Tabana alım girse kaç satış emri kalır acaba? Bu kadar sığ hisselerde algı yönetimi çok kolay. Ben de toplamak istesem tabana satışları yığar arada düşen olursa malını toplardım.
Printable View
Merhaba anayasa mahkemesi bugün toplanıyormuş acaba konu nedir?
405'e alana hayırlı olsun, uğur getirsin inşallah.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bugün tabandaki satışın bir çekilince 18:05 de işlem oldu. Yapılan işlem karşılıklı anlaşmalı. Bikaçgündür 2 tane satış vardı tabanda. İş aldı iş sattı. Aşağı basma derdindeler. Çokda düşüremezler çok ky gelir alıma. Kendi uydurduklarımı söylüyorum yatırım tavsiyesi olarak almayın lütfen saygılar.
Hıssenın ilk hareketten beri yazılan emirler gercek bazen tabanda 5 eslesme yapıp son dk da iptal de oldu. Birileri oynayabilir lot adeti fazla maliyet dusuk olunca sıkıntı olmaz
Meclis in acık olması 3 yıldır sureklı gundeme getirilen Atatürk hısselerı her an tekrar gundeme gelebilir artık sözde kalmayacaktır
Arkadaşlar bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim; SPK nın 1 ekim düzenlemelerinden sonra TEORİK EŞLEŞME görülmüyor/yayınlanmıyor mu ISKUR da
Teşekkür ederim
Marslının yazdığına göre yeni düzenlemeler henüz devreye girmedi. Sayın Marslı konuya biraz daha açıklık getirirse faydalı olurSM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Te nin görünmemesindeki mantığı anlamadım bana biraz saçma geldi.
Ben A B ve Kurucuda te gördüm cuma gününe kadar
Dediğin mevzuatta belirtilen açıklamayı paylaşırmısın. Ben bulamadım. Benim bildiğim son düzenlemeye göre işbtr ana pazara alındı. Ana pazara dahil hisselerde ise sürekli işlem olacak diye biliyorumSM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar
https://borsaistanbul.com/files/pay-...-proseduru.pdf
Sf 24:
T. İş Bankası A.Ş. (A), T. İş Bankası A.Ş. (B) ve T. İş Bankası A.Ş. (Kurucu) payları (ISATR, ISBTR, ISKUR) tek fiyat işlem yöntemi ile (5 kez tek fiyat) işlem görmeye devam edecektir. Bu paylarda kredili alım ve açığa satış işlemleri yapılamayacak, Açık Takas Pozisyonu Özkaynak oranı %100, Özkaynak Oranı da %0 olarak uygulanacaktır. İş Bankası A.Ş. (Kurucu, ISKUR) paylarının işlem sırasında fiyat marjı %50 olarak uygulanmaya devam edecektir.
Isbtr 5 işlem saatinde işlem görmeye devam ediyor üstte alıntıladığım istisna ile. Ama fiyat marjı konusunda istisna görmedim. Buna göre kur %50, atr %10, btr %15 olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın ozankoca o paylaştığın mevzuat son düzenlemeleri içermeyen bir önceki mevzuat. Revizyon tarihine bak. 10/09/2020 yazıyor. Son düzenlemelere ait BİST duyurusu 17/09/2020 tarihinde. Dikkatli incelersen paylaştığın mevzuattaki Yıldız pazar grup 1 ve grup 2 , ana pazar grup 1 ve grup 2 vs. gibi oluşumlar son duyurudan önceki yapılandırmalara ait. Yani mevzuat son duyuruda belirtilen kriterlere göre henüz gğncellenmemiş.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa İstanbulun yaptığı yeni düzenlemeler Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) halen devrede olan tedbir uygulamalarının kaldırılmasıyla hayata geçecek diye haber var. Ona dikkatini çekerim. Zaten sayın Marslı da belirtmiş.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekim geldi meclis açıldı konuya dair gündem sıfır, galiba rafa kalktı yada ertelendi
Hatırlayan arkadaşlar var mıdır!Bir zamanlar geriye kalanlarla TSKB topladığımı söylediğimi ve neden topladığımı.. Ayrıca Sayın Önder beye ve Krallara selam olsun..
Ali İhsan karahasanoğlu adamdır, davasına sadık gözümde tek adamdır. Gönlümdeki kıymeti başkadır İhsan beyin, işbankası paylaşımıyla ilgim yoktur :)
Nokta..Benim sayın Marslı nın yazısına verdiğim cevapla literatüre eklenmiştir.
Ali İhsan karahasanoğlu adamdır.NOKTA..
Kardeş paylaşımlarınız için teşekkürler, ıskur un altındaki 406.429.129 (7adet) ve 327.374.833 (6 adet) sayıları ne anlama geliyor?
ben de derinlik analizi var ama böyle bir şey çıkmıyor
Aliss o fiyat ortalama fiyat oluyor. 7 hissenin ortalaması. Bu arada
Alıcı yokken fiyat düşürenlerin kafasını anlayamadım hiçbirzaman.
Teşekkür ederim
Alıcılar yok...
https://i.hizliresim.com/5IFElo.png
Bir zamanlar para dan kıymetli dostlar vardı!Her gün sayfayı açıp onların yazılarını takip ederdik.Hisselerimiz tavan olmasada duygularımız tavan olurdu..Zaman şunu öğretti paradan da kıymetli hazineler var.Selam olsun tüm yüreği geniş dost yürekli arkadaşlara..
Selamlar...Marslı efe kuzey fabrikatör nerelerdesiniz? Buralar çok sessiz
O güzel yazarlar o güzel İŞKUR ları kasaya koyup gittiler
İçtima var dediler geldik. Zaten müebbetler koğuşundan ya idamla çıkılır ya genel afla. Selam atalarının mirasına sahip çıkanlara olsun.
Valla aynı şekilde devam inşaAllah buradayız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kulelere gidene kadar burdayız