Kap geldi,8.16-8.70 aralığından yine 2.767.711 adet satmış r.akça...payı %44.83 kalmış.15 milyon lotu geçti satışları sanırım.
Printable View
Kap geldi,8.16-8.70 aralığından yine 2.767.711 adet satmış r.akça...payı %44.83 kalmış.15 milyon lotu geçti satışları sanırım.
Bugün biraz nefes alsınlar dedi rızacım
Bence bunda bir iş var. Şöyle bir şey geliyor aklıma. Belki bilen olur. Bu satışı hep
Vakıflar yatırım yapıyor. Bu şirket de kredinin büyük kısmını Vakıflar B.dan kullandığına
göre, acaba bu hisseler kredi karşılığı rehne verilmişti de Borcun vadedi gelince de ve ödenmeyince
acaba vakıflar bankası re'sen satıp borcu mu tahsil ediyor.
Başka türlüsü aklıma gelmiyor doğrusu.
İnsan kendi bacağına bu derece kurşun sıkar mı!
Ya da bizim bilmediğimiz patronun bildiği olumsuz
bir durum mu var.
Aklımda delice sorular.
Yatırm tavsiyesi değildir. Zaten ben kimim ki tabsiye verecek.
Rıza yine kaldırdı geliyor
Kac milyon daha satacak bunlar taban yemekten midem bulandı. bu tahta nasıl toparlanacak bu kafayla.
yatırım tavsiyesi değildir.
Devre kestik...7,75
13.7 milyon oldu işlem hacmi
Dün o işlem hacmi ile 2 küsür satabildi ise artık epey zorlanıyor demektir satmakta
Gerçekten mal devri ve ky yi ezmek değilse bu hunharca satışın amacı buralardan yukarı dönmesi lazım
Aha döndü diyip atlayan çok olur
Bu iş başka bişey olmaya başladı artık. Daha 15-20 gün önce hasan pekerde hisse sattı, anlaştı 2 kurumla devretti. bitti gitti. Bu yapılan ise bildiğin kendi ayağına sıkmaktır. Şimdi birde bilançonun şişirme olduğu flfn ortaya çıkar sa al sana mndrs 50 kuruş. Sonra 10 larca yıl sürün.
Bu yapılan o kadar saçma ki, senin mal sattığını gören ne yatırımcı ne de ky kağıtta durmaz. Ve sen elindeki malı kolay kolay satamazsın. Tmm satarsım maliyetin 0, ama insan 17-18 yaşındaki çocuğunu öldürmek ister mi yaw?
Neyse bekleyelim bakalım.
En iyisi şirkete yazıp açıklama istemek,bizim spk denen angutlar sormaz,biz soralım bari...
Ha şuda var bugün açılışta 8.4 üzeri ziraat yatırım bana sattırmadı, bakiyeniz yetersiz diye, elimdeki malı satamadım. Emirlere bakıyorum emrim yok, ama elimde mal var. O kdr orgazilerki, artık ne kdr bahşiş verdilerse hisselerinize geçici ne koyuyorlarsa sistem sattırmıyor.
Arkadaşlar bu topigi yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum ve bugün çıktım.Ne olduğunu ve ne olacağını bilmediğimiz bir şey üzerinden konuşuyoruz.Resmen hissenin içine ettiler .Lakin şunu da merak ediyorum buradan bir hafta öncesine kadar hisseyi övüp bitiremeyen lakin bu olaylardan önce kaybolan arkadaşlar var keşke bir şey biliyorlarsa burada yazsalar da o kadar yatırım yapan arkadaş da faydalansa.İyi günde herkes burada ama kötü günde olmamaları düşündürücü.
Hepinize bol kazançlar dilerim Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Ben bir açıklama istedim arkadaşlar,siz de yazın lütfen.
Yatırımcıysanız fiyata bakmayın şirkete bakın. Fiyat bir ilisyondan ibaret.
Bugün itibariyle vakıfın haricinde Oyak yatırımda elinde bulunan hisseleri satmaya başlamıştır. An itibariyla 5,5 milyon lotu oyak satmıştır. Çarşamba takasına göre elinde 15 milyon lot vardır ve bunun maliyeti 3 tl civarıdır. Tabana yığılan 8 milyon lotta muhtemelen çoğu blok halinde oyağın malı olabilir.
Bu düşüş Luna Classic e rakip olacak bu gidişle
Olabilir o kan emicilerden herşey beklenir. ama bugün iyi alıcılıydı taban olması dışında ve tabandan 6 milyona yakın alım oldu
Normal de bu kadar satış yiyen tahtalar direkt taban açar. Akça holding sattığı hisseleri borç olarak menderese verene kadar hiç bir su durulmaz.
Her an kalkacakmış tahta gibi bir his var içimde:)) gönül alışık değil bu fiyatlara ondan sanırım:))
Bakar mısınız forumun haline :) Yurdum insanı tırmalıyor. Birileri malı götürüyor. Birileri köpeklerin adamlığını yapıyor.
Ne güzel ki; ölüm var. Bütün pislikleri gün yüzüne çıkacak bu rezil insanların.
35 kişi umutla ne olacak diye bakınıyor. Birileri almak için ucuz mal arıyor, diğerleri zarar etmiş nasıl kurtarırım derdin.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 35 kişi okumaktadır. (4 üye ve 31 ziyaretçi)
goncarov, Akıllıyatırımcı, kamuranaliriza, Yyatırım
Bunun adı mal satma fln olamaz, mal satacak adam tahatayı taban kilitlemez. E hani alıcı fln yok.
Bir düşüncede ben yazayım. Şimdi bu patronun sabıkası sıkıntılı görünüyor. Borsa tarafida olabilecek bir patron. Şayet mal çakma derdindeyse tarihi direnç üstüne atıp orada gelene verirdi. Tam dirence gel mal sat. İşler iyi durumdayken bunu yapması ya sonraki bilanço kötü gelecek ondan dolayı direnci gordum sattım olacak ya da sonraki bilanço çok iyi gelecek ky dökme olacak. Zaman gösterecek. Sirketin faaliyetine yatırım yaptık. Bacalar tutuyor, elektrikler satılıyor, domates ve üzümler yeniyor. Hepimize bol şans :))
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satışlar 23 milyon 793 bin oldu son kap ile birlikte...
Kabaca 200 milyon TL yi cebine koydumu yani
Ben hala bu işin en sonunda ne kap haberleri gelecek onu beklyorum
Bir taban daha yaparsa maliyetime gelmiş olacağım.
Ondan sonraki düşüşlerde bende de endişe başlar. Yapacak bir şey var mı? -Yok tabi ki.
İnanın bu kadar aşağı gelmesini ben de beklemiyordum. Belik 9 lar ve oradan tekrar yukarı dönmesi mantıksız değildi
Ancak 7.50 nedir yani? Çok mantık dışı oldu.
Ben ne yaptım ? İnanın her tabanda alımlarım oldu, bugün de dahil. Yarın olursa yine almak zorundayım. Çünkü tabansız değilse bir yerden dönmeli. Yarın taban olursa belki bugünkünden de fazla alacağım. Portföy anlık Yüzde 65 MNDRS Yüzde 35 diğerleri oldu
Kendi kendime şöyle düşündüm; 11.50 Tavanda iken hepimizin hayali şuydu belki de; keşke 6-7 lerde iken daha fazla mndrs alsaymışım. Şimdi bu hayali gerçekleştiriyorum :))
Umarım işin sonunda bu hisse satış bedelleri dönüp dolaşıp MNDRS in ilişkil taraflardan alacaklarının tahsilinde kulllanılacak ve yeni yatırımın finansmanında kullanılacak .... diye hayal ötesi güzel bir haber gelir.
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
İhracat haberlerini bekliyorum. Son 1 aydır Amerika ihracatı ne durumda?
İhracatçılarda geminin birine binip gittiler galiba
Bu kadar satış içn şzin alınmış mıyfı. Bilen var mı?
Konu satış iznini aşmış durumda, bildiğim kadarıyla borsaya kote ettirdiği hisseler için ekstra bir izne gerek yok, olsa bile zor bişey değil alır/almıştır vb.. asıl soru bunun altındaki amaç ne o nu tespit edebilmek..
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakin maliyet dusurmek icin alim blok alim yapmayin..
Yapacaksaniz da soyle yapin
150 birim tl menderesiniz mi var hep 150 birim tl ye cikin disuslerde
9 hissem var en cok bunda tukas odas da para vardi.. 4 taban yememe ragmen dun de baya bir ek yapmama ragmen portfoy bu hafta %0.9 geri geldi eger tek bir menderes olsaydi vay ki vay..
Kesinlikle min 4 max 10 hisse tasiyin
Tahtaci yada firma sahibi baban da olsa tek hisse tasimayin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size tavsiye veremek haddime değil ama genel geçer kural olarak şunu söyleyebilirim; fiyat düşerken maliyet yapmak, en kötü borsa stratejilerindendir.
Ben de mndrs hisselerimden henüz satış yapmadım(Bugüne kadar satmayı da düşünmüyordum) ama patronun bu şekilde hunharca satışa devam etmesi midemi bulandırmaya başladı. Kendime "Acaba şirketin içini mi boşaltacaklar?" sorusunu sormadan edemiyorum...
Haftaya bu şekilde, hiçbir açıklama yapmadan satışa devam ederlerse, pozisyonumu gözden geçireceğim...
Neyse, hayırlısı olsun artık.
Maliyet düşürmek dipdeki kağıtlar içindir, zirveden dönen kağıtlarda maaliyet düşürmek akıllaca değil bence.
Bunda yapılacak en iyi şey ölü kedi sıçramasını yakalamak.
Herkese iyi akşamlar...
4..5 sene evvel takibi biraktigim tahtaya tekrar bir miktar ortak olarak döndüm..
Takibi birakmamin sebebi patronun şirketin kari ile ceviz findik falan almasi idi amcasinin oğlunun firmasindan...ne oldu o kuruyemişler takip edemedim🤣
Geri donmemin gerekcesi ise esas faaliyet karinin ciddi artis gostermesi..
2 liradan ayrildigim mendolara 8 li rakamlardan döndum ama ayrildigimda dolar 3.4 tl idi
Su an 18.6 ..
Aslinda daha da ucuzlamis tl olarak 4 katina ciksada..
Bu düşüş ancak bir bedelli sermaye arttirimi ihtimalini getiriyor aklima..
Patron buradan satar
Bedelli parasi hazirlar..
Bedelli yapar kur riski olan finansallarini kapatir
Diye düşünüyorum..
Yoksa bu güzel bilançonun kalici bir yukseliş gostermesi gerekirdi..
Bu arada bildigim kadariyla
Abd ye ihracat yapan dev bir tekstil fabrikasi
Syrmina seracilik diye bir sebze uretim isi
Jeotermal bir enerji yatirimi
Ve tuvturkun ege ortakligi gibi yatirimlari vardi
Satilan terkedilennoldu mu bunlardan
Ya da yeni iş kolu oluşturuldu mu
Ne bileyim...en son 50 milyonluk findik fistik aldik ileride bu is koluna yonelecegiz falan demisti yillar once...