonuçta þirketin birlikte hissedarýyýz.(351 kiþi oldu)

ytd.
    saygýlar,

Benden sana bir tavsiye baþkalarýnýn itibarýný düþüneceðine önce kendine bak.Mesela bende senin itibarýn hiç bir zaman hiçbir þekilde + ya geçmeyecek.

Senin düþünmen gereken durum bu.Tabii buradaki bir çoðunun da neden benim böyle bir þey yazdýðýmý çok iyi düþünmesi lazým.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 30-06-2020 saat: 17:23.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Benden sana bir tavsiye baþkalarýnýn itibarýný düþüneceðine önce kendine bak.Mesela bende senin itibarýn hiç bir zaman hiçbir þekilde + ya geçmeyecek.

Senin düþünmen gereken durum bu.Tabii buradaki bir çoðunun da.
    Ben de size birsey soyleyim...bundan 4-5 yil once...ben ve bir arkadasim btcim hissesi alirken yazdiginiz yazilardan olumlu etkilenmistik...ayni durumda sizin itibariniz da benim nezdimde sorunlu...hala maliyet fiyatlarinda geziyorum...

3.  Alýntý Originally Posted by miper Yazýyý Oku
    Ben de size birsey soyleyim...bundan 4-5 yil once...ben ve bir arkadasim btcim hissesi alirken yazdiginiz yazilardan olumlu etkilenmistik...ayni durumda sizin itibariniz da benim nezdimde sorunlu...hala maliyet fiyatlarinda geziyorum...
    Yazdýðým yazýyý iyice okursan niye yazdýðýmý anlarsýn.Hala anlayamamýþsan zaten geçmiþ olsun.Ben hiçbir þey demem baþta Sayýn Bülent Ege'li olmak üzere Kapýdaki Sayýn Bayanlara ve bu topiclerde arkamýzdan hiçbir þey bilip bilmeden küfür edenlere hakkýmý helal ediyorum. Ama herþeyi bildiði halde bunlar olurken tahtada spekülatörcülük oynadýðý halde susana hakkýmý helal etmiyorum. Hadi bakalým hodri meydan kimin kime ne hakký geçmiþ göreceðiz.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200627-7.htm

Ayakta uyuyorsunuz burada.Bu link varken Sanko yönetimi sýkýþtýrmak için hisse fiyatýný yukarý çekmeliymiþ öyle mi?

Bana sorduðunuz hesabý birazda 888 kez enerjiyi 777 kez limaný 666 kez sökeyi bir satmadýðý 3 harfliler kalana sorun.Ben konuþursam film olur buradaki biri de baþrol olur benim konuþmam da birilerinin yaptýðý atmasyonlara benzemez adrese teslim ismen olur.Benden bu kadar tekrar ayný cendereye girmeye hiç niyetim yok.Ben burada herkesi kurtarmaya kalktým hayatýmýn dersini aldým.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 30-06-2020 saat: 18:58.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •