-

Originally Posted by
aliss
Arkadaşlar bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim; SPK nın 1 ekim düzenlemelerinden sonra TEORİK EŞLEŞME görülmüyor/yayınlanmıyor mu ISKUR da
Evet işkur ve ısatr da görünmüyor artık te
-
-
Marslının yazdığına göre yeni düzenlemeler henüz devreye girmedi. Sayın Marslı konuya biraz daha açıklık getirirse faydalı olur

Originally Posted by
MARSLI10
borsa İstanbul'un yaptığı düzenlemeler spk nin uyguladığı geçici yasaklar kalkınca devreye girecek.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Te nin görünmemesindeki mantığı anlamadım bana biraz saçma geldi.
-

Originally Posted by
rıfkıefendi
Marslının yazdığına göre yeni düzenlemeler henüz devreye girmedi. Sayın Marslı konuya biraz daha açıklık getirirse faydalı olur
SM-C5000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen gün ben de btr nin canlı işlem göreceğini yazmıştım. Ancak bistin sitesindeki son mevzuata göre btr canlı işlem görmeyecek. Altta bir açıklama ile belirtilmiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Ben A B ve Kurucuda te gördüm cuma gününe kadar
-
Dediğin mevzuatta belirtilen açıklamayı paylaşırmısın. Ben bulamadım. Benim bildiğim son düzenlemeye göre işbtr ana pazara alındı. Ana pazara dahil hisselerde ise sürekli işlem olacak diye biliyorum

Originally Posted by
ozankoca
Geçen gün ben de btr nin canlı işlem göreceğini yazmıştım. Ancak bistin sitesindeki son mevzuata göre btr canlı işlem görmeyecek. Altta bir açıklama ile belirtilmiş.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
rıfkıefendi
Dediğin mevzuatta belirtilen açıklamayı paylaşırmısın. Ben bulamadım. Benim bildiğim son düzenlemeye göre işbtr ana pazara alındı. Ana pazara dahil hisselerde ise sürekli işlem olacak diye biliyorum
SM-C5000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar
https://borsaistanbul.com/files/pay-...-proseduru.pdf
Sf 24:
T. İş Bankası A.Ş. (A), T. İş Bankası A.Ş. (B) ve T. İş Bankası A.Ş. (Kurucu) payları (ISATR, ISBTR, ISKUR) tek fiyat işlem yöntemi ile (5 kez tek fiyat) işlem görmeye devam edecektir. Bu paylarda kredili alım ve açığa satış işlemleri yapılamayacak, Açık Takas Pozisyonu Özkaynak oranı %100, Özkaynak Oranı da %0 olarak uygulanacaktır. İş Bankası A.Ş. (Kurucu, ISKUR) paylarının işlem sırasında fiyat marjı %50 olarak uygulanmaya devam edecektir.
Isbtr 5 işlem saatinde işlem görmeye devam ediyor üstte alıntıladığım istisna ile. Ama fiyat marjı konusunda istisna görmedim. Buna göre kur %50, atr %10, btr %15 olmalı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri